як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

У мене після пологів лишні кілограми швидко кудись пішли. Зараз навіть важу на 2-3 кг менше, ніж до вагітності. Але на вигляд і не скажу, бо хоч і цифри на вазі тішуть, над пресом треба ще працювати (а лєнь:girl_blush2:)
    Мабуть, втраті вазі сприяло те, що весь час доця на руках, я постійно в русі і здорове харчування.

2. Златка

Златка Well-Known Member

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну, не всі ж народжують другу дитину після 30 :) Але чомусь кажуть, що все ж важко

---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ----------

то саме. А потім - коли ГВ припинилось взагалі

4. Златка

Златка Well-Known Member

і я в їх числі :girl_wink: але чомусь в моїх 27 з хвостиком мені повернення попередніх і бажаних форм :girl_spruce_up: давалось набагато важче, ніж після першої вагітності. Принаймні такий в мене особистий досвід :girl_curtsey:

5. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Після перших пологів поверталась до норми близько двох років. Тоді у мене було +8 кг до нормальної (комфортної для мене) ваги.
    Під час другої вагітності я набрала ті ж 18 кілограмів, після родів залишилось +10 кг. Для мене було це потрясінням :girl_impossible:, бо ж зі всіх сторін чула, що після других родів так буває і тепер буде важче (ну і все інше).
    Але!! молодшому 7 місяців, зайвих у мене 1 кг (то мені зайвий))). Схуднення/повернення до норми відбулось набагато швидше. Навіть живіт сплас скоріше.
    Що, особисто мені, допомогло: ГВ, менше їсти печенько і взагалі "за двох", слінг (лінь тарабанити візок, тому активно носимось), старший син-школяр (прогулянки в школу-зі школи).
    І, звичайно, такий варіант :ed4d70def841dc74b57 теж помічний :girl_wink:.

6. cjomcjomka

ІМХО, але ні Ваші 27 ні мої 24 - не виправдання :) думаю, все ж гормони.
    Чоловікова сестра народила сина в 24 - набрала 15 кг, з ПБ вийшла вже без них! А потім поправилась кг так на 5, з тим і завагітніла - і в 26 народила доцю (за вагітність + 5-6 кг, одразу після пологів зійшли) - і на ГВ ще 3 кг набрала.

і ще, чомусь "за пологи" всі жінки скидають різну кількість набраної ваги. Дехто народжує дитину 3 - 3.200, а сходить 10 кг. А хтось народить 3.600-4 кг, а скидає всього 6... набряки чи як?

7. Natalya

Natalya Well-Known Member

+14,5 кг і мені вже за 30 (але в душі ж то 16!) :) Як завжди, кожен організм індивідуальний.

8. cjomcjomka

аплодую стоячи. Молодець Ви. І дійсно, справа не у віці...

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я повернулась не лише до ваги, що мала перед вагітністю, а навіть до своєї ваги перед заміжжям. Не схудла лише в грудях.
    При чому раніше прикладала зусилля, щоб схуднути (з трьох місяців пілатес, далі тренажерний зал), а дійсно хороший результат зявився зараз. Як на мене, то причиною є часті годування грудьми, особливо в ночі. Дуже з того тішусь!)

10. Левицька

Левицька New Member

я годую цілу ніч, малий спить зі мною, на зменшення ваги, на жаль, не впливає...
    мабуть, то індивідуальні особливості кожного організму, хтось більше схильний до повноти, хтось менше. Отже, мені треба працювати більше і їсти менше для досягнення результату. Залишилось тільки змиритись з цим))))

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

думаю, у вас ще дитя маленьке, в мене вага почала сама спадати десь 1,5 місяці назад, малому рік і три місяці. Можливо треба щоб пройшло трохи більше часу. Завжди читала, як форумлянки хвалились схудненням у звязку з тривалим годуванням грудьми. Думала, що зі мною такого не буде. Але я таки дочекалась)

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

та йой, дайте організму час.
    в мене реальний мінус (менше ніж довагітна вага) був коли Грицькові стукнув рік...

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я через два тижні після пологів важила стільки ж, як до вагітності. Але для мене, то було забагато, я мріяла, що схудну, сподівалася, що мені у цьому ГВ допоможе, але нажаль...останнім часом мені ще пару кг доплюсувалося до того що було. Я в паніці. Почала ходити в спортзал. Два тижні позаймалася - здоров"я підвело і прийшлося припинити. Я переживала, що то на довго, але на щастя не все так сумно - лікарка дозволила займатися. До літа великі плани. А після першої вагітності мені навіть зусиль прикладати не довелося - форма сама повернулася.

14. Левицька

Левицька New Member

ой, дівчатка, ви мене заспокоїли)) а то я начитаюсь, як то люди скидають вагу і як мала дитина чекаю на таке щастя)) а воно навіть при значних зусиллях не приходить, може то дійсно організм хоче перепочити після тих стресів і болів...

15. Bobas

Bobas New Member

І мені також- думаю через те, що багато рухалась, що не спала днями і ночами. Просто ми живемо самі і нікому було допомагати, навіть хоч трішки. Кожних три дні(коли чоловік був на сутках) приходилось самій коляску носити 2 рази на день на 4 поверх. Про скидання ваги мова не йшла-вона сама кудись дівалась через такий "вічний рух". Була свого роду фізкультура). Та вернулась форма ( я не про вагу, а про форми)лише на 3 рік після пологів.

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчата, Ви не забувайте, що є ще генетичні схильності, зміна обміну речовин і т. д.:girl_yes2:
    Моя мама, наприклад, після мене (четвертої дитини) була така ж худа як і після попередніх вагітностей, і нічого для цього не робила. Мені теж повезло, незважаючи, що при першій вагітності набрала 19 кг, при другій 16 кг, завжди повертаюсь до своїх 52 кг без проблем ( але я не дуже полюбляю солодке). Єдине що трохи розійшлися бедра, але це стало виглядати ще більш жіночніше:girl_tender:

А взагалі мені дуже подобається фраза:
    Мне говорят: я изменилась, попышнее стала, но мне на эти глупости плевать. Ведь главного Я титула добилась-любимая и дважды МАТЬ !!! Судить меня дано лишь Богу..., а остальным я укажу дорогу...

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Я також чекаю такого щастя, коли зайві кілограми самі спливуть.:girl_wink:, а то малі вже скоро 8 місяців, а то що скинула за перший місяць так і стоїть все на місці. Контролювати себе трохи важко, бо можу цілий день нічого не їсти, бо з дитиною одна, а на вечір полюбляю, ото на певно і вся проблема в тому

18. Asal

Asal New Member

я за вагітність набрала 30 кг, за перших три місяці скинула 7 кг, дальше йшло все повільніше, але за рік я повернулась в норму:girl_yes2: було зайвих 1-2 кг, але це вже була дурниця, порівняно з тим що було.
    Малого годувала більше ніж рік, нічого особливого не робила, їла нормально, щоб молочко смачненьке було, правда не переїдала. А похудала - тому що сильно хотіла вернутися до попередніх форм:girl_yes:

19. Marjaha

Marjaha New Member

ой, а я після першої дитини похудала і повернулась у форму вже до 6 місяців, нічого при цьому не роблячи, а зараз після другої дитини виглядаю просто ЖАХ, дивитись на себе не можу у дзеркало, мало того що дуже поправилась (десь до 20 кг) важу приблизно 70 кг, так ще все таке дряхле бррр. при тому що їм менше ніж перший раз. мабуть обмін речовин змінився. може хтось підкаже як схуднути. дієта не підходить бо годую грудьми і жертвувати цим ні за що не хочу.

20. Solomiya

Solomiya миється в бані

Сама таким стражадаю... Два тижні вже намагаюся не натоптуваться після 18.00 години і все планую-планую-плануууую купити обруч, кажуть, що підтягує шкіру на живвоті. Так хочеться вірити!!!!!:girl_in_dreams: