як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: як схуднути після пологів?..

А мід? :ninja: Його можна?

2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я до вагітносі поправилась за зиму на 10 кілограм, а під час вагітності ще на 15. Зате коли доні було пів року і вона вимагала всього мого часу, я просто завдяки 6-7 годинним прогулянкам з нею за 3 місяці зхудла на 28 кілограм. Ні в чому собі ніколи не вдмовляю. Хочу шоколадку-з"їм шоколадку. Стану на вагу, як бачу лишній кілограм, то посиджу день на фруктах. Але якщо я не з"їм ту шоколадку сьогодні чи завра то з"їм її післязавтра а який сенс два дні псувати собі неви:)

• Подобається Подобається x 18
  3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, пане Левандівка,щось вам спокою не дає мій мед:xaxa:
    Так вже й скажіть, що хочете його попробувати, то я вас пригощу:) А то всьо намьйоками ізясняєтєсь...

• Подобається Подобається x 7
  4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

не знаю яким чудом я схудла після народження на 5 кг ще + до того, що віднялось з плацентою, дитиною тощо, але тепер мені хочеться трошки поправитись і з тими дієтами, оскільки дитина на ГВ та ще й з висипками... ніц не виходить...:8: Хоч бери і гардероб поміняй, а я вже так чекала, що народжу і вберу свої улюблені джинси, сорочки etc.:confused: Звужувати не хочеться, бо як присяду потім на шоколяди, морозиво і ПІІІІІІІІІІВО - тоді гардероб пригодиться - і будь мудрий:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Tereza

Tereza Active Member

а знаєте і я після пологів дуже схудла. З 85кг з якими я йшла родити отримала після пологів 60, а за місяць-півтора залишилось 55 кг. І зараз не можу поправитись.
    Таким чином в мене виникла проблема: висячий живіт із такими (якби-то краще пояснити) зморшками-плямами.Може то розтяжки?але то не білі смуги, а якісь блідо-коричневі кружечки...Під час вагітності і якийсь час після родів користувалася кремом від розтяжок "Прегнакеа"
    Може хтось щось порадить як позбутися цієї проблеми?

6. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Дівчата, хто знає - через який час після завершення ГВ можна робити масажі, ходити в сауни, ..... ?

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Богданка, не перживайте:), в мене було то саме, я ж з дуру і пошила собі одні штанці на роботу, пару блюзочок:ninja:, десь на місяці шостому-сьомому після пологів вернулачь до своїх звичних габаритів-57/58 кг, і так мені шкода тих речей,
    так що не поспішайте:)
    Хіба купуйте щось таке недороге, якісь джинси світлі стрейчеві, які потім розтягнуться і будуть в сам раз, а верх, тобто блюзочки/маєчки/кофтинки думаю підберете:)

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

так це можна і під час ГВ;)

9. Олюнька

Краще вже там причепити дзеркало, щоб на повний зріст :)

10. Олюнька

Медики не рекомендують під час ГВ ні сауни, ні масажів, див. також попередні сторінки про масажиста

11. Ascorbinka

тикніть мене , будь-ласка, носом в ті дописи... бо не знайшла...
    І, хоч ріжте, не розумію чому не можна те, що приносить жінці задоволення і користь? Хіба мова йде про масаж грудей...

З.І. я робила і те і друге, на ГВ ніяк не вплинуло... і з консультантами по ГВ обговорювали сауну, вони теж не проти

• Подобається Подобається x 1
  12. Олюнька

Із інформації про масажиста, сторінка 7, допис від Юстини: масажист/медик(?) відмовляється проводити масаж жінці на ГВ.

Була в поліклініці в дониних справах і заходила до Елли Цезарівни. Питаю: "Коли до вас можна приходити кормящим мамам?", у відповідь: ""Коньчишь кормить - приходи. Малой сколько? Четыре месяца? Ну вот, до пол года откормишь и хватить. Дольше ведь теперь никто не кормит." Ех... Добре, що хоч масажист вона добрий...

Щодо сауни - розширяються судини, а також молочні протоки. А стосовно масажу, - в принципі, як мені пояснювали, загальний, "несерйозний" масаж робити можна (краще у виконанні чоловіка ;) ). Але не більше

13. Олюнька

Рада за вас! (що не вплинуло). Хоча тут йдеться про ГВ. А хто знає (чи коли дізнається?), як і чи вплинуло це на дитину?

Хоча, у будь-якому випадку, думаю все-одно кожен приймає за себе рішення. Щодо дозволяння/недозволяння на сауни, масажі під час ГВ, то оскільки є певне застереження в медиків щодо цього питання, то, напевно, воно є слушним. Зрештою, і на лікування може бути кілька поглядів у лікарів, але ми самі вирішуємо, чиї поради виконувати, кому більше вірити. У кожного своя голова на плечах.

14. Ascorbinka

я грудну дитину в сауну не воджу:xaxa: Чи то може після парної моє молоко дитині зашкодить?
    А якщо 3 роки годувати?

шкода, що у неї таке коло знайомих((( невже всі так хочуть її масажу, що кидають ГВ?;)
    лінієчки на ДП про інше свідчать

на хлопський розум, то розширення проток має тільки один дуже сурйозний наслідок - молоко легше тече... але я не консультант, хай би дівчата поправили, можливо і не права.

але може хто звик в сауні по пів дня варитися, я на 2-2.5 од, на більше не ходжу

упереджене ставлення? нагадує "діагноз-вагітність 36 тиж."

Як тільки чують про ГВ, то все - зуби не лікуй, масаж не роби, вибирай між своїм здоров"ям і молоком... і де ж після того всього у суспільстві буде позитивне ставлення до ГВ:umbrage:

• Подобається Подобається x 9
  15. Олюнька

Я більше двох років годувала дитину, + термін вагітності - більше трьох років не ходила ні в сауну, ні на масажі. І це не було трагедією.

може би й поправили....

але це теж не годинка...

чому "упереджене ставлення" ???! якщо в когось думка, відмінна від вашої, то це - упереджене ставлення?!!!

Я просила відповіді на своє запитання, одну вже отримала. Дякую!
    Я не намагаюсь Вас чи когось іншого у чомусь переконувати!
    Якщо хочете поговорити про ставлення або популяризацію ГВ, перейдімо на іншу гілку.

16. Galya

Galya Well-Known Member

Ось тут э про догляд за собою при ГВ. Не бачу нічого поганого в масажі (якшо це не масаж грудей) чи сауні при ГВ. Дійсно, якщо жінкам все забороняти при ГВ (а ще ці неймовірні дієти...:8:), ніякого бажання довго годувати не залишиться:sad: При високій температурі краще виділяється окситоцин, молочко краще виділяється з грудей (це зовні може виглядати як більша кількість молока в грудях), от і все. Масаж теж стимулює виділення окситоцину. Думаю, якщо жінці такий ефект не сподобається, вона не буде таким займатись, а якщо ні - то чому собі відмовляти?

• Подобається Подобається x 11
  17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Пам*ятаю що мене консультант вчила прикладати гарячі компреси на груди і приймати гарячий душ, коли груди робляться як камінь. Тому я також вважаю що нічого поганого в масажах нема, окрім цін. В нас вони дуже дорогі.

18. Ная

Ная Well-Known Member

Є люди які ні разу в житті в сауну не ходили і живуть якось без того:xaxa: Але якшо та процедура комусь приносить задоволення,позитивно впливає на настрій і фізичний стан,то нашо собі в тому відмовляти,тим більше шо для ГВ то навіть на користь.Сама ходжу більш-менш регулярно,знаю жінок які ходили в сауну при вагітності і нема в них від того жодних проблем.
    На масаж я б теж не проти:),але нема можливості по часу.

• Подобається Подобається x 6
  19. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Блін, а я завжди встигаю щось приготувати. Ще ні разу такого не було, щоб в мене їсти не було що. Я брала малого на кухню в крісло дитяче, чи в манеж, накидаю іграшок, ложок, банячків. Співаю чи віршики розказую і їсти готую, а малий тішиться. Ну але мені то не допомогло схуднути під час ГВ, а напевно навпаки.І вже пів року не годую, і вага та сама. Видно обмін речовин порушився.

20. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Мамочки,як я вас розумію:girl_smile:сама така.Донечці 1 рочок і 3 тижні.
    Я так надіялась,що вийду заміж і похудаю,народжу дитинку теж похудаю.А в результаті після одруження набрала 7 кг(результат медового місяця(відпочивали в Єгипті),потім через пару місяців получилась Діануся,а вже через 9 міс-15 зайвих кг.От аж тепер нарешті вирвалась на масаж,робила на спину,бо після пологів чомусь дуже боліла.почуваюсь набагато краще.:girl_spruce_up:
    Так хочется бути привабливою попри лишні кг.Я вже десь від березня намагаюсь схуднути.Але напевно погано стараюсь:girl_cray:Зараз стараюсь дотримуватись системи -60,хоть якщо чесно то інколи халявлю