як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

А мені цікаво, чи хтось до неї вдруге потрапив? Бо здебільшого, знаю, що вона каже, що раз навчила, а тепер ваша справа підтримувати себе в формі і робити ті вправи. :)

2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Цікаво, а для чого вона тоді працює? Щоб вчити людей доглядати за собою і відправляти їх у "вільне плавання"? Дуже благородно було би з її сторони. Якщо вправи можна вивчити і виконувати самостійно, то масаж ви аж ніяк вдома самі собі не зробите.
    Я вже ходила до неї тричі і коліжанок приводила. До речі, була сьогодні. Була в поліклініці в дониних справах і заходила до Елли Цезарівни. Питаю: "Коли до вас можна приходити кормящим мамам?", у відповідь: ""Коньчишь кормить - приходи. Малой сколько? Четыре месяца? Ну вот, до пол года откормишь и хватить. Дольше ведь теперь никто не кормит." Ех... Добре, що хоч масажист вона добрий...

• Подобається Подобається x 5
  3. нталька

нталька Well-Known Member

ну, ви ж розумієте, що ці заняття вона неофіційно, так би мовити, проводить. Кабінет лікувальної фізкультури для людей після травм.

а ідея навчити і більше не займатись загалом правильна. Вам показали як про себе дбати, а далі вже справа ваша - займатись чи ні. :)

4. Юстина

Юстина Well-Known Member

Звичайно, що розумію, бо сама платила ій.
    Як ви собі будете масувати спину, наприклад?

5. Ніка

Ніка Well-Known Member

мені особисто схуднути допоміг слінг - навантаження на всі м.язи, оскільки не тільки гуляю з малим в слінгу, але й переробляю з ним купу домашньої роботи. звичайно, привикати треба поступово, і спина перше боліла, аое спину розімнула харядкою, а далі схуднення повним ходом!!!
    і ще одне правило - не підсідати на випічку! (правда, в мене воно не дуже діє. сила є і воля є, а сили волі нема... :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Златка

Златка Well-Known Member

Я не знаю, як то втриматись :confused: Як нема хвилі вільної, то перше, що їсиш, це всякі канапочки, булочки ... та й взагалі як весь час дома, то цілий день щось жуєш :8: Хоча справа не тільки, а може просто не стільки, в лишніх кілограмах, як у відновленні форми :ninja:, що вочевидь є набагато важче. Ех... :sad:

7. Масік

Масік Well-Known Member

Хоча стовідсотково не доведено , що ГВ допомагає худнути , але мені теж допомогло , скинути 12 кг , в результаті яважила менше ніж до вагітності, правда на тих шалених радощах я зірвалася з ланцюга , і почала перїдати, результат... набрала вже 7 кг, ото тепер теж голову морочу як схуднути .

• Подобається Подобається x 1
  8. Юстина

Юстина Well-Known Member

ГВ допомагає схуднути в тому випадку, якщо до холодильника рідше загалядати... :xaxa: На мене останні кількі днів вплинуло те, що почалися вже місячні після народження дитини. Ну і весна... Вага вже стала менше кг показувати...

9. ірен

ірен Well-Known Member

після пологів я думала,що вже ніколи не стану такою як була до вагітності...Я набрала 11кг і виглядала,так ніби підпухла:ninja::ninja::ninja:Думала що весь гардероб треба буде в смітник відправити.Та на даний час я вже схудла 14 кг і коли дивлюся на фото з хрестин малого то по шкірі йде мороз,яка ж я була...тьотя!!!!Думаю що мені допомогло схуднути насамперед те, що я перестала об.їдатися,ну і зичайно заслуга гв і того що я цілими днями з дитиною сама теж великі:):):)

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Почала ходити на фітнес і їсти після шостої вечора(майже перестала :ninja:).Так важко робити усі вправи:8:...
    Але знаю,що це мені обов"язково допоможе позбутися зайвих кілограмів,тому терплю і думаю про те,як шкідливо їсти цукерки:sad:.

• Подобається Подобається x 7
  11. ірен

ірен Well-Known Member

А відмовитись їсти шоколад я ніяк не можу,це моя слабкість:ninja::ninja::ninja:

12. Масік

Масік Well-Known Member

а я от ніколи шоколод не любила, а після пологів, він усюди за мною ходить, шаленію за ним.

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

А в мене таке складається враження, що під час вагітності і після пологів я почала любити все: і солодке, і хлібчик, і все, що до того боялася в рот брати...

14. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

А у мене навпаки ;)
    Під час вагітності я перестала їсти шоколад
    - не сприймав мій організм його.
    Як народила, думала,
    що буду знову насолоджуватися
    шоколадними ласощами,
    але не змогла з"їсти навіть цукерку у шоколаді (начинку виїла :)).

До цього часу не їм шоколад...:xaxa:
    - розлюбила...

Ну, і щоб зовсім не оффтоп,
    я не їм шоколаду, але їм всілякі інші солодкі смаколики,
    тому ніяк не можу повернутися до своєї комфортної ваги.
    Та потихеньку синочок росте, і я більш вливаюся у ритм життя,
    тому менше думаю про їжу :)

Ми їмо для того, щоб жити, а не живемо для того, щоб їсти!!!

"Жінка, ставши на певний час домогосподаркою після народження дитини, товстішає, але дедалі частіше «підбадьорює» себе тортами й тістечками? У більшості випадків це відбувається не тому, що начебто внаслідок стресу та гормонального сплеску жіночий організм просто запрограмований набирати зайву вагу. Ключ зовсім у іншому – малорухливий спосіб життя, обмежене коло спілкування, обмеження простору чотирма стінами. Саме ці обмеження спонукають шукати емоційних вражень у їжі."

Цитата із цієї статті:
    http://www.ukraina-magazine.com.ua/news.php?action=newsdescription&target=256

Останнє редагування модератором: 2 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  15. 90-60-90

90-60-90 миється в бані

Я зайшла до роддому 70кг, вийшла 56, а зараз дитині 1,8, а мені 68 кг - і я чесно зізнаюсь - не вагітна другим.... Одяг за мною плаче в шафі.... Мені соромно за все що я зїла від скуки, хоча нема коли дихнути - я вдома працюю і почала працювати в перший день після кесаревого - ніхто не вірив що я після операції. Тому дівки - я пішла працювати над собою - мої хлопці будуть мною пишатися і ви спробуйте разом зі мною.
    :tanksmile:

• Подобається Подобається x 15
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Особливо ті думки напосідаються, коли рогортаю чергову цукерку...:cesored:

Сидяча робота, нерегулярне харчування і неправильне харчування і я перетворилась на колобка. як згадаю, якою я вийшла на роботу після декрету, аж сумно стає.
    Сподіваюсь розігнати той "смалець" до літа. Вже відмовилась від цукру в чаї, але як відмовитись, коли хтось частує цукерками? :confused:
    Важко не їсти після 18.00, якщо врахувати, що я додому після роботи потрапляю не раніше ніж 18.30 а часом і пізніше. а вдома всі вже в кухні і їдять :sad: Почала брати із собою на роботу кульок яблук і їм. Тоді ввечері не чуюся такою голодною.

• Подобається Подобається x 6
  17. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

я за перший місяць після пологів повернулась до попередньої ваги через те що боялась щось зїсти що могло б зашкодити малечі.А тепер доці 3 місяці, я розслабилась і плавно почала поправлятись...а ще той живіт, ух!!!:tanksmile:

18. zetta

zetta Well-Known Member

в мене солодке то теж проблема, але знаю що ліпше мені на вагу не ставати, бо як бачу прогрес то починаю робити собі поблажки ))
    І ще в хаті мають бути зеркала такі щоб бачити себе в повний ріст...бо як бачиш тільки до половини то ходиш в щасливому нєвєдєньї до поки не зустрінеш себе у вітрині.....

• Подобається Подобається x 7
  19. Яруська

Яруська Well-Known Member

В мене один рецепт-перевірений двічі (2 синочки)- м"ясо,риба,сир, овочі, фрукти, шоколад-ніякого хліба, булок, тістечок!!! І багато фізичних навантажень, прес, рух, тощо....результат гарантовано:):y:

20. зося

зося Well-Known Member

А за який час результат,?:umbrage: чи це залежно від обміну речовин і тіла!?