як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Левицька

Левицька New Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

аналогічна ситуація, правда, щоб одяг на мені лежав нормально, треба хоча б 7 кг, 3 кг - то хіба щоб просто влізти в нього, а то нема практично в чому ходити...
    Я вже знову не їм печива, мучного, хочу займатися спортом, але поки маю делікатну проблемку, яка не дає нормально жити, майже кожного дня мушу терпіти страшні болі, аж плачу, тут вже не до бігу.. А так, то я придумала собі комплекс вправ (я понад 10 років ходила на усілякі тренування, знаю що до чого) - в основному на прес та ноги, також вправи з пілатесу, для розігріву придумала собі бігати по сходах в будинку - ефективно і абсолютно безкоштовно))) тепер чекаю, поки зможу то реалізувати.

2. Златка

Златка Well-Known Member

а я якщо тільки Юстю просинаюсь годувати, то можу заснути одразу, але якщо Златик десь в той час проснеться і їй треба щось поспівати/пообніматись/приспати, то мені сон проходить

ось це для мене найбільша проблема, бо таких обмежень в мене ніколи не було, і ото починати себе "перевиховувати" в харчових звичках мені щось важко дається :girl_sad:

3. Halina

Halina Well-Known Member

То тільки цифри, але ще треба врахувати зріст. Бо я при своєму "великому" рості буду колобком.

Оце точно не для мене, бо я тільки після 18 і їм. Раніше з роботи приходиш голодна то і після 18 їла. Тепер те саме, бо цілий день сама з малою і не
    маю змоги нормально поїсти (а ввечері чоловік уже дома то я починаю їсти).

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

звісна річ. Левицька писала в іншій темі, що вона до вагітності була "повна, 64 кг". Таке визначення далеко не для всіх підходить! Я до цієї вагітності була 62 кг, і зовсім не повна - бо зріст 174 :)

5. Левицька

Левицька New Member

та і в зрості проблема (ну, не проблема, бо не виправиш))) 164))) я не зовсім колобок, швидше плетена булочка))

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я взагалі 160)))) а важу 69 кг.

хі) дитя в слінг і на прогулянку:) хороший такий спорт))

7. Левицька

Левицька New Member

я так і хочу) чекаю, поки заживу))))

8. cjomcjomka

ото якщо буду жива-здорова, то з двома (старший за ручку, молодший в слінгу) планую так находитись, щоб зайвому після пологів просто не було шансів за мене зачепитись :)

9. Златка

Златка Well-Known Member

10. cjomcjomka

ладно-ладно, подивимось :) треба ж на щось сподіватись :)

11. Левицька

Левицька New Member

ага, ото я насподівалась)) причому ж знаю свій організм, що він так просто не відпустить, але начиталась оптимізму і чекала 2 місяці, а воно мені в подарунок 3 кг)))

12. zetta

zetta Well-Known Member

а я шойно влізла дородові штани... ну ті шо до пологів були на мене великуваті... і салко вивалилось трохи зверху((((

13. cjomcjomka

не знаю, мене з малим навіть звичайні прогулянки з возиком так вимотували, що потім їла як слонь гумовий - і не поправлялась... а якщо зі слінгом... а якщо не їсти як слонь гумовий...
    Ну, щоправда, кажуть, що після других пологів худнути тяжче... поживем - побачим...

14. smilee

smilee New Member

а я маю на меті скинути 4 кг і зайнятись на leg megic)))) притарабанила від сестри, а часу ніяк не знайду((

15. Ingochka

Ingochka New Member

Я після пологів поправилась на 8 кг, зараз ходжу на шейпінг. Стараюсь не жерти, а зайві кг не тануть((. Правда ми ще на ГВ, може з цим пов'язано?

16. cjomcjomka

а я от зрозуміла, що найскладніше - не худнути, а втримати досягнуту вагу. Бо схудла-то після перших пологів швидко, а от коли закінчила годувати і почала поправлятись, то не дала собі ради.

17. Левицька

Левицька New Member

Я трішки розібралась зі своїми хворобами і стала на праведний шлях))) Щодня займаюсь за дисками Кармен Електри, там прості і досить ефективні вправи, по сходах поки не бігаю, бо боюсь застудити груди (протяги все-таки), вони в мене зараз дуже чутливі до температури, трішки подує - вже тверднуть... В малого невелика алергійка, причина поки невідома, то я дотримуюсь дієти. По кг поки результатів немає, але не здаюся)))
    З головою в мене щось дивне відбувається, якось я не усвідомлюю своєї ваги... мені все кажуть, що я товста, що треба худнути, навіть батьки та свекруха ( хоча вони завжди мене заспокоювали в цьому плані), а я навпаки відображення у дзеркалі з собою не асоціюю, в думках я собі струнка і гарна)) Той кошмар з вагою триває і триває, вже навіть не віриться у результат і стабільність цифр не дивує...

Останнє редагування: 28 Листопад 2011
  18. Natalya

Natalya Well-Known Member

Через 4 міс після 2-х пологів маю 2-3 зайві кг ...Хоч за яким правилом вони зайві, просто більше ніж до вагітності. Не переймаюсь. В харчуванні себе не обмежую, і ми на ГВ.

19. cjomcjomka

можна подумати, вони самі після народження дітей мали ідеальні фігури! Ух, як я того не люблю...
    класно! А, якщо не секрет, на скільки були "в плюсі" за вагітність?

Щось все частіше чую, що після других пологів повертатись до своєї форми важче... цікаво, чому? так хочеться, щоб то було не так:)

20. Iwka

Iwka Well-Known Member

Хто б боявся!!! наразі скільки "+" - всього ж то 2 чи 3 кг? :girl_wink:
    Мені важко було втримати вагу коли припинилось ГВ на вимогу...
    цікаво що буде цього разу)