як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

я ці питання вирішила просто -ми кетчупів-майонезів просто не купуємо, а як нема-то і ніде взяти:), вдома є лише декілька видів олії і сметана, чоловік то теж важко переживав-але нічого -живий і здоровий, тепер в мами нічого не хоче їсти :)

2. Lidusha

Lidusha New Member

І річ у тім, що самі по собі хліб,макарони,картопля не такі вже і шкідливі для фігури. Це чисті вуглеводи і самі по собі вони швидко спалюються організмом. АЛЕ пусті макарони і картоплю ви не їсте. Переважно хліб мажеться жирнючим маслом, в картоплю додається олія, в макарони соус, або та сама олія - от і виходить жирна і шкідлива іжа. Спробуйте готувати картоплю в мундирах, макарони істи з горошком або кукурузою, а хліб без нічого і буде також цілком здорове харчування:)

3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А я зранку мушу випити чай з канапками, бо інакше цілий день ходжу голодна, і тоді з"їдаю набагато більше:girl_mad: Зате протягом дня стараюся уникати мучного. Ну і солодке:girl_cray: Мені можна сидіти на шоколадній дієті спокійно (є така штука). Ще влітку більше на фрукти налягаю, а взимку - капець повний.
    Ще й всі вдома сладкоєжки страшенні, тому такого добра в нас завжди повно

4. SniganaN

SniganaN New Member

Найкращий спосіб схуднути після пологів- це прогулянки з дитиною. Замість того, щоб сидіти дома і думати: "Щоб то з'їсти смачненького?", береш колясочку і вперед. А коли на вулиці гарна погода, свіже повітря, пташки співають і ти ще й до того молода мамочка, то душа радіє:girl_tender::girl_in_love: і отримуєш таке задоволення, що думки про щось смачненьке вже не сидять у твоїй голові.:girl_wink:

5. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

От цікаво, після 1-х пологів набрала зайвих 5-6 кг, вони самі по собі зникли, я нічого для цього не робила. Хіба тільки малого годувала лише 3 міс :sad:
    Після 2-х пологів залишилось 1.5-2 кг, потім поступово їх стало 7 :sad::sad::sad: Так, ми на ГВ. І здається, що ті кг стоять на місці, в жодну сторону не змінюються. Ну то не так неприємно, єдине, довелось весь гардероб поміняти. Більш за все мене цікавить, чи ті кг "підуть" після закінчення ГВ? Чи доведеться їх ...шейпінгами-фітнесами-дієтами ( ніколи нічого такого не робила...)
    Маленький нюанс - перші пологи були в 20 років, 2 - в 30.

6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Напевне все таки прийдеться.

А я знову розслабилася, нероблю жодних вправ, стала ледача навіть до хатньої роботи, а вчора чоловік купив печива, я ще спитала скільки - 450 гр. - і я за вечір майже все його зїла.Це жах.......більше печива купувати не буду, щоб не було спокуси.

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

ага.. які би ми не були вумні вік дає своє. в мене та сама ситуація - різниця між дітьми 9 років... то борюся зараз... а минулого разу - на хрестини платтячко-футляр вбрала і поперла:girl_haha:

8. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Мені допомогло схуднути, що вийшла з декрету на роботу. А поки що - насолоджуйтесь часом із малям, все так не буде!

9. Nata

Nata Well-Known Member

Угу і приходиш додому вечері, стомлена. поки дітей з чоловіком нагодуєш вже і їсти не хочеться :):):) Я з першим малим одягала крокомір і їздила по району, не повірите: жодної мамочки на майданчику не знала, не мала часу стати поговорити :). І худалося легко і просто (ну майже :)).

10. Златка

Златка Well-Known Member

То певно як кому :girl_cool: ми гуляли завжди багато, особливо в теплий період, але то в мене жодним чином не впливало на апетити: я і так з собою брала щось перекусити, якщо йшли гуляти десь далі від дому :girl_flirt:

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Ой дівчата, яка ж та спокуса велика, мій чоловік робить на пекарні і приносить духмяний хлібчик з хрусткою скоринкою, а я дивлясю і слюною давлюся так би й наїлася на ніч, а замість цього зараз піду за обручом і буду крутити, крутити ........і пити воду, щоб не так хотілося їсти.

12. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

А я дуже стараюся не їсти ввечері: мушу, бо то вже дуже затягнулося. Треба шось робити. Ввечері двері на кухню закриті і батарея виключена: там холодно і не хочеться туди заходити. І тому не хочеться їсти. Сили всім і волі, і сили волі.

13. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

сьогодні зважилася маю 68 кг., на 38 тижні вагітності мала 88, скілька мала на 41 незнаю, але напевне ще більше.Залишилося скинути ще 10.І це напевне найважче, але вже фігура трішки вимальовується.

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

а який у Вас зріст?

15. DoroshLida

DoroshLida New Member

Я під час вагітності поправилась на 12кг.Для мене це не була трагедія,бо я настроювала себе на те,що потім схудну.А то "потім" тягнулось і тягнулось....Я вже думала про якісь таблетки,бо дальше так не могло бути!Але якось страшно було пити таблетки,бо від наслідків ніхто не застрахований...Скажу вам так-треба мати ВЕЛИЧЕЗНУ силу волі!Я сіла на дієту:не їла солодкого,хліба,макаронів і головне не їсти після 6!спершу в мене була така "ломка",ужас!Але який результат-за 2 тижні на 6кг!А потім просто підтримувала свій стан

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

170 см., як буду мати 58 кг. буде якраз добре.Ну якщо вдасться скинути до 56 то взагалі супер.Але спочатку ставлю реальні цілі.

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

то у вас це нормально. в мене 64 при 164:girl_cray:
    але теж не їм після 18.00 і намагаюсь мучним не зловживати. без солодкого не можу - бо ломка. то в мене єдиний допінг. ну і решта - мушу потрох уїсти бо дужн голоднію після ГВ...

18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А в мене - 70 кг при 165 см росту!!! .Навіть на форумівку встидно прийти:girl_cool: Тепер не їм після 19-ї, бо раніше не виходить, з солодкого тільки вівсяне печиво та чорний гіркий шоколад (їм мало, бо люблю молочний). В планах до Пасхи -5 кг, до червня ще -5кг, а як добре піде, то маю важити 55-57 кг, але то поки мрія:girl_cray:

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Нічого дівчата до літа схуднемо наші малята нам в цьому допоможуть.
    Я зараз намагаюся ввечері займатися фітнесом, важко мені це дається, але крім схуднення я мені це ще багато чого дає - вчуся кращої координації рухів і розвиваю рівновагу.
    Як перший раз займалися то сама з себе сміялася, яка я стала неповоротка.

20. mazyr

mazyr Well-Known Member

2 тижні тому нарешті сіла на дієту,бо при рості 167см 70кг- це страшно!!! Снідаю кавою,можу яблучко чи мандаринку погризти, обід гречка і салатик з капусти помідора і перця без солі і олії ,ввечері знову фрукти. Після 6 нічого до рота не беру,хіба якщо дуже пересохне горло то звичайної води вип'ю. Прогрес є - вчора стала на вагу- 63кг. Хочу мати 55 і тоді зупинюсь. Всім удачі в боротьбі за ФІГУРУ.