як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Bigoniy

Bigoniy New Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

Я від ГВ тільки поправляюсь. З першим синочком швидко відмовились від ГВ і була в нормальній вазі. Зараз доці вже 1.5 рочку,а вона і досі зависає на ціці. А мені від того хочеться їсти і вага поступово збільшується. Якось два тижні сиділа на дієтє,молока стало менше,мала почала капризувати. Я похудала,але потім набрала ще більше. Скорше б на роботу,тоді точно прийду в норму.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

напевно, все ж від їжі

а прсто збалансоване харчування? Нащо над собою експерименти ставити з дієтами?
    це основна риса дієт

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну та, і я, п'ючи 21.00 чай з халвою, згадую, що не корисно їсти після 20.00 :) то основна риса "умной мысли".
    ще добре - не переїдати зранку. а то розтягнеш шлунок - і привіт, до вечора всі порції будуть "конські".
    навіть чай по 3 чашки пити не раджу. ну хоча б по 2 :)

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я після пологів схудла на 16 кг і важила 44 (при тому що набрала лише 12). Після родів лише шкіра висіла на животі.
    Після місяця ГВ почала поправлятися, але не стрімко (3-4 кг), апетит був шалений. Коли закінчили гв думала "ну все, вага зараз догори так і полетить" (десь таке чула), але ні, апетит зменшився і я повернулася до довагітної ваги. Та й з двома малявками не дуже поправишся :ed4d70def841dc74b57
    Єдине, що не вдалося зробити, то привести до більш-менш нормального стану шкіру, бо живіт був просто величезний.
    Прислухаюсь до порад Цьомцьомки, залишилося час знайти :girl_in_dreams:

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в мене так було. при чому животик після пологів дуже швидко втягнувся, розтяжечки ні однієї, шкіра гладенька, а талії було "нуль". але я настільки лінтюх, що навіть тим не переймалась, не те, щоб щось робити :), і сталось чудо! десь в місяців 5 вималювалась талія, і взагалі така стрункість з"явилась! живіт абсолютно плоский. ніби й вагітна не була.
    я так розумію, що організм має теж якийсь час на відновлення, не за один день ті "перестановки органів" робляться :)

6. Dog

Dog New Member

Читаю вас і думаю, може в мене таке чудо станеться))) !!!

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

о, ну то я тоді ще чекаю :) маю3 міс до дива :)

8. smilee

smilee New Member

))) Добре, якщо так і залишиться!!!! :girl_blum:

9. Dog

Dog New Member

Які Ви добрі мадам)))

10. smilee

smilee New Member

))) бажаю найкращих параметрів 90-60-90:girl_claping:

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

маю довагітну вагу. але ще дузє хочу скинути 10 кг, які набрала за останній рік на роботі.
    от живіт у мене в жахливому стані... ех...
    беру на озброєння коло, кавовий скраб і тре щось супер зволожуюче для шкіри, бо така шкіра саме на животі суха, що жах. ну і прес ніхто не відміняв.. як я не люблю качати прес. все робитиму, тіко не це :sad:

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

піднімайте ноги догори з лежачого положення, а ще як м"ячик ногами тримати при тому, то взагалі краса :)

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ну правильно вагу всі набирали 9 місяців, а повернутись до довагітного стану хочуть за 2 :)

14. New look

New look Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  15. natiok

natiok Member

А я до вагітності худенька була, дехто навіть казав що надто худа, після пологів була вже майже вернулася в форму, але сидячи дома з дитиною (малій 7 місяців) знову набрала 5 кг., тепер на 10 кг. важча, ніж була до вагітності. Практично не їм такої їжі, від якої поправляються, та вагу скинути не можу... Живіт висить, добре хоч з розтяжками не познайомилася... Мене вже чоловік підколювати почав, шо я скоро такими темпами в його вагову категорію попаду)

16. Мія

Мія Well-Known Member

Певно мало їсте, або забуваєте поїсти. Метаболізм сповільнений.

17. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Чесно кажучи з прогулянками з дитиною (але пішими, а не сидіння на лавочці) плюс таскання нелегкого візка і зайві кілограми самі пропадають.

18. Левицька

Левицька New Member

от давайте не будемо за всіх говорити і відкривати "очевидні таємниці". Не для всіх то діє! Чому я так емоційно?) Відповідаю: бо читаю в кожному третьому пості одне й те ж - типу прогулянки + ГВ і кг підуть, в кого йдуть - маєте щастя! Але в мене і багатьох моїх знайомих не йдуть! Для нас війна йде за кожний грам. В кожної жінки по різному і це нормально, але давайте не будемо вирощувати одна в одній комплекси)

19. Talya

Talya Well-Known Member

це в кого який організм. я гуляла з малою від народження по 4-5 год щоденно. минула зима не була виключенням. візок - 17 кг + малеча і 3 поверх без ліфта. 3 місяці після родів їла лише по мінімуму (каші і чуть фруктів). годування грудьми було нон-стоп. вже пройшло півтора року а вага яка була така і залишилася. гуляємо щодень. на лавці ніколи не сиділа, а тепер тим більше, бо мала ганяє, а не ходить, а я за нею, а вага стоїть на місці. харчування збалансоване, фіз.вправи не роблю, бо іноді лінюся, а іноді часу і сил вже немає. тому в кого як)

20. Мія

Мія Well-Known Member

Основна проблема в схудненні після пологів - це сповільнений метаболізм, бо після вагітності організм переходить в режим відновлення. Мамочки забувають їсти, чим провокують "резервне" накопичення жиру організмом. Плюс до того навантаження (носіння дитини, прогулянки, метушня) стають звичним трибом життя на що не задіюються відкладені запаси. А ще якщо додати чаї з молоками для покращення ГВ замість збалансованого триразового харчування в світлу пору дня, то маємо інтенсивне збільшення ваги.
    "Я нічого не їм тільки фрукти і каші" це якраз потрібне для зайвих кг харчування. Фрукти багаті на глюкозу - вітамінів вони зараз не мають. Каші без інтенсивного фіз навантаження добрі тільки на шлунок, решта йде в "накопичувальний фонд".
    Ну і все це супроводжується депресією яка я причиною лінощів, згодом апатій і страшенне невдоволення собою, що підтримує метаболізм організму в стані спокою.
    ПРоте треба памятати, що сповільнений метаболізм є природнім явищем для зими і зимою краще його не прискорювати, бо весною будете почувати себе нездало і виснажено. А от весною починати всякого роду схуднення, тренування - це саме те.