Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

kati, а ви на шуварі лінзи чого не купляєте? Я прочитала ваш допис і згадала, що мені теж пора нові.........
    На Шуварі, магазин № 158 Opticland, там можна ще й знижку 10% отримати і з цією знижкою ціни виходять дешевші, ніж на 700-річчя

Останнє редагування: 8 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я сьогодні в обід зробила з коліжанкою міні -шопінг-купили їй пальто на зиму, вона віддала мені мою пудру,передивилась купу бутиків з сумками-мені не сподобалась жодна абзац якийсь...

• Подобається Подобається x 7
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

де?? і здай ммені точку з гетрами... хоч гляну

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Пальто купили біля Магнусу якщо йти в той ряд де магазин з тренажерами там поруч два докупи бутіки один з взуттям-другий з одягом , поруч ще колись були кухні Рода. А точку з гетрами напишу вже тут-в Новому Цумі поруч з Монархом є величезний павільйон-вони там є різні. І на Провесні зразу при вході де продають всякі колгото-шкарпети

• Подобається Подобається x 9
  5. kati

kati Well-Known Member

а я вже щось звикла там.....та і на 700 річчя також якщо вчасно приходиш є знижка:)

• Подобається Подобається x 3
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Не знаю куди писати,чи в жилєтку,чи в медичні гілочки,тому напишу коротенько сюди,що я пережила сьогодні,а коли трошки відійду,то детальніше напишу в профільних гілках.....від вчорашнього вечора мене тошнило,до обіду не пройшло ще й почалися болі внизу живота(зправа),тому я ледве дойшла до своєжї поліклініки(сільської,де мене зустрів аж 1!!!!лікар-терапевт)....далі-направлення в терміновому режимі на УЗД,з підозрою на запалення яйника...далі УЗД на Русових-з направленням на ХГ,щоб виключити позаматкому вагітність(я собі думала,яка вагітність в мене ж лише середина циклу)...далі-аналіз в Медіалайні(чи як там)....далі-3 години чекання...щойноно подзвонив лікар-нема вагітності....а що нетак поїду завтра з"ясовувати досвоєї лікарки........проза мого дня....

• Подобається Подобається x 12
  7. Nata

Nata Well-Known Member

Я сьогодні навіть з дому не висувалася. До обіду з малим спали. Вчора траванулися класно кавуном (тільки я з чоловіком, дітям і бабусі нічого). Всю ніч зле, а мама прийшла з таблетками і потішається: там написано, що під час вагітності не можна пити :). Чоловік теж: встав зранку зелений і каже, що видно йому шкірка від кавуна зашкодила :).
    Мені би трохи їхнього оптимізму :)

• Подобається Подобається x 7
  8. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ми із синочком сьогодні цілий день гуляли. Купила у двух форумляночок взуття: для себе шльопки та малому черевики на осінь. Тепер вдома, тішуся. :)
    До Маргаринчика прийшла юрба подружок - тусують :D
    чекаю, коли ще й друзі почнуть ходити... :D

• Подобається Подобається x 11
  9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в нас продовжується тиждень:ЯКБИ ТО ВСЕ ВСТИГНУТИ.
    Врочистість:до сьогодні було багато обновок, багато гарних зустрічей ,смачної кавуськи і файних посиденьок.
    Проза:Від сьогодні у малого є запломбований зубік:sad:,немає ніякої алергії,але є новий діагноз і починаються знову походи по лікарях....:girl_mad:
    Тішить::girl_claping:що в малого нарешті остаточно пройшов насморк,прорізався болючій задній зуб,купили нарешті йому дитяче коло і тепер він стараеться його крутити і відстав від мого Хула х.,і коханий трішки звільнив мене від кухні:girl_bye2:,взявши на себе частково ту важку працю:)бо я фізично все не встигаю:girl_cray:
    п.сі ще б вгадати куди ті гроші діваються???мо хтось знає????:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 11
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині збудилась з такою тремою, бо діти перший раз пішли до школи. Для них це нова школа і я дуже переживаю щоб у них все було добре. Це було так солодко, бо Юліана боялась іти до свого класу, то Анна взяла її за руку і повела по коридору. Я чуть не розплакалась з того видовища.
    Потім підписали папери на хату, бо змінили процент який платитимемо за позику.
    А зараз сиджу при компі, хоча треба йти варити їсти а не хочеться. Ніц ся не хоче.

• Подобається Подобається x 18
  11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

куди діваються гроші і звідки биреться пилюка, дві речі, які ніколи не зрозуміти

• Подобається Подобається x 16
  12. mamatu

mamatu Well-Known Member

як він дався пломбувати?! не уявляю свого малого в стомат. кріслі із чемно відкритим ротом...

• Подобається Подобається x 3
  13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дуже спокійно без ойків і зойків.Я б сказала ідеально себе поводив.Єдиний мінус-виплюовував ватку... то мусили таким дзеркалом накривати поки сохла пломбочка.А так...навіть ні разу ой несказав.ні сліз. ні крику.чемно відкривав ротик все спльовував..а коли йому наклейки подарували і шарик повітрям надули..то взагалі йти нехотів звідтам.Скажу чесно я чекала чогось жахливого а вийшло супер:)

• Подобається Подобається x 23
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, мені потрібно знайти одну форумлянку, може хтось має телефон katarzynka - киньте а ПП?
    А ми після хвороби сьогодні вперше гуляли!!! А я замучена страшно, руки болять від постійного носіння малого, але тішуся що йде на поправку.

• Подобається Подобається x 13
  15. kati

kati Well-Known Member

оо і мені якщо можна:) юо хотіла б в неї дещо купити, але мені тре до понеділка встигнути:)

16. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А ми морально готуємось йти завтра до стоматолога, в ксюшки в її три рочки вже 4 пломби, та завтра ще буде... Незнаю чи дотягнуть ті пеньки до постійних зубів... Двійки стерлися до ясен, відкритий канал, вискочив якийсь прищик на яснах. І от я вже цілий тиждень інсуліновим шприцем промиваю той канал кожного разу після їжі. Той прищик вже майже зник. Звучить страшно, але, слава Богу, мала реагує спокійно, дає пломбувати та чемно сидить з відкритим ротом, поки стоматолог робить всякі маніпуляції. І що дивно уколів боїться як вогню, а в зубках дозволяє тим шприцем промивати... От настроюю сьогодні її що завтра знов підемо...

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Усьо, дівчатка..вирішила я братися до роботи..прийшов вересень, а з ним і моя праця вдома- маю передивитися лекції, дещо змінити в програмі, перечитати деякі тексти...а ще Надійці обіцяла допомогти з контрольними, тому на деякий час змушена вас покинути...правда, заглядати буду щодня, тільки вже не так часто...

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Доповідаю..перечитала "Слово о полку Ігоревім"....та кілька критичних статтей про цей текст....в планах - посушити голову, зробити ще салатику та пригадати про полемічну літературу та "Послання до єпископів" І.Вишенського:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 8
  19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну ти й молодець!

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я нині йду вперше цього року до своєї учениці! так тішусь!
    ну а ще нині перший семінар - тут вже не так тішусь, бо ніяк не можу настроїтись написати пару речень конспекту...

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.