як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

Читаю я ваші історії... згадую як сама намагалась схуднути... От так читаючи і згадуючи зловила себе на тому, що однією рукою непомітно для себе "топчу" одну за одною канапки:xaxa::xaxa:
    Але схуднути було б мені не погано... хоча б повернутись до тих 50кг, котрі мала до вагітності... І все заради того, щоб влізтись в деякі речі( ті з котрими не хочеться розтаватись і які вже три роки припадають порохом в шафі і мозолять очі мому ненаглядному чоловічку). Набрала я під час вагітності не мало не багато, а всього лиш 22кг:8:. Була круглою і смішною:umbrage:. На щастя, хоч розтяжок не позалишалось. Зараз маю своїх законних 57(при рості 168) і нижче 55 вага так жодного разу мені і не показала за тих три з половиною роки:confused:. І грудьми півтора року годувала ( читала, що мамочки котрі годують грудьми швидше худнуть)... Ні, ви не подумайте, я не жаліюсь... думаю, якби ДУЖЕ захоті то схудла б. Маю останню надію, що як піду на роботу, то от тоді....:xaxa::xaxa::xaxa:

А от подруга моя, відразу при виписці з роддому оділа на себе штани в котрих ходила до вагітності... Я теж, пам"ятаю, наслухавшись її, сказала чоловікові принести і мені мої... яким великим було моє розчарування, коли штанка застрягла вище коліна... другу вже не було змісту пробувати:xaxa::xaxa::xaxa:

Але це все дурниці, дівчатка. Особливо, коли ще годуєте грудьми, то не варта вимучувати організм дієтами чи великими нагрузками. Основне тримати себе в допустимих для себе межах.

А ще пригадала анікдот на тему як схуднути: щоранку на сніданок повинен бути кекс і секс:shy:, на обід секс і секс, а на вечерю лише секс. Якщо дієта не дає бажаних результатів, то від кексу доведеться відмовитись!;)

• Подобається Подобається x 20
    • Смішно Смішно x 1
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Нагадали мені: я після перших пологів теж вдома влізла в довагітні штани. А через два тижні "їж сир і хліб з маслом, щоб молоко було" я в ті штани вже не влазила:xaxa::xaxa::xaxa:
    А, дівчата, я похвалюся: вчора зробила собі медовий масаж і зарядку з малим робимо. Так класно, дитя тішиться і я чую, що м"язи десь там піж жиром є :clapping:

• Подобається Подобається x 9
  3. Макарена

Макарена Well-Known Member

А медовий масаж, то як?

4. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Може і вправду є? Тра чоловіка попросити, щоб прощупав. Якщо то дуже далеко, то вспокоюсь і перейду у ту гілку, де буду собі подобатись така, як є.

• Подобається Подобається x 5
  5. odree

odree Well-Known Member

медом :) намазують тіль і такими торканнями роблять масаж :)

а мені дуже сподобався тайський, але правильний, такий як має бути, правда виконується довго і більше на статику, зате самопочуття після нього не передати :y:

6. Макарена

Тобто це хтось має робити?
    А тайський, то як?

7. odree

odree Well-Known Member

угу. доречі маю дівчинку масажистку, яка добре володіє технікою багатьох масажів, в т.ч. і тайського. робить на совість. після курсу масажів я ще й схудла.

техніка тайського масажу

• Подобається Подобається x 1
  8. Галченя

Галченя Well-Known Member

Якщо не секрет, то скажіть, будь-ласка, скільки коштує таке задоволення за раз? І зі скількох разів складається курс?

9. odree

odree Well-Known Member

тайський я робила лише пару разів, а проходила курс загального масажу. ціни зараз певне що змінилися, я не знаю. восени за 2 год масажу загального платила 85грн. і це з приїздом на дім
    курс 10-12 масажів
    якщо цікавить, пишіть в пп дам координати

• Подобається Подобається x 2
  10. Макарена

11. Nata

Nata Well-Known Member

Я про масажистку можу тільки мріяти :). Вчора поки масувалася в ванній кімнаті малий шкрябав як котик :) в двері.

12. odree

odree Well-Known Member

в мене діти в садочку, тому і дозволила себе побалувати

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

І знову мати гарний кругленький животик! :xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  14. Юстина

Юстина Well-Known Member

Якщо навантаження забагато, молоко і справді може гірнути, а от коли вправ якраз в норму, молочко стає смачніше. Не випробовувала ще на собі, переказую слова свого інструктора. Ще вона казала, що повноцінно мамам на ГВ можна займатися спортом після 6 місяців, коли матка остаточно стане в тонус (не плутати з тонусом матки:xaxa:).

15. Юстина

Юстина Well-Known Member

В самій звичайнісінькій державній поліклініці на Симоненка на 2 поверсі є кабінет лікувальної гімнастики. Приймає така собі 70-річна Елла Цезарівна (приймала точно до моєї вагітності). Курс 10 днів (можна більше) масажу (спина, живіт, плечі) і інтенсивних вправ (заняття триває годину-півтора) дозволить скинути добрячих парочку кг. При умові, що на холодильнику вішаємо свою найвдалішу фотографію в купальнику...

• Подобається Подобається x 9
  16. odree

odree Well-Known Member

чула про неї дуже багато хороших відгуків :y:

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дуже жорстка пані і різка у висловлюваннях. В неї працює правило "кнута і пряника". Наговоривши купу гадостей про твою фігуру, може всім розхвалити твої, наприклад, очі... Ображатися на неї просто нереально! Після слів: "Де твоя талія??? Заплила жиром!" слідує: "Морда в тебе симпатична така, мусимо талію зробити!" ну як ти будеш на неї злитися. Голосно на весь голос критикує, коли ти робиш щось неправильно і, навпаки, вихваляє на цілу поліклініку, якщо в тебе все вдається! Одним словом, хочеться і хочеться до неї приходити.
    Я влітку 2007-го ходила на гімнастику у такому широкому коротенькому клітчатому сарафанчику і вона кожного дня при всіх говорила: "Дивіться, дівчина хоче заміж вийти! Та хто тебе в тому сарафані візьме! Ти що може вагітна? Зніми його!". Найцікавіше те, що будучи саме так одягнена я отримала пропозицію руки і серця від свого чоловіка. Не забула про це розказати Еллі Цезарівні. Нема чого. Ми теж не промах...

• Подобається Подобається x 13
  18. Міра

Міра New Member

Всім привіт! Вже давно є читачкою форуму, почерпнула багато інформації, за що особливо всім дякую!:)
    А власне ця тема є для мене найактуальнішою. сподіваюсь з вашою допомогою і учістю скинути набрані за вагітність кг!
    Наразі трохи допомагає не їсти після 6-ої, а взагалі перелопатила купу всього і виявляється,що Мериманова права на всі 100:confused:
    (про мінус 60 вже багато тна форумі говорилось)

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Сьогодні почула дуже хороший речепт для схуднення. І після вагітності, і до підходить. Суть в тому, що їжу треба не їсти, а нюхати...:xaxa: Ех...єш вода, пєй вода і нє будєт нікогда...

• Подобається Подобається x 5
  20. mayscream

mayscream Well-Known Member

Особисто я категорично проти системи Міріманової,оскільки вона є узагальненим збірником близько десятка існуючих систем,назвати її авторською ніяк не можна.Проти саме через ці узагальнення.Не всім підходить "неїдзеня" після шостої,яке може спричинити порушення метаболізму не в кращу сторону.Крім того в її системі присутній міф щодо заборони на солодке після 12ої години,що аж ніяк не підходить людям з низьким цукром.Не наводитиму більше прикладів,просто ліньки.Але найкращим способом схуднути,як на мене,є "відчуття" власних потреб у їжі(саме потреб,а не захцянок) та помірне фізичне навантаження.Я без проблем схудла після народження малої,але і не мала зайвих 60кг в плюсі.Збалансоване харчування та фітнес(мені саме він подабається як фіз. навантаження).