Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

цитатник глючить, тому так::girl_smile:
    Допис від Solodka:
    "Софія-Соня, я щось рахую-рахую ,і ніяк не можу зрозуміти що то у Вас за тими дверима,тобто скільки кімнат?Дев"ять дверей-то просто півгуртожитка.Чи Ви малювали в цілому під"їзді?"
    Еге ж, заробляла по сусідах на інтернет :girl_crazy:
    А серйозно, порахуйте двері у себе в квартирі. То так здається, а три кімнати, кухня, ванна, туалет, комірчина і подвійні вхідні - скільки виходить? ото і воно! аж руки відвалюються!

• Подобається Подобається x 15
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

То ви грубаска? :girl_crazy:
    Я вже за себе мовчу...:girl_devil:

Хоча така моя комплекція - не стопроцентний негатив. Цього року працювала я на Приймальній комісії. Абітурієнтів - купа. На прийом документів батьки складали великі списки, хто за ким іде (казали, на один день записувалося по 300 людей), приїжджали і займали чергу в 1.00 ночі, батьки під дверима аудиторії "стояли насмерть" і нікого без черги не пропускали:girl_crazy:. Одну мою співпрацівницю з фігуркою підлітка двоє батьків абітурієнтів зловили за руки і не пускали в приміщення. Питали: куди йдете, де ваш студентський:girl_devil:? А коли шпацирувала за чимось в ту аудиторію Яська, попередньо зробивши чіста канкрєтний діловий фейс, вся велика черга розступалася:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 19
  3. Sahara

Sahara Well-Known Member

почитала-почитала, тай думаю собі: може, ти жінко ( тобто я :girl_smile:),як зробиш собі педікюр, депіляцію і зміниш шампунь, бо від теперішнього дуже волосся жорстке, то й шкробати на душі перестане?:girl_in_dreams:. Бо щось я як та кішка на власній аватарці : жду невідомо чого... і вді того шкробає.. Але ж і моя майстриня приїздить з відпустки тіко-но післязавтра..І що, воно мене ще два дні буде шкробати?? Нє-є-є-є-є-є:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:, не хочу-у-у-у-у-у:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:.Дівчата, що ж то такого б витворити,щоб попустило?

• Подобається Подобається x 2
  4. La esposa

La esposa Moderator

ОЛюдоньки, а де ж то таке твориться?! :girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Скрізь у ВИШах. Сьогодні скінчилось. Мої дві найліпші коліжанки цього року мають абітурієнток. Об"їздили всю Україну, хіба до Криму не добрались.То розказують, що черг диких не було лише в Одесі та Івано-Франківську.В Одесі більш-менш нормально організовано роботу, а у Франківську мало абітурієнтів. А так кругом - вступний дурдом:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

цілий день якийсь дурний, купа роботи, ще й посиденьки не грузяться!!!я як маньяк щопару хв. перевіряла!!! То жах!! посиденьки, не пропадайте більше!!!!!

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А який смисл черги? Що, приймають перших 50 студентiв?

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене то саме. А ж робота не йшла до рук. А взагалі я сьогодні така діяльна переробила купу справ на роботі була на двох зустрічах, купила мус для фіксації випрямленого волосся. Залишилось зробити вечерю і певно буду дивитись "Юрмалу" бо там львів"янин Василь Левицький виступає - а він файний мій знайомий.

• Подобається Подобається x 5
  9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А чого він там Влад, а не Вася????:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
  10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я сьогодні пів дня намагаюсб ДП завантажити, вже практично втратила надію :)
    Я сьогодні купила плаття собі на весілля, лиштлось ще купу всього, а в мене тільки є ще пів дня завтра вільного.

• Подобається Подобається x 4
  11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Не знаю чо він Влад Уляночко може в нього роздвоєння особистості.:girl_crazy: А взагалі то його сценічне ім"я певно думає ніхто не знає справжнього:ninja::ninja::ninja:

12. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

То йому продюсери ім"я змінили,бо вирішили ,що так гарніше звучатиме-Владіслав(з наголосом на і).А він вже закінчив навчання у ЛІЕТ?

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ім"я йому змінили насправді ще на "ШансІ" а щодо навчання не знаю хоч спілкувалася з ним досить часто. Наофтопили ми. Не бийте модератори!!!!!!!!!!

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині відсипалась. Дали мені поспати аж до дев*ятої ранку. А коли я прокинулась то мого сина вже не було, бо він з дідусьом поїхав в гори ягоди і гриби збирати. Сказали мені передати що вони вирішать коли повернутись чи завтра, чи в суботу.:girl_crazy:
    А я з дівчатами займалась американським спортом - шопінґом. Купила їм нові ранці до школи і нові кросівки. Правда Анна дуже випитувала чому її дідусь зі собою не взяв, а мені ніяк не вдавалось її переконати що це чоловіча вицєчка.

Чоловік замовив готель на березі океану на кінець серпня. Іду колеса крутити аби в купальнику більш-менш виглядати як людина.:girl_haha::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 10
  15. Mariya

Mariya Well-Known Member

Подзвонила щойно знайома, питала, чи ми чуємо якийсь запах і чи евакуйовуємося.:eek: Кажу, ашотакоє? :eek: А вона мені повідає, жи коло нашого міста горить склад (чи завод) міндобрив і всіх, шо живе на північ від вулиці У. (ми живемо на північ) евакуйовують. Вийшла я надвір, понюхала повітря, токи дійсно, підсмерджує. Сусіди сидють вдома, всі машинки на місцях, ніхто нікуди не поїхав. Почитала свіжі новини. Евакуювали людей, які живуть в радіусі 3/4 милі від пожежі (ми живемо НАБАГАТО дальше, що радує).

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Йой, Марійцю, ото новини! Тримайтеся там нам здорові й цілі!! Най вас Бог цеї ночі особливо береже!

• Подобається Подобається x 3
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой!
    Нашим людям ТАКе пофігу, призвичаїлися...
    Нє?

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Лілю, дуже дякую. Завод ще горить, не гасили полум'я, бо нема сенсу, вода тут не допоможе. Ми були в евакуваційній зоні (про що ми успішно не знали) тільки на початках, коли була загальна паніка. Потім всі райони на схід від 6-ї траси (це ми) виключили зі списку, завод на захід від міста. Ввечері зону евакуації зменшили до району, який є недалеко від заводу.

Нині зранку мене розбудив телефон, дзвонила мама, в новинах передали, що вибухнув завод, все місто евакуювали, і вона хотіла вияснити що робиться. Я її заспокоїла, сказала, що все добре, в нас зараз падає дощ (який приб'є хмару) і надворі запаху вже нема.

19. Siania

Siania Love Life

Це у Львові??????????

20. Olma

Olma Well-Known Member

Сьогодні нарешті продовжили мою візу - тепер маю "пожизненну"!!!!!:girl_cool:
    Тепер шукаю недорогі білети в Україну на наступний тиждень:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.