Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми тільки що повернулись з озера-випробовували свою нову лодку.Так класно поплавали.

• Подобається Подобається x 6
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Аргументуванням, що не може людина жити під постійним керівництвом і вказівками інших, ніби заспокоїлось.

Ага... добренько так. Андрій заглядав то казав що червоне око в середині. Десь вона мені так дала, що тріс капілярчик.

А я нині сама самінька вдома. Чоловік поїхав на роботу а я залишилась сама з дітисками. Треба щось придумати аби не сидіти в хаті, хоча на дворі така гор*яч що жах.

Останнє редагування модератором: 24 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми нинька з хлопцями ходили гуляти, потім в ОКЕАН, а потім на піцу - дівчата з Челентано, як мене побачили (я за цей тиждень там вшосте), то мало не зомліли...думають, що я ніц не варю...
    П.С. блін..Яська Березнева таку ж аватарку поставила....

• Подобається Подобається x 13
  4. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я нині розбила повну цукру цукерничку:girl_sad:, а чоловік каже: "ах ти моя бідненька розтяпа", пішов і той цукор попідметав:girl_in_love::girl_in_love:яке ж він в мене сонечко!!!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 7
  5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми вчора вивезли мацьопство в центр.Вона була в шоці від такої кількості людей.Поки ми пили пиво на площі Ринок,доцька пообнімала всіх діток,яких бачила,попозувала з ними до фотографії,а потім почула як грають на барабанах і пустилась у танок.Перехожі,мабуть,думали,що ми теж учасники ансамблю :)Так що гарно відпочили всі

• Подобається Подобається x 9
  6. Маруся-мама

Точно нема чого плакати. Кажуть розсипаний цукор до грошей. Готуйте краще гаманці, бо скоро будете їх набивати.:girl_haha::girl_haha:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А ми нині вийшли погуляли-поїли всякої шкідливої їжі а тепер я сиджу в ДП а муж в ванній купаються.....

• Подобається Подобається x 5
  8. Jasmin

Jasmin :)

Йой дівчата, як вам добре....:girl_smile:
    а я на роботі:girl_cray:
    так-так на роботі!:girl_devil: з власної волі... нікого нема, крім мене, моєї помічниці і охоронця:girl_devil: але краще вже сьогодні посидіти, ніж щоб завтра бігати як ошпареним:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  9. Маруся-мама

Нині зранку їздила на зустріч щоб мені ніби помагали роботу шукати, але вони зразу сказали що з роботами глухо, он на наступний рік нас чекає повторна рецесія. То сказали краще назбирати паперів і вибрати собі куда піти вчитись на кілька місяців.

Потім прийшла додому а чоловік з дітьми обідають а мені нічого не смакує. Випила склянку води і так ніби відро в себе залила. Потім попробувала кавальчик кавуна а живіт мені скрутило, що жах. Краще ніц не жерти, он тіко треба щось для домашніх на вечерю придумати.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

за системою:girl_cool::girl_haha: молодець! казала ж тобі- на що тобі того?

• Подобається Подобається x 5
  11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

традиційно до дня незалежності, адміністрація нашого пансіонату влаштувала нам маленьке свято - запросила духовий оркестр:girl_curtsey:
    ах, сударь, кружитє меня, кружитє:girl_in_love:
    ми вальсували як ніхто, то були справжні зіркові танці:girl_cool: танцівниця навіть пустила скупу сльозу під Мого ніжного й ласкавого звіра:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 15
  12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Вчора ходили в гості до батьків чоловіка: чоловік пішов на роботу з важкою головою, а я не можу спати через печію, ніяк не могла в 9 год. вечора відірватися від вареників.

• Подобається Подобається x 2
  13. kati

kati Well-Known Member

Божевільний день.причому з самого ранку.Маю сьогодні купу справ, зранку вилитіла з хати, перед тим закинувши прання....От прийшла, витягнула білизну, розвішала сушитись, а разом з білизною 2500 гривень( які були в чоловікових джинсах).Сиджу реву.....жду мужа.Якщо ввечір не з"явлюсь на ДП можете влаштовувати поминки

• Подобається Подобається x 19
  14. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А що ж ви чоловікові кишені не провіряєте?

• Подобається Подобається x 3
  15. kristina

kristina Well-Known Member

я теж чоловіка гроші в джинсах закидала прати, правда на швидке прання 35 хв і 30 градусів, то нічого висушили і були як новенькі

Каті а з вашими грошими шо капець зовсім

• Подобається Подобається x 6
  16. kati

kati Well-Known Member

перевіряю.завжди. і сьогодні думала що перевірила.:sad:(((((((((((((((((((((((((
    розвішала на балконі гроші, як ідіотка, сподівюсь врятую

• Подобається Подобається x 11
  17. Nata

Nata Well-Known Member

Я колись чоловікові нову флешку випрала. Думала, що мені капець буде. Теж завжди кишені перевіряю, а тут повернувся з відрядження, речей купа, я й не доглянула.
    Але флешка успішно висохла і працює дотепер.

18. natorella

natorella Well-Known Member

вони в яких купюрах були, шо ти не зовиділа????????????????

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Я так сама собі попрала мобільний телефон,якому заледве минуло 2 місяці.Коли вже розвішувала,то відчула,що у кишені щось є:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.Після 3 годин прання ремонту не підлягав.
    Сьогодні у мене перший робочий день після декретної відпустки(2,6р)-відчуття ніякі.Може,поки не пізно назад у декрет повернутись.:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

20. natorella

natorella Well-Known Member

маю знайому яка вже так 5ту дитину народжує - шоб на роботу не йти))))))))))

Статус теми:
Закрита.