Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

було в мене сьогодні генеральне прибирання....з миттям вікон,складання в шафах,прибирання в кожній шуфлядці:8: а чоловік поїхав на охоту,думала скучати вечерком буду,....та де там,подружки сюрпрайз зробили,прийшли в гості з кальяном,вийшли в нас *дівочі посиденьки*:girl_haha:

• Подобається Подобається x 21
  2. kristina

kristina Well-Known Member

минулий тиждень в мене був дуже насичений роботою і замовленнями (шо не може не радувати) , сюди тільки деколи заглядувала, і ми рішили в неділю поїхати
    на грибочки. Погодка була супер- сонечко, вітру в лісі не було.Ми поїхали 2- ма машинами, погуляли, назбирали дуууууууже багато опеньок,кожен йшов з 2- ма кульками, подихали свіженьким повітрям, а потім ще поїхали на чебуречки, бо були дуже голодні після такої довгої прогулянки.
    Так що хто любить прогулятися лісом і шей назбирати море грибів, можу здати класну точку:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Клас!! Я вам по доброму заздрю. Вже прошу-прошу чоловіка, щоб вивіз на гриби, а він ніяк не хоче...А я так люблю той процес.

• Подобається Подобається x 8
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене ці два дні теж такі насичені!!! в суботу прибирала,ходила на базар, а веечері мали гостей! а вчора їздили на квартиру.поставили нам кухню.трохи є недоліків,але то таке! а батьки привезли купу грибів і ми вчора майже до 12 їх перебирали.зараз дома цілий баняк вже зварених і повна ванна помитих і засолених!! вони мені аж снилися!!

• Подобається Подобається x 10
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ой, і не кажіть. Я в батьків за день прибрала жахливий срач у 2 кімнатах, кухні, коридорі і ванні - ну, бо там на компі нема інтернету:girl_smile:. А в себе ледве півкімнати за день - раз за разом на ДП заглядала:girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 8
  6. natka75

natka75 Well-Known Member

я собі теж смутно уявляю якби я ще вдома мала інет, що би я встигала ....?
    і по темі : в суботу після роботи я на кухні провела десь зо 2,5 добрих години (бачили б ви мій майже порожній холодильник весь тиждень, коли я нічого собі не варю), бо вчора приїхали мої найдорожчі)))))))))
    Сьогодні зранку в мене тягар якийсь, бо малий як почув слово "садочок" ще вдома як почав плакати, то ніякими заспокоюваннями і поясненнями я не могла спинити його плач)))По дорозі до садка я розказувала йому дооооооовгу казочку про РІПКУ, щоб він не мав ні секунди часу плакати, а в садку як вчепився в мою куртку, з таким ревом, вихователька його на руки взяла і показує мімікою йти мені швидко геть,я пішла......і всю дорогу згадувала Панадолку(де вона розказувала про свої почуття)...чуюся винною перед дитиною,але ж нема на то ради......

• Подобається Подобається x 9
  7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А ми вчора так класно погуляли в центрі, а я зайшли з дітьми на площу ринок, там були різні забави для дітей, то пробули ти 3 години, аж не хотіли виходити звідтам. Дуже гарно все там організували, молодці.

• Подобається Подобається x 5
  8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Я вчора розраховувала на врочистість, але приплелася і проза. :girl_devil:
    Ранок починався дуже файно-випила кавки з сирничком [​IMG], почала вишивати [​IMG] і одночасно дивилася (читайте - слухала :girl_in_love:) Sex and City, а на вечір запланували собі сестрою маленький шоппінг.
    але йола-пала в механізм, на який кріпиться колесо (не знаю назви) потрапив малесенький камінчик і при найменшій спробі рушити з місця машина видавала дикий скрегіт (ніби вона стояла 25 років під дощем, а тепер ми хочемо, щоб вона поїхала).
    Причому з нами таке вперше і ми не занали чого вона скрипить.
    Викликали підмогу, зняли колесо, виняли камінчик і поїхали далі, але від того всього мене ще довго ковбасило.
    Шоопінг не вдався теж [​IMG]
    Довелося знімати стрес. Шампанським [​IMG].

• Подобається Подобається x 13
  9. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

imel,ви що до Lush не дозріли? дуже хочеться почути" що то за риба"?

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

І снова здрасьтє :girl_bye2::girl_bye2::girl_bye2:

Мала два незабутніх релаксивних тижні. Тепер працювати зооовсім не хочеться :girl_sad::girl_sad:

Дуже скучила за посиденьками, доведеться надолужувати пропущене. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 15
  11. mashka

mashka Well-Known Member

І в мене були класні вихідні. В суботу з малим були дома і робили генеральне прибирання, а вчора всі родиною поїхали на рибалку. На природі просто чудово. Правда нічого не зловили, але я відпочила біля річки і погода вчора була просто супер. Потім заїхали на карусельки, картинг і в магазин за рибкою - на рибалці все ж були і як без улова додому їхати?

• Подобається Подобається x 4
  12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В мене видались СУПЕРОВІ вихідні.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Ми з робочим колективом їздили в Карпати.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:Найгарніших краєвидів,найсмачнішого шашличку,весолої компанії,танців,гри у волейбол не було вже давненько.:girl_haha:
    Єдиний мінус - все швидко закінчується!:girl_devil: і так не хочеться нинька працювати!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

Люди, то яка в тій Гамериці година.? сиджу чекаю звіту про те весілля , де Маруся тіко пляцків напекла і горішків 200 штук... і файна була в гуцульському строї!

йой. Марусю, прокидайтеся вже. я чекаю звіту вже пів дня!
    і Лілі нема. НЕ ХВОРІТИ!!, Лілю.

• Подобається Подобається x 14
  14. Женічка

Женічка Well-Known Member

я вже давно помітила, що гамериканські дівчатка з"являються після 16.00.
    ждьомс :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ліля була сьогодні десь в районі 13:00

• Подобається Подобається x 2
  16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я сьоні змерзла як пес-муж сказав буде душно-то я вбралась як на літо. П"ю чай з шипшиною і слухаю бубоніння шефа але то вже в жилетку чи в іншу гілку

17. enigma

enigma Well-Known Member

Я сьогодні їхала машиною, підїзжаю на окружній до міста і шось дивлюсь так на місто, на небо і думаю "А я все-таки дуже щаслива людина". І посміхаюся...

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

вчора ходила в кінотеатр на "голу правду"дуже класне кіно!!!!!!:)а сьогодні в аквапарк....:) чудово провела час!!!:)

• Подобається Подобається x 6
  19. марта

марта Well-Known Member

Сьогодні мали йти перший раз в дитсадок. Планували тільки на прогулянку. Погода наші плани відмінила:girl_smile:
    А ще я постійно хочу їсти. Вже не знаю як з цим боротись.

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я навіть як і хочу то часу немаю...на роботі якась кава чай, сир,деколи Кольрова принесе з хати яблучко чи грушку, то в нас тоді свято..на печиво не можу дивитись.. обід в мене рідко спокійний, приходжу додому щось перехоплю бо наніч не можу напихатись і так живу..
    В мого чоловіка завтра День Народження готуюсь -мариную курочку,мама спекла торт, головна забава буде в суботу, а завтра посидимо самі

• Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.