Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

співчуваю. халепа ще та

• Подобається Подобається x 1
  2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Привели мені вчора масажиста-розмасажувати спину,бо потягнула і трохи нила.Він мені всі кості перем'яв і пішов.А сьогодні мені важко розпрямитись,хожу згорблена,а коли треба малу взяти на руки,то це супроводжується моїм стогоном і криком.Тепер крім спини болить ще й грудна клітина.Ото треба було мені того масажу??:girl_sad: :girl_cray:(єдиний плюс-чоловік "в кои то веки" приревнував.Весь час заглядав,що зі мною роблять.А потім бурча,"ото вже намацався,"старый развратник") :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 14
  3. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми зранку вибралися на базарчик по продукти. Трохи хмарилось, але, думаю, перейде. А тут як хлине з відра дощ, добре, що були вже на базарі (на щастя, критому). Чоловік насварив, сказав, що тре мене по дупі бити:xaxa:Але прийшов за нами з парасолею і светриком для дитя. А я замерзла, ноги намокли, тепер сидю їм часник

• Подобається Подобається x 8
  4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мені сусідка привела малюка-то малі собі так бавляться.)))от така врочистість)))

• Подобається Подобається x 6
  5. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Ура,ура!!!Нарешті в мене відпустка!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Сьогодні доробила всі справи і завтра на тиждень в Карпати:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 8
  6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

До відпустки тиждень я вже так хочу щоб пошвидше. Сьогодні мені аж легше дихати-спека спала, завтра їдемо на рідні села святкувати день народження сестрички дворідної. А ще мужу тре які файні шорти купити і сонцезахисні засоби таке от.

• Подобається Подобається x 6
  7. Zlju4ka

А ми вечорком так файно з чоловікои і децком пройшлися, прогулялися,..трохи змокли!Романтика.дитя спить, а ми чайком гріємося!!!

• Подобається Подобається x 9
  8. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А в моїх коханих чоловіка і доці старшечкої - сезон ДН! На цьому тижні вже третій раз ввечері пішли. А я з меншечкою одно на "хазяйстві". Так то мене вже дістало за тиждень, що я сьогодні сказилася. А скажена я страшна :girl_devil:: прибрала в комірчині, попрасувала гору білизни, перемила всі банки, які і так чисті стояли, підмела в під"їзді, підживила вазонки і та-а-ак гарикнула на сусідського пса, що він, напевне, днів три надвір вийти буде боятись. Аж тоді полегшало...
    Хочу куди-небудь...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 13
  9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відбули...завтра 2-га серія з родичами...трохи напружена я сьогодні на забаві була, бо кухня і порції в тому ЖУЖУ до одної ДУДУ.....мало, несамчно, добре хоч тортик ням-нямковий був...сорі, дівчатка...хотілося з майданчиком, а вийшло, як вийшло.....

• Подобається Подобається x 3
  10. kati

kati Well-Known Member

А вийшло все люкс, не гони улянка....Кухня на 4, зате майданчик і обстановка на 5+.

• Подобається Подобається x 5
  11. Уляночка

ага..за 12-бальною системою:girl_devil:

• Подобається Подобається x 1
  12. odree

odree Well-Known Member

я звичайно ненаю шо тама було, але для мене завжди головне як діткам :) а їм я думаю дуже сподобалося

• Подобається Подобається x 4
  13. kati

kati Well-Known Member

Нє ну нормально, я вже розглядаю Жужу як варіант сашкіного др, а ти тут нагоняєш:girl_devil:
    ( тільки певно тре б було наперед чоловіка відправити щоб троха построїв по стойкє смірно обслугу:girl_haha:)

14. Уляночка

а їм шо..головне,що був сік,абрикоси і торт..ну і майданчик:girl_mad:

• Подобається Подобається x 7
  15. Zlju4ka

В нас вчора тобто нині нічна була капець.Малий так файно рано заснув а потім,десь в 1 ночі схопився,з криками вушко болить і ридає кричить.Я вже й отіпакс відкрила але прочитала що неможна якщо є подразнення бараб.перетинки ,а я ж незнаю чи є?температурки небуло,навколо вушка натискала теж ніц,потім сказав що болить животик,потім просто ридав,потім вже в візочок заліз кататися,потім купу раз перелазив з візка до ліжка свого,потім до нас.в 3 включила йому мультики і в 4,10-він заснув.Встав зранку ,питаю щось болить,каже ні.Їв,бавився,зараз знов задрімав.Шо то було?

• Подобається Подобається x 10
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас було практично те саме, Іра цілу ніч нила, вставала, щось трохи булькотіло в животику, але конкретно нічого, в 4 ранку я вже не витримала, і дала їй ложку Ніфуроксазиду, а вона за 2 хвилини заснула як би нічого і не було, і нашо я їй то пити дала:girl_devil:
    А ще я вчора нарешті ввечері всадила свого благовірного до розмови, вирішила нічого не виясняти і не обговорювати, а просто пояснила що в мене теж робота, а попри неї купа обовязків, він погодився, спитала чи вважає що теж повинен мати якісь обовязки-погодився, тоді запропонувала, що щодня матиме батьківську годину з 8 до 9 вечора, оскільки раніше йому приходити не виходить, в суботу та неділю по три-чотири годину, плюс купати малу не рідше двічі в тиждень, по дому пилисосити раз на два тижні та купувати воду -як не дивно погодився.
    Ще не час радіти-чекатиму як він то освоїть.
    Взамін я пообіцяла підтримувати його як і раніше, бо власне сказав що йому того бракує останнім часом.
    Звісно, яж ьпробувала чогось добитись.:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 11
  17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дивилась вчора відео з весілля, до 3 години!!насміялись...всплакнули... згадали трохи!дійсно є моменти що не пам"ятаються! Зато зараз ходжу сонна і позіхаю весь час!а зараз ще йти на природу!засну десь під кущиком!

• Подобається Подобається x 4
  18. Zlju4ka

Ми нині поїхали на шашличкі на дачку.Взяли з собою друзів з дітками.Так класно забавлялись.Трохи дощику,трохи диму,трохи мяска.класно було.Файний і приємний день))))

19. Nata

Nata Well-Known Member

Пішли в гості до свекрів. Почалася гроза. Виявилося, що каналізація не може прийняти таку силу води. Залило підвал десь сантиметрів на 40. А дітям з того весело :).
    Воду відкачали насосом, все помили, сидимо вдома і я тішуся, що мешкаємо на 5 поверсі :)

• Подобається Подобається x 3
  20. kati

kati Well-Known Member

ну як вам погодка львівська???? ото літо , блін....
    Зібрались зранку на кар"єр, виїхали, вирішил щл холодно купатись , поїхали на швейцарію жарити шашлик......приїхали туди, випогодилось, позагоряли. скупнулись, тільки жарити-гроза.....зібрали манелі і додому, подорозі подзвонили друзі і ми рванули на дачу до них....але й там нас 3 рази злива накрила( а будинку там нема, тільки альтанка).....мокрі, бружні по коліна....зате наїджені і щасливі приїхали додомцю..., 22 00 а мої хлопаки вже в отрубоні:)

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.