Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сьогодні Левандівка щось дуже активізувався.:girl_mad::girl_mad::girl_mad:Як ви думаєте,це вплив сонця чи мо шо друге?:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 6
  2. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я сьогодні більше години добиралася додому з роботи, піднялась на свій 5-ий поверх і побачила, що ключі в хаті лишила :cesored::cesored::cesored:
    бо коли ми виходили зранку на роботу, то двері чоловік закривав.
    Сиділа біля дверей, чекала чоловіка:girl_cray: На колінах в мене спав сусідський кіт...
    Зворушлива була, напевно сценка, коли він прийшов і побачив нас:girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні пів-дня двері лакувала....в хаті запах....Добре, хоч Сашка в селі. Думала його завтра забирати, а тепер навіть не знаю - побачу завтра....Під лаковими випарами накатала дещо гострий допис в одній з гілок....Може не варто було?.......

• Подобається Подобається x 9
  4. odree

odree Well-Known Member

ми так і зробили. ввечері пішли прогулялися, зайшли на каву (бо їсти вже не могли :) ) я отримала кавальчик романтики за якою дуже скучила

• Подобається Подобається x 11
  5. ksjy

ksjy Well-Known Member

мій коханий сьогодні вихідний.я думала сходим в ліс, відпочинем. він вилежувався до сих пір, а зараз тихенько встав і кудись збирається! виявляється на роботу! всі мої плани пішли до...сиджу і рахую до 100, може попустить?!

• Подобається Подобається x 3
  6. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Може це і не в цю тему, але знайшла тут одну штуку... Хтось може пояснити як то воно так виходить? Бо я вже голову собі зламала:girl_crazy:... http://www.prus.ru/best/027.php :girl_mad:

7. kati

kati Well-Known Member

ех, шеода коперфільда нема на дП, він би точно пояснив:)

8. odree

odree Well-Known Member

гг а що тут ламати??? там взагалі зовсім інші карти з"являються

• Подобається Подобається x 7
  9. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

:girl_cray: йо-майо! а я пів години там тикалась і не помітила:girl_haha: дякую, а то б до вечора думала :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 1
  10. Megan

Megan Well-Known Member

Тю ти, мені аж мороз по шкірі пішов, думаю, звідки він все знає:girl_mad:

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка,тут Коперфільд не потрібний, у другому варіанті,вякому,типу,нема вашої карти, нема жодної з першого списку.
    тобто карти в другому варіанті повністю інші, логічно, що там і не може біти вашої карти,яку б ви не загадали :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Фокус-покус розрахований на то, шо Ви не звертаєте увагу на інші карти, ніж Ваша, і не помітите, що ВСІ карти інші. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  13. enigma

enigma Well-Known Member

люди, я блондинко! сьогодні півміста об"їздила в пошуках збірника японських кросвордів (підсіла останнім часом). І не знайшла. А ще й хотіла. щоб з дорою поліграфією, то ж клітинки замальовувати.
    Аж тепер до мого блондинистого мозгу дійшло найти їх в Неті і роздрукувати :girl_crazy: Маю купу кросвордів на нормальному папері!
    Тепер ся не натішу :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
  14. SOLODKA

Мене не було на Посиденьках 20 годин,і вже 11 сторінок дописів:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:.Люди,ви що не спите,не їсте,не працюєте,не кохаєтесь,не прибираєте,не гуляєте,а лише дописуєте на Посиденьках,га?:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 11
  15. Oddly

Oddly Well-Known Member

лінк, пліз

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ТАК не піде? :girl_cool:

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я завтра (тобто судячи з години вже нині) йду на д/н до своєї племінниці - 2 рочки. Купила їй набір "салон краси" - столик з трюмо, табуреточка, намисто, заколки, помади, лаки. Натискаєш на кнопку на чарівній паличці, а дзеркало відчиняється, грає музика, все світиться, одним словом казка. Лак і помада бутафорні, то я ще прикупила справжні для дівчаток, бо та мала модніца все біжить до мого дзеркала і кричить "лаку, лаку". Тепер я в неї буду просити :) От і мені б дівчинку... А ще в мого брата на днях народиться друга дитинка, так що будуть справляти д/н разом. А взагалі це в нас сімейне: мама брата не "дотягнула" до свого д/н два дні, тітка і її донька мають д/н в той же день, а в мене з Артемом різниця в д/н один день. Отака сімейка :)

• Подобається Подобається x 12
  18. enigma

enigma Well-Known Member

http://japan.gcmsite.ru/?pg=jscan&id=005

Але вони троха складненькі, тому треба троха піднапрягатись. Ну і гугляка видає теж багато сайтів власне з японськими кросвордами.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дорогі мої нарешті я вдома. Відпочили ми чудово про це напишу в іншій гілці, трохи підкачали умови і харчування але це вже інша історія. Дуже сумувала за вами і за форумом тому тепер перечитуватиму те що в вас тут відбувалося протягом восьми днів

• Подобається Подобається x 8
  20. SOLODKA

Ох,Грильяжко,читати вам не перечитати.Вони(ті активні дописувачки) за один день написали 11сторінок,так що у вас попереду не одна безсонна ніч.Успіхів і радості від прочитаного.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.