як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Amira

Amira New Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

Я дуже люблю спорт і сауну, тому це перше до чого я хотіла повернутись після родів.Але мені мій лікар в якого я народжувала заборонив ходити в сауну...Сказав що у них були випадки коли жінки ходили в сауну і післі високої температури в ній їх привозили швидка і різали груди, молоко в грудях просто зверталось !!!Поки годую ніяких термічних випробовувань на собі, може дуже погано закінчитись...Єдине, що я робила то це на третьому місяці годування пішла на душ Шарко!

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви самі в це вірите???

3. Net

Net New Member

по системі - 60

4. Lidusha

Lidusha New Member

Я поправилась під час вагітності на 24 кг. Зразу після родів скинула 10 кг. Повністю повернулась до свєї "допологової" ваги за 9 місяців. Годувала дитину пів року, потім їла часто і багато, але все окрім жирів. Обмежувала себе в жирах суворо. Тобто:салати не заправляла нічим, сир низької жирності, кефір, варене куряче м'ясо, рис без масла ітд. Окрім цього ходила в спортзал три рази в тиждень. Головне перший тиждень в такому режимі протриматись, а потім вже класно від легкості,яку відчуваєш і легко продовжувати.:girl_spruce_up:

5. poputochka

poputochka Well-Known Member

А солодке їли?
    Я думаю,тут все-таки справа не лише в дієті,а в руховій активності і більше допоміг отой спортзал 3 рази на тиждень.

6. Lidusha

Lidusha New Member

Ні, солодкого не їла. Тільки фрукти.
    А спортзал звичайно допоміг, але якщо після тренувать їсти з потрійним апетитом, то жоден спортзал не допоможе. Всі відомі тренери наполягають на тому, що в першу чергу має бути здорове харчування, щоб отримати позитивні результати від тренувань.:girl_curtsey:

7. poputochka

poputochka Well-Known Member

Мені здається, що впливає на схуднення і вік: дівчинці,яка народила в 20 років, легше схуднути, ніж дамі, яка народила в 33.
    Але це моя лінь говорить - кращий спосіб для схуднення "нє жрать" і багато рухатись, система "мінус 60" теж штука цікава, а одній моїй знайомій допоміг масаж і басейн(плавання) -але на це потрібно трохи грошей і вільного часу, а не лише сила волі.

8. Lidusha

Lidusha New Member

Насправді, якщо порахувати скільки грошей витрачається на шоколадки, тортики, чудо-піч різну, а може ще й на цигарки ітд., то сміливо можна кожен раз їх скдаладати у копілочку і будуть вам в кінці місяця гроші на плавання:girl_smile:

9. Galya

Galya Well-Known Member

В перші місяці ГВ часто можна набрати пару кілограм, але до 6-9 місяців все сходить, якшо ГВ продовжується. Максимум до року має бути довагітна вага. Ше (з власного досвіду) дуже помагає регулярне миття підлоги:)
    До речі, про сауну і не тільки при ГВ

10. Alles

Alles New Member

Дівчата а я хотіла запитати як ви відноситесь до засобів схуднення таких як Relaх Tone.Чи варто їх купляти і чи дають вони бажаний ефект

11. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

мені 3 роки знадобилися

12. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дивлюсь на свої фото до родів і плакати хочется:girl_sad:бо тепер у мене12 лишніх.Пройшов рік і 2 міс.,а вага та що була після родів.Заздрю тим,кому знадобилось 9 міс,я на жаль до них не відношусь:girl_cray:

13. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я стала якась неорганізована і ледача, замість того щоб робити зарядку в один і той самий час я займаюсь чим завгодно тільки не собою, а кілограми самі по собі не тануть.Кожного дня затягую потугіше пояс для схуднення щоб не бачити свого живота, намагаюся після 5 не їсти, знову повернулася до кашів, щодня проходжу близько 5 км, ні хвилинки не сиджу коли гуляю з малим - а до поверненя до колишніх форм ще так далеко.........

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

не знаю, що то за диво-засіб, але кращого засобу для схуднення і підтримки форми. ніж не обжиратися та фізичні вправи, ще ніхто не придумав.
    Якщо ж при суворій дієті і навантраежннях схуднути не вдається, то треба до доктора.

15. Lidusha

Lidusha New Member

А що ви робите для того, щоб схуднути?

16. Юстина

Юстина Well-Known Member

Для того, щоб схуднути після пологів і не маючи пологів, треба менше їсти і мати певне фізичне навантаження. Дивлюся по собі. Влітку, коли я ходила три рази в день на прогулянку з дитиною і не чесала язиком на лавочці, а рухалася, повернулася майже до дородового стану. Їсти особливо не хотілося, та і не було коли. Тепер гуляємо менше, їмо більше і в мене складається таке враження, о я пухну від горня чаю. Спортзал мені світить, сподіваюся, аж після Нового року, а зараз єдине, що можу зробити, це повісити своє фото з моря на холодильнику і хлібниці...

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я теж помітила,що чим менще рухаюсь,тим скорше набираю вагу.Поки був карантин і мала хворіла,я набрала 2 кг (це плюс до тих 5,які я ніяк не скину після пологів)Вже другий тиждень не їм після 6 (забави не рахуються) і качаю прес.2 кг вже скинула,на черзі ще 5 (які сподіваюсь "добити" хула-хупом :)

18. Holly

Holly Moderator

Отут не можу погодитись. Я до вагітності бага була 55кг., після родів стала 69. Я годувала малу до 18 міс. А вага стояла на місці.

19. dusja

dusja New Member

Я під час вагітності теж набрала 12 кіло, але в мене була чітка мета повернутись у форму, таку як і до родів. результат був уже за пів року.Головне менше їсти і не переїдати, це 100%, і не вживати багато хліба та жареного, готувати все на пару.

20. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Після 18 не їм,хіба якщо в гостях(але це і то з розумом)і то дуже рідко.Проте,щоб з дитиною сидіти на вулиці нема і мови,2,5-3 год.намотую кілометражі в парку.І на дієтах сиджу періодично і обмежила себе в мучному і солодкому.Але,на жаль,2 кг.то -то+.Це так уже від березня.