Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Вже більше трьох тижнів на роботі( у школі),але ніяк не можу увійти у навчальний процес.:girl_cray:
    Син за цих три тижні навчання приніс три зауваження.:girl_cray:
    Донечка підхопила якийсь вірус і до садочка не ходить.:girl_cray:
    Свекруха в лікарні з мікроінфарктом(щодня нові кулінарні вподобання і, на прощання,певно,мені тих ліків вже завтра не треба буде.....,бо я ...:girl_mad:
    Мама,яка живе поверхом нижче,робить ремонт(хто знає,що то таке ті підвісні стелі:girl_cray::girl_cray:)
    Сьогодні чуть не стукнула дорожезну машину(виїхав для обгону на зустрічну смугу,по якій їхала я.):girl_mad:
    У понеділок був празник-гостей трошки ,а роботи три дні до свята,і два дні після(посуд по шафках ще не весь розклала).:girl_mad:
    Скажіть мені-ХТО Я????????:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

• Подобається Подобається x 27
  2. natorella

natorella Well-Known Member

ГЕРОЇНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

• Подобається Подобається x 16
  3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

О,колега..в мене таке саме....щось того року ну дуууже важко в роботу втягнутися...:girl_cray::girl_cray:
    Ииии..я часом Вашого сина не вчу?)))))бо я шось останнім часом то і роблю,що зауваження пишу))):girl_crazy::girl_crazy:
    Дєловая калбаса:girl_haha::girl_haha:
    А в мене нині звичайнісінький день..і тиждень звичайнісінько робочий..Зате вихідні обіцяють бути класними - їду в суботу зі співробітниками на екскурсію в Мукачево і Ужгород:girl_smile:

• Подобається Подобається x 21
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мого також вчителька направляє. Он я взагалі не розумію тих вчителів, взяла і заборонила дитині на уроці співати.:girl_in_dreams: А що як у нього навчальний процес іде краще коли собі підспівує, що ж він винен що єнчі матолки не годні виконувати кілька речей одночасно - і задачу рішати, і співати, і на дівок заглядати???:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Доречі маю нині батьківські збори, але то таке будуть оповідати що школа від нас хоче і покажуть де діти вчаться.

• Подобається Подобається x 18
  5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене сьоні доволі лінивий день був, але файнєнький. Бабця прийшла і купу всього смачненького приготувала! А ще дзвоню до Коханого - а він мені "не можу, кіця, в мене проблеми з міліцією"... і кину трубку... хм...

• Подобається Подобається x 8
  6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну й деньок мені нині видався. Повставали, перемила посуд, нагодувала дітей (чоловіка:girl_haha: і доньцю), закупила продукти, двічі погуляла з малечею, насмажила налисників, зготувала ябка на налисники, нарізала величезну миску салату на консервування, нарізала шість кіля перцю на консервування, покупала дитину, погодувала, перепрала дитячі лашки і щойно спекла печенько:crazy::8::8::8: Йду відкидати ноги

• Подобається Подобається x 21
  7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну це мабуть Вам у тему "вихвалялки"... І де Ви стіки сили маєте? Я з пар приходжу ледве жива....

• Подобається Подобається x 6
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нас сьогодні попередили, що два дні води не буде :girl_cray: Пів вечора набирала воду, де тільки можна, навіть у ванну напустила. Важкі дні будуть без води((

• Подобається Подобається x 11
  9. Олюська

Дякую:)
    То просто дитина спала 2,5 години і я літала як божевільна, щоб все встигнути:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мене вночі продуло і я не чю лівий бік спини!!! Чоловік намазав апізартроном, трошки попустило. Побачимо, що далібуде. Бо за малим тре добряче наганятися-нахилятися-наноситися...
    А стільки планів на день! Тре купу подаруночків купити.

• Подобається Подобається x 12
  11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Після такого тільки хочеться добавити : "Ото ЖІНКА!!!" Маруся, ви - молодець!!!

А я думаю, якби то все встигнути: робота, пари, завтра їду в Київ. тре речі зібрати, потім з ними на роботу і на пари..а звідти одразу на вокзал, а потім в понеділок з вокзалу одразу на роботу, а потім на пари...ото життя..

Останнє редагування модератором: 24 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  12. Олюська

Та...Себе пригадую в часи студентства. Згадую собі як деколи хотілося просто лягти і нічогісько не робити. А як наставала така можливість, то думала собі, що би то зробити:)

• Подобається Подобається x 9
  13. irushka

irushka Well-Known Member

Я вже напрацювалася. два дні походила на роботу, а вчора в малої піднялася температура, то сьогодні сидимо вдома. Ще щойно сусідці було зле, викликала для неї швидку, а вони неправильно адресу написали і через 20! хв. дзвонять, що не можуть знайти, я їм пояснюю, а вони навіть не дослухали, кажуть, щоб я вийшла за ними. Довелося ще з малою на руках 15 хв. гнати назустріч швидкій. Коротше, з такою "швидкою" сусідці ще пощастило, що вона їх дочекалася. Зараз здається все нормально...

• Подобається Подобається x 20
  14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А в мене сонне царство.."відрубалася" я і усьо..пішла кавуську ставити, бо маю ще на 19 справи+Любчика забрати, а я "нікакая"....

• Подобається Подобається x 9
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я те саме-прийшла-заснула тепер як якась зварена ходжу, певні буде дощ...

• Подобається Подобається x 7
  16. kati

kati Well-Known Member

а я збираюсь прогулятись до центру....маю зустріч з коліжанками:)

• Подобається Подобається x 4
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

мене не кликали.......

• Подобається Подобається x 3
  18. natka75

natka75 Well-Known Member

а мене???так одіноко.....але якщо з форумчанками, я підтягнуся, мона?)))))))))))))

• Подобається Подобається x 3
  19. kati

kati Well-Known Member

дорогесенькі мої птасі....чесно чесно сьогодні маю зустріч з інститут. подругами:)

• Подобається Подобається x 6
  20. natka75

natka75 Well-Known Member

вірю-вірю!!!!!!Гарно вам посидіти)))))а то в мене вчора і нинька такі дні, що я можу всюди куди хочу, а нема з ким((((((завтра їду до свекрухи,в неділю маю надію вернемось всі до Львова(якщо Володя до того часу всі гриби визбирає в лісах Львівщини), сьогодні назбирав мішок козарів, ото моя свекруха має радість то все перечистити і щось з тим зробити(але напевно сушити -бо то найлегше))))

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.