Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми поїхали на карєр в четвертій, то до 9 так гарно забавились, жодної краплинки, а явже і не чекала погоди :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вечіп не дуже добре закінчився...Любасик почав кашляти, а як ліг спайкати, то так його замучило,що все вирвав....бідаця...він так завжди...

• Подобається Подобається x 12
  3. Knopka

Knopka Well-Known Member

А ми перечекали грозу вдома і потім пішли в Шевченківський гай. Обійшли кілька хаток, подихали повітрям і тут нас знову гроза накрила. Добре, що взяла малій на візочок дощовик, але він має спереду кишеньку на липучку, через неї все підтікало, панамка намокла... Сховались під навісом біля церкви, там перекусили пюре і ще моя Ганнуся дуже гарно кокетувала з якимсь дядьком просто під носом в його дружини, але з огляду на вік малої та тільки тішилась... А потім коли дощ закінчився ще пішли в "Лівий берег"...

• Подобається Подобається x 9
  4. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А у нас учора - перший день за довгий-довгий час без грози і навіть без маленького дощику!:girl_claping: Ми теж на пляж ходили, Соня перший раз в житті. Як забралася у воду, то виволікали звідти із плачем, вона жила б у тій річці.:girl_smile: Потім, коли ми вже засмагали, то та мала розбишака бродила-бродила навколо, у піску бабралася, відеречком носила, пересипала і ... принесла мамі 20 грн! Правда, додому ми їх не донесли, у Тані в шортах кишеня виявилась дірява :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 13
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Поїхали ми сьогодні в "Метро",чоловік залишився з малим на вулиці,а я погнала в середину зі списком в руках і "настановою" чоловіка-вийти через макс.30 хв.:girl_devil:...список я одразу ж загубила і літала як дурна поміж ряди,згадуючи що маю купити.:girl_cray:...і раптом "налетіла" на вагітну жінку,одразу ж хотіла перепрошуватись,але слова застряли в горлі,а на очі моментально навернулись сльози,бо я побачила,що то лікарка в якої я народжувала синочка,про яку в мене найсвітліші спогади,та ще й з чоловіком,котрий був анастезіологом в мене на КР,та ще й вона вагітна вже 4 дитиною,та ще й вона мене впізнала і ми дуже мило поговорили:girl_in_love:.....через півгодини,я вийшла з "Метро" заплакана ще й з порожнім возиком,чоловік подумав,що в мене вкрали сумочку,а коли я йому розказала про випадкову зустріч,то теж чомусь розчулився.....

• Подобається Подобається x 17
  6. Уляночка

так, дівчатка, тримайте за мене кулачки...об 18.00 маю внутрішній іспит з водіння....побажайте мені, щоб я ....вдало списала...:girl_in_dreams::girl_haha:

• Подобається Подобається x 16
  7. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

йой...та ти така розумничка шо тобі і списувати не треба!!!!:girl_cool:
    успіхів!!!:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 11
  8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я нині як з мотором в ..:girl_flirt:,оббігала купу всього але таки купила все причандалля для наближаючогося свята:girl_claping:))))))Ціни дивують:girl_cool:,і не все в приємний бік:girl_in_dreams:Але як представлю ту посмішку ,як він то все побачить...:girl_in_love:

З прози:поки тут ДП-калась рис згорів:girl_cray:..сморід на всю хату:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 8
  9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

В мене нині був день походів по Сихову - спочатку заїхала в поліклініку, сходила до лора зі своїм вухом(бо воно нині зранку знов закладене було) - ніц страшного,невелике запалення,тра покрапати тиждень краплі і таблетки попити..потім зайшла ше до дерматолога з ногою- теж нічого страшоного,тра два тижні маззю помазати і фсьо пройде( а то мене вже мама шугала, шо в мене псоріаз певно:girl_mad:)потім пішкарусом на Санту - Барбару.там в Антикризовому купила собі купальник своєї мрії і футболочку:girl_in_love::girl_in_love:потім з Санти пішкарусом в Арсен, купилисьмо пару дрібничок до хати,далі Шувар,аптека(цини в аптеках явно не тішать око:girl_sad:я за якусь нещасну мазь,пачечку таблеток і краплі до вух викинула майже 70 гривень:girl_mad::girl_mad:) от тіки прилізла додому,відходжу від походів...
    ..ше й нині ногу підвернула...отакево...

• Подобається Подобається x 11
  10. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А я якась дурна. Все мучуся від того, що не стало вже мого котика. Цілий день тільки про то й думаю, прийшла додому і пішла їй давати їсти, потім зрозуміла, що вже нема кому. Відкрила навстіж вікно, бо страшна задуха і сижу контролюю, щоб часом не вистрибнула, а потім знов ж таки до мене доходить, що й вистрибувати немає кому. Одним словом постійно мені десь вона вижається, ніяк звикнути не можу:girl_sad:

11. Siania

Siania Love Life

А в мене настрій люкс, чи то в вихвалялки? Ну ок, буду вже тут. Знайшла штанішки які шукала з травня...ще й по знижці:girl_in_love: поміняла в годиннику ремішок на світлий, так щоб до сумечки пасував, купила одну файну штуку з побутової хімії, прошвендялась по центру з плеєром:girl_in_love: А ще (нє, таки точно треба було йти в вихвалялки) в мене шеф в відпустці, і мені можна ходити на роботу не на 9.00 а на 10.00:radist: і йти в 16.00-17.00 а не в 18.00-19.00 як завжди:radist::radist::radist:

Інко, щиро тобі співчуваю, надіюсь час вилікує той біль, але котик завжди буде в серці...

• Подобається Подобається x 19
  12. kati

kati Well-Known Member

я натуральна мантелепа. То ж тре було їхати чорт зна куди за посилкою( а там між іншим 2 банки парфумів:girl_in_love:) і забути взяти паспорт!!!!!:girl_devil::girl_devil: звичайно посилку мені не віддали.Ну нічо, зате проїхалассь в страшенно смердючій маршрутці, де мене ще й галею балуваною обізвали( за те що просила старого пердуна троха посунутись, бо той встав на проході і не туди і не сюди)...
    Зате побачилась з Ренаточкою, гіпноз просто ням ням, а брайт крістл віддала мамі з сестрою.
    Потім в Антошці могла зустрітись з Одрі...але я крім того що сліпенька, ще й глухенька( не чула телефону).....:girl_mad::girl_madна

О, зовсім забулась.....ми ще сьогодні троха фоткались з малим, в штатного фотографа Адріасі, чекаю. на знимочки, правда з нас такі моделі:girl_sad:

• Подобається Подобається x 21
  13. Уляночка

вечір не дуже-іспит здала, але написала не ахті..і ще обіцяла форумлянці телефона,але свекор попросив для себе...не гарно вийшло...

• Подобається Подобається x 14
  14. ірен

ірен Well-Known Member

А ми вчора були на похороні,померла нашого найкращого друга мама....А в нього через 1,5 міс мало бути весілля.....
    З прози--вчора цілий день няньчив малюка мій тато,то я як ніколи встигла багато чого зробити,а то цілими днями з малечею я і я.Потім ввечері в батьків жарили шашлички і обїдалися наніч......А по дорозі додому малий заснув в машині так,що я вдома його перевдягала і ложила спатки і він навіть не розбудився...Вимучився

• Подобається Подобається x 12
  15. Уляночка

Любасика сьогодні не повела в садок...все ж почав кашляти..поїдемо до коліжанки на квартиру..треба там провітрити..а потім на базар купити нового мотоцика чи щось подібне для малого...

• Подобається Подобається x 13
  16. kati

kati Well-Known Member

.....а потім до нас, нє?

• Подобається Подобається x 3
  17. natka75

natka75 Well-Known Member

а мені якось на серці не спокійно, малий в садочок пішов зранку, але не відпускав, все хотів на руці, на руці, і розревівся сильно, а це все мабуть тому, що вчора ми, вірніше наш татко, забрав його майже останнім, і він цілу дорогу плакав і просив "маму дай":sad: потім тато набрав мій номер, дай трубку малому, а той ревиииить мені в трубку аж заходиться, хоч бери і лишай ту роботу, і сиди з малим:sad:

• Подобається Подобається x 15
  18. kati

kati Well-Known Member

Ви мене ше в таку рань не бачили на форумі:girl_haha:
    А встала я сьогодні в 7 ранку, проснулась з переляку...крізь сон згадала ,що вчора дзвонила мама і щось казала про те, що на сихові з 9ранку відключають воду на цілий день( та я ж була на форумівці, в одне вухо ввійшло в друге вийшло:girl_haha:) а в мене води набраної нуль в хаті

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я хоч і встала в сьомій а дочиталась тільки тепер :girl_cray:, добре шо маю ще час, і що би я без вас робила:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:
    До слова, вчора намагалась вложити то своє чудо, а воно ну ніяк, з пів десятої до пів дванадцятої:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    Потім як тільки заснула з горем пополам, вже в 3 крутилась плакала, я заледве зрозуміла що вона змерзла, бо вікно відкрите, вділа її тепліше, в 6 погодувала.
    А в 7 вже іднялась, бо треба дитині кампотики свіжого зварити, кашку на ранок, супчик на обід, і вечерю.
    Нє ну день почався шикарно:girl_smile:

Останнє редагування: 9 Липень 2009
  20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А мій вчора в маршрутці вирубився як з центру їхали,і в 10 вечора проснувся!Вчора встигла і їсти зварити і попрати і прибрати,вдома ,бо лягло наше дєцко нинькі в 4 ранку!!!Зранку проспали мужу роботу.Але настрій все одно класний!!!

Статус теми:
Закрита.