Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

а я чоловікові купила шкарпетки .....і все напевно:ninja:

• Подобається Подобається x 7
  2. Irusya

Irusya Well-Known Member

А я довго думала, що такого чоловікові подарувати і нарешті придумала - купила сьогодні йому щоденник (записник) на 2009р., думаю буде задоволеним...

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

хочеться просто якогось сюрпризу, в моїй уяві чоловік і жінка повинні дивувати один одного і через 40 років спільного життя:)
    в реальності чомусь так не виходить:no:

• Подобається Подобається x 8
  4. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А мене чоловік на останні гроші завтра веде до ресторану! Ось так! :y:sad: а то я все сиджу в хаті, і сиджу, і сиджу... Показники з лічильника знімають, то я вже і з ними маю за щастя розмовляти...:umbrage::))

• Подобається Подобається x 13
  5. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, ну багато хто каже, що чоловік нічого не дарує... і разом з тим кажете, що купуєте подарунки всім рідним, то може й з них хтось вам подаруночок теж має?;)
    Ось я вже від мами отримала миколайчика - теплу піжаму :) зовсім неочікувано, бо висловлювала побажання лише на теплі кольорові шкарпетки :xaxa: (ну не можу сама таких купити:lol:).
    А батькам придбали тепловентилятор - актуально, однако :)
    А чоловіком не переймаюся. У них теж у сімї не було такої традиції, але у нас тепер є. І не важливо, що це щось просте (завтра побачу:) ).

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А до нас щойно хресна мама(кума)-миколайчик приходила-ото малому радості:clapping::xaxa:-особливо зривати зі всього ітікетки і кульочки:xaxa: .....але є й сумна новина-наш татко-миколайчик зможе аж завтра приїхати,не встигає сьогодні:sad:

• Подобається Подобається x 13
  7. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Подарувала ще в неділю на базарі (ходили разом) сорочку і галстук. Маємо 14 лютого йти на весілля, то буде обновка в гардеробі. Звичайно, що вибирала, яка мені подобається.

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

не в тему, але згадала, що подарував мені чоловік на Миколая минулого року (чесно кажучи, цілий день намагалась згадати, тільки тепер пам"ять до мене вернулась)
    в грудні минулого року я сиділа на дієті, то була моя найвдаліша, змогла скинути 4 кг, які дось не повернулись :)
    так от, зранку знайшла пакетик з цукерками біля подушки, в мене з того голоду на солодке і розчарування сльози на очі, я до останнього не вірила, що таке можливо, як він так не подумав, знаючи як я себе вже місяць тримала в руках...
    просто сказав, що забув, що не подумав, мене деколи просто вбиває ця неуважність, неспостережливість, не бажання зробити один одному свято, коли й так всюди проблеми - криза фінансова і т. д.
    говориш, а то як до стіни...

• Подобається Подобається x 15
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Женiчко, може пофiлософствуйте на цей рахунок. Зрештою Миколая раз в рiк... хочеться чогось особливого, бо це МИКОЛАЯ! Якщо так його сильно не чекати кожного року i в мрiях омрiювати той супер романтичний подарунок вiд коханого якому раптом щось клепне в головi i вiн додумаєЦЦя, то непроява романтичностi саме в цей день не буде така катастрофiчна. Може вiн не вмiє робити щось романтичне по заказу. Тобто вiн знає що, млiн, вiд мене чогось чекають, а я не знаю що робити... та кароче... Може вiн вмiє нехотячи щось задушевне чи романтичне зробити (як мiй наприклад)...
    Ну не знаю, може вам таке не пiдходить, але подумайте, може й пiдiйде ;)

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а мені чоловік поремонтує машину, бо в мене поламалась пічка і я вже другий тиждень їжджу на роботу замотана в два шалики як арабка:xaxa:
    як поремонтує, то ще має мені влаштувати романтичний вечір... тай вистарчить, бо криза:confused:

• Подобається Подобається x 6
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А мій щойно дзвонить і каже: Буду завтра по обіді,що тобі купити на Миколая? Кажу:ніц..................Відповідає: Ну то з мене мандаринки........Я так злісно дихаю в трубку:tanksmile::cesored:,а він мені: Та ти не думай- привезу аж 2- 3 кг............Ну і шо на то повісти:confused::xaxa:?

• Подобається Подобається x 14
  12. kati

kati Well-Known Member

....а я не сплю.....переживаю і хвилююсь за свою ліпшу подругу...вона якраз зараз народжує свою лялюсю.....от чекаю звісточки! Дай Бог їй швидких та легких родів!

• Подобається Подобається x 14
  13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Як народить, то пишіть! Я теж не сплю! Не спиться!

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я не сплю, знайшла для себе вільний час ось тіки тепер. Наліпила пельменів,зварила чинахи,поїла нарешті-а то наступна їда напевно буде вечером тіки з тким вільним графіком...говорили про кризу з чоловіком...про Майдан...про те,що напевно скоро люди зберуться на той Майдан,але з іншими побажаннями. І от відкриваю почту, а там повідомлення,що 19 грудня о 15.00 люди з 18 міст України зїжджаються завтра в Києв пікетувати....от тобі й криза. І чоловіку завтра дають розрахункові на роботі,на зиму всіх звільняють, в них сезонна робота....Миколай прийшов..всім вітаннячка

• Подобається Подобається x 11
  15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я не сплю, хоч завтра, а точніше сьогодні зранку рейс, щось не хочеться спати...

• Подобається Подобається x 3
  16. kati

kati Well-Known Member

УРА! Вітаю свою Танюшу з народженням донечки!!!!

17. Panadolka

Сьогодні багато хто не спить! якась для мене тяжка ніч...незнаю чому. Знаю, що зранку буде добре, бо малятко буде дивитися подаруночки, а я буду тішитися як маленька його реакції, і вогнику в очах!

18. Panadolka

І я вітаю! Хай росте здорова і мамі сил побільше. Тезка моя :) Хай тримається, тепер в неї є маленьке сонечко заради якого буде жити!

• Подобається Подобається x 4
  19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І моя тезка і від мене вітаннячка....

• Подобається Подобається x 4
  20. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А я вчора була у ресторані. Так приємно накінець десь вибратись, зробити зачіску, макіяж , взути туфлі на шпильці, їсти приготовлену кимсь для тебе їжу, подивитися на гарно вбраних людей навколо! Особливо, якщо вже більше року не виходиш в люди. І грошей потрачених аніскілечки не шкода!

Статус теми:
Закрита.