як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: як схуднути після пологів?..

мязи підтягує. А для шкіри - кавовий скраб, масаж з медом, обгортання з кольоровою глиною.
    (сказала та, яка того всього вже ооооооо як давно не робила :))
    але дійсно, допомагає добре

2. mpaseflora

mpaseflora New Member

я поки годувала малого (1 рік 2 міс), то вага трималась, а коли припинила, то вага поповзла вверх...Я навіть не очікувала такого! І бачу, що обмін змінився в гіршу сторону. Постійно себе обмежую. Тільки трішки більше дозволю собі, зразу відчуваю лишнє. І це при тому, що зарядку роблю два рази в день.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

воно не дивно якщо

це ще більше обмін речовин гальмує.

----------
    а в мене пропав целюліт :). Я з ним ніколи не боролась, бо це природно його мати, і ми дуже мирно з ним жили. Під час вагітності в мене його стало набагато більше, а тепер зник весь, хоча до довагітної маси тіла ще не зменшилась.

4. sciongirl

sciongirl New Member

Прикольно! Рада за Вас, мені б таке щастя:) А що робили з цилюлітом?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

так от в тому і прикол, що нічого

6. sciongirl

sciongirl New Member

Не всім так везе:sad:

7. Asal

Asal New Member

всі описані Вами процедури допомагають просто чудово!
    а якщо все це поєднати з банькою хорошою))) мммммммм.....
    не тільки целюліт пропаде, а й пару років як рукою зніме :connie_pull-pigtail
    я вже дочекатись не можу, коли почну робити ті процедурки :girl_in_dreams:

8. cjomcjomka

круто!

а я на свіжих враженнях скажу от що: СХУДНУТИ після пологів - не так вже і важко. Але "схуднути" і "покращити свій вигляд" - далеко не одне і те саме.
    з ПБ я вийшла з вагою, меншою за довагітну. Ноги стрункіші, ніж до вагітності (ще б пак, стільки ганяю по хаті цілий день, щоб встигнути і зварити-поприбирати, і дрібосю доглянути, і за старшим срульком встигнути) Але талія досі на талію не схожа, і зявились противні складочки на боках. Поки що нічого з тим не роблю. Може саме зійде, як целюліт Орман? :)

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

А в мене явного цилюліту до вагітності не було, ледь-ледь прогдядувався, а от з народженням малечі - на маєш тобі! поки ще можу годувати то стараюсь годувати, але літо йде, і вдітись хочеться гарно, і що робити, і худнути треба, і ГВ зберегти?

10. cjomcjomka

а чому думаєте, що похудання завадить ГВ?
    правильно розподіліть калорійність їжі протягом дня, не зловживайте цукром....

11. Valensia

Та от сказала собі що поки піст, то ніякого солодкого. Дотримуюсь. Наразі -700 грам :)

12. Orman

Orman Модератор-бомба

а що це одне другому якось заважає?
    ну якщо я правильно зрозуміла, то з вашою конституцією само-само :)

13. Valensia

думала на дієту сісти (як варіант)

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мої зайві 10кг ну ніяк не хочуть сходити...і шкіра на животі така розтягнена...фе..Хоча талія вже 65 см, ще залишилось 3-5 см скинути, а от з бедрами - надалі +10см. Часу на всілякі процедури ніяк не вистачає, але надіюсь, що із збільшенням тривалості наших прогулянок ще хоч трохи зайвого позбудусь

15. sciongirl

sciongirl New Member

От і в мене така біда:sad:, що я тільки не пробувала нічого не допомогло ...

16. cjomcjomka

йооой, перехвалили:girl_blush2:

в мене навпаки. шкіра цілком стерпна, а в талії 8 см зайвого. А куртку-то скоро треба буде знімати, літечко наближається :)
    мені дуже допомагає навіть просто для гарного самопочуття - не наїдатись на вечір. І кишківник тоді працює на "ура", і легкість в усьому тілі.

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А в мене питання як позбутись шаленого апетиту?
    Не мала такого апетиту ще ніколи в житті! При чому це не потреба жувати, а власне бажання дууже ситно їсти. Ще й після кожного прийому їжі заїсти все солоденьким.
    З такою "дієтою" шансів схуднути взагалі нема.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

ніяк - їсти часто і щось таке не суперкалорійне. Я так розумію що це у всіх так. Малятко вимагає моня :)

Я явно худну, але повііільно. Вправи роблю щодня, але буквально 15 хв. Ну і годнна прогулянка зранку.

19. cjomcjomka

добре жувати..
    в мене цього разу такий жахливий апетит був лише перші тижні (коли я ледь до вагітної ваги не повернулась з пережерства).І хотілось, хоч вбий, булок з маслом і пісочного печива і халви. І запивати все це чаєм з цукром (в кількості близько літра). Ну і дозволила собі, а потім потроху то втишилось... Зі старшим жерла все підряд до його піврічного віку, і не могла зупинитись.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

100% помагає капець, тільки я про це згадую як півмиски вже з"їла :)