як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

А не надто різко? Ви на ГВ?

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я щось не можу втриматись, щоб після шостої чаю не випити чи фруктів не з"їсти..скажіть, то дуже впливає?..чи щоб нормально схуднути вже треба нічого не їсти зовсім?

3. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Бажано зовсім нічого не їсти, але коли дуже хочеться то не потрібно себе мордувати ви ж не булку їсти.
    Ще бажано виключити цукор з чаю - я пробувала мене вистачаю лише на одну чашку, далі знову підсолоджую.

4. mazyr

mazyr Well-Known Member

Не знаю чи то все правильно! Можливо різко! Але бажання влітку одягнути коротку спідничку, чи легенький сарафанчик, чи просто подобатись собі і чоловікові для мене перевищує все. Донечку я не годую, але коли годувала, питання дієти для мене взагалі не стояло. В мене проблема така, що в чомусь конкретно обмежити я себе не можу, тому прийшлось виключати практично ВСЕ.

Собі я категорично заборонила після 6 щонебуть їсти. СПОКУСА ДУЖЕ ВЕЛИКА (чоловіка, донечку нагодувати), але я тримаюсь. Коліжанка питає, як ти пробуєш то що готуєш. Я їй відповідаю: "Смакові рецептори на язику!!!, я пробую, але не КОВТАЮ". Моє обмеження в їжі, з знайомих, які пробували, не витримав ніхто. Я переконана, коли чогось дуже захотіти - можна похудати.

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А можна приблизно ваше повсякденне меню? Що виключили повністю, а що дозволяєте трошки? Молодці, що так похудали!:girl_claping: Головне, щоб результат втримати!

6. viltis

viltis Well-Known Member

а в мене якась дивна ситуація...Ніби й важу на 6 кг більше, ніж до вагітності, а спокійно влажу в джинси, які до вагітності защипала хіба сильно втягнувши живіт.

худнути треба, але з моїм графіком роботи і нічними годуваннями, я б не змогла їсти лише до 6....

От ще місяць внормую всі графіки роботи і треба на плавання кокесь записатись....

7. anka

anka Well-Known Member

щоб не стати постійним клієнтом цієї гілки після пологів, починаю перебиратися на здоровий режим харчування-кашки, фруктики, після 18 тільки фрукти і чай. І у всьому винна моя вага, яка була 2 місяці в ремонті- ото я відірвалась мабуть за той час. На даний момент (24-й ак. тиждень) набрала 9 кг, а на початку вагітності ставила собі за мету не набрати більше 10 кг. От і починають закрадатися сумніви, що планам здійснитися не судилося:) доведеться допомогти. Тепер думаю, як то за межі 14 не вийти...

8. mazyr

mazyr Well-Known Member

Зранку яблучко, мандаринку (які фрукти маю) і багато кефіру (дозволяю собі філіжаночку кави, бо я б не вижила...); обід - залита кип’ятком на ніч гречка без солі і без будь якого жиру і знову кефір, на вечір знову яблучко десь перед 6 знову кефір. Мій організм вже до цього режиму харчування так привик, що тільки що з’ївши яблуко - в мене таке враження, що з’їла півбуханки свіжого, хрусткого батона (це моя слабість!!!!) Але подивившись у дзеркало:girl_spruce_up: і примірявши спідничку - що її я вже можу засцібнути,:girl_curtsey: тоді відходить на задній план будь яке солодке,канапочки і інші смаколики. Старання і обмеження, повірте, цього варті. А щоб втримати результат - треба ні в якому разі не повертатись бо попереднього меню, а як ось тут написано
    :girl_claping::girl_claping::girl_claping:ДУЖЕ ВЛУЧНО І ПРАВИЛЬНО

9. ptaha

ptaha New Member

Раджу знайти в "Однокласниках" групу "Худеющие на "Минус 60".Це група Катерини Маріманової.Досить хороші відгуки.Я й сама до вагітності за пять місяців схудла на 12 кг.А зараз за 20 тижнів набрала тільки 1 кг,хоча не завжди повністю дотримувалась приписів.:girl_spruce_up:

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

в нас теж є гілочка "-60" - пошукайте:girl_cool:

11. mazyr

mazyr Well-Known Member

Анекдот до цієї теми.
    Зустрічаються дві подружки (по 45-50 років), які давно не бачились. І одна каже:
    - Так давно тебе не бачила, ти так поправилась!
    - Так, так. Після пологів ніяк не можу прийти до форми!
    - А скільки років дитинці?
    - 30.....:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

12. meros

meros New Member

ця тема думаю для мене не є актуальною, поділюсь тільки результатом, тому, що якихось особливих старань не робила!
    Так от: після пологів на другий день важила 72кг, потім набрала ще 4! Тобто моя мах вага після других пологів була 76кг.
    зараз 59-58кг!
    Говорю чесно, на строгій дієті сиділа 2 тижні коли малаому було 8 місяців. Тільки 4 кг скинула попри серйозні старання і обмеження!
    Коли малому минув рік ми надумали їхати на море, от там все і почалось...
    за 18 днів я похудала на 7кг!
    не знаю з чим це все повязано, та ніколи не сподівалась на такий результат!

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А у мене вже довагітна вага.. 57 при зрості 175. З Марком мені так швидко не вдалося скинути. Думаю то через те що годую зараз двох :)

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я зкинула вже багато... залишилось 5-7 кг до передвагiтної ваги. I нiяк. Але мушу якимось чином бо мiй заручальний перстень не налазить, i нi один коктейльний перстень не налазить, а це для мене смерть, щоб я свої цяцьки не могла одягнути. Вирiшили сiсти з чоловiком разом на дiєту, якусь строгу на 5-7 днiв, але нiчого путнього не можу знайти. То що я годую грудьми цього разу, не допомагає. З Катериною я за 12 недiль була тонка звонка i прозора (ну, я потiм поправилась коли вернулась на роботу), але тепер, iнша iсторiя. Може хтось знає такi ударнi дiєти? Порадьте плiз!

15. poputochka

poputochka Well-Known Member

Я теж після пологів не можу схуднути. Причому як після першої дитини не повернулась до довагітної ваги, так і після другої, хоч і годувала, і годую...
    Ясно,що треба менше їсти і більше рухатись,але на дієті сидіти не можу- починає паморочитись, стає зле. Певне якісь проблеми з цукром...
    Може порадите якісь вправи для схуднення,щось з бодіфлексу?
    І ще, дівчата, чи хтось з Вас користувався поясами для схуднення,типу сауни або того, що викликає скорочення м"язів - які враження?

16. Svetylya

Svetylya New Member

Хороша тема. Особисто я підтримую пораду щодо сексу з чоловіком :girl_smile: А також не переїдати, а для себе ще стараюсь не їсти після 6 ої АЛЕ це при умові, що в вас достатньо молока, щоб маля не було голодним вночі!!!:girl_smile:

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

ТІльки чоловіка потрібно безробітного щоб це діяло.
    А я собою зовсім незадоволена, вже сонечко надворі. літо не за горами, а я ще не можу привести себе в форму.Апетит маю страшений.
    В перші місяці годування дитини я зовсям їсти не хотіла, могла перший раз поїсти в 5 годині, а зараз.............піду повішаю своє фото з юності на холодильник. може допоможе, щоб не так часто його відкривати.

18. Anaid

Anaid New Member

Я набирала вагу що з першою що з другою вагітністю 25 кг,до того як завагітніти важила 54 кг на мій зріст 166.От після другої вагітності важила 64 кг десь чотири роки,трохи худала десь на 4 кг на зиму,не знаю з чим то пов"язано але от так:girl_in_dreams:а на літо поправлялась на тіж 4 кг.А от зарас не знаю чи то радіти чи то засмучуватись похудала аж на 10 кг за 8 міс.:confused:

19. shnaps

shnaps New Member

Дівчата!Бодіфлєкс-це супер!Головне,що й часу багато не забирає!А от фігурка робиться здорова,красива,ніде нічого не звисає!Ну звичайно -це не для лінивих!:girl_spruce_up:

20. Мія

Мія Well-Known Member

За першу вагітність набрала 16 кг (до вагітності важила 61 йшла на пологи 77) а скинула після пологів тільки два, потім ще трошки і з вагою 68-67 ходила майже рік. Схудла до 63 тільки після того як припинила ГВ.
    Цього разу набрала тільки 12 (63 -75). Пройшло не більше двох місяців і 12 кг пішло. Місяць після пологів почала займатися вправами для ніг але до того вже скинула 9,5.
    З власного досвіду можу сказати що на мою вагу перший раз впливало те що я пила багато чаю з молоком і харчувалася впродовж всього дня, тобто коли хотілося тоді їла. Тепер найважчу їжу їм тільки першій половині дня, тобто мясо солодке хліб. А от в другу половину вже зменшую обороти і намагаюся їсти тільки щось легке, каші наприклад різні. Після 7 вечора не їм, та й не хочеться. П"ю багато води приблизно 2-2,5 л вдень.