Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

нарешті вдома. Їздили на рідні села.....люди як я втомилась, хоч ніц не робила....ну позбирала смородіну, нарвала липки.....на річку сходили....а що ж було б якби мене на городи запрягти....:girl_sad::girl_in_dreams:
    Але відпочили файно, особливо малий в екстазі, рибу ловили, на фірі їхдив, кіз ганяв....що ще треба дитині для щастя.... Але вдома краще..., ще б зараз хто прибрав і істи на варив:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 17
  2. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Моя сестра вчора з Чорногорії приїхала... привезла коньяку тамтешного... ми знею вчора:rus: надринкались....але ж мені сьогоднні фе:8::bad:... пів дня з туалетом браталлась...а тепер голова болить... вже вкотре кажу собі Ні алкоголю.... :girl_mad: муж - чемний не пє воопше, а я :o

• Подобається Подобається x 13
  3. kati

kati Well-Known Member

Я реально напилась:rus: останній раз 4 роки тому, коли вернулись з моря з братовою. Прийшла вона до нас в гості, ми давай передивлятись фотки з моря, триндіти і це все запивати білим вином солодким.....не вспіли отямитись. як вже була 3 ночі і випито майже 3 л вина.....а зранку на роботу тре було йти.....йой як згадаю, як я їхала в маршрутці і мій шлунок відчував кожну ямку, кожен камінчик....пару раз думала буду вибігати з маршрутки:bad::bad:

• Подобається Подобається x 21
  4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В нас вчора насичений день був:до обіду були в свекрів(ремонти форевер!),я по дорозі туда ще закупилась книжками в Літері(татку на подарунок),зустріла ну дуже вже файне і ніжне сімейство Надійки :)girl_in_love:)а вечорком на Сихів до татуська на 55-річчя.Там і ночували:girl_spruce_up:Класний був день!!!!:girl_claping:

• Подобається Подобається x 11
  5. Кава

Кава миється в бані

Я щось ніц працювати не можу...заберіть мене з форуму!!!

• Подобається Подобається x 3
  6. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А я сьогодні нанервувалася в маршрутках. Їхала на роботу, то банально маршрутка була переповнена і я відчувала себе як в сауні, а їхати мені 40 хв. Їхала назад, попався водій-гонщик, який явно кудись поспішав і на кожному повороті так різко тормозив, що люди, які сиділи мало не випадали із крісел. а я ще й до того стояла. Намагалася так втримуватися, що зараз аж руки болять. До речі не на всіх поворотах мені це вдалося. І так 40 хв. дороги. Так ще й під кінець "подорожі", коли я пробиралася із кінця маршрутки на її початок, мужчина, який сидів локтем відірвав мені від штанів гудзик. То треба було бачити! Як я на тих віражах трималася за штани, які з мене так і намагалися впасти:ninja:

• Подобається Подобається x 6
  7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ще один насичений і важкий, але чудовий день...1/2 проблем з продовженням відпустки вирішила, м"яска на шашличок купила, погуляли з Надійкою і Кусею (давно їх не бачила)...Надя файно схудла, так що намагатимусь її на спідничку вмовити, поміряли нашим діткам дупці і виявилось, що мій Любко став худшим, ніж Куся, що було дуже великим сюрпрайзом...покупала вреднулю, сама прийняла душ, малину 1 раз проварила, зварила кампотику, втушила мяска, намочила кашку пшеничну, повечеряли...мої сплять, а я тут зморжки заробляю....

• Подобається Подобається x 11
  8. Knopka

Knopka Well-Known Member

І я так. Сіла за комп попрацювати, але де там... Але поки не домордую роботи, звідси не встану, так що певно буду тут жити.

9. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Вчора ходила в косметичний салон,на чистку обличчя ультразвукову.Вийшла смішна,почервоніла.Добре,що за 2 год все зійшло.Завтра йду на ще одну процедуру по догляду за обличчям і на корекцію татуажу брів.В суботу виїзджаю в Карпати:girl_bye2:,щоб ніхто не бачив дівчинку з блискучими бровами:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  10. Уляночка

Кульки надули, плакат-привітання повісили, цукерочки до садочку пов"язані і спаковані, подарунок теж готовий...все ніби.....залишилось тльки 2 дні відбути святкування...

• Подобається Подобається x 13
  11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Бойова готовність:girl_smile: Гарненько вам відгуляти! А де хоч святкуєте?

• Подобається Подобається x 5
  12. Уляночка

секрет фірми...люди говорять, що я і так півфоруму скликаю:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    а якщо серйозно, то на Пулюя в кафешчі ЖУЖУ, що біля Тортуги:girl_cool:

• Подобається Подобається x 7
  13. MUCHACHA

А можна я запорожцем прийду?:girl_haha:

14. Красотка

Красотка Well-Known Member

а у мене сьогодні поскудний настрій....всі нервують ,особливо чоловік...феееее

• Подобається Подобається x 2
  15. Siania

Siania Love Life

У мене сьогодні шокований настрій. Почалося з того що не було світла, і мій стаціонарний телефон розрядився і почав пищати...було 06.30 год.!!! Я встаю злюща щоб вийняти з нього акумулятори...шум на вулиці, ніби сміття вивозять...не звертаю уваги...тут пищащий телефон розбудив мою бабу...Вона пішла на кухню, приходить до мене і каже що в нашому будинку пожежа!!!:eek::eek::eek:
    Я живу на 6 поверсі, відкриваю балкон, задираю голову, а там :eek: на 8 поверсі з балкону вовсю валить дим, а на сусідньому вікні сидять дві дівчини звісивши ноги на вулицю!!!
    А краєвид з вікна ось такий
    Дівчат евакуювали, все погасили...ну а потім в нас почався потоп....в кухні і в кімнаті...був веселий ранок, одним словом....:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

• Подобається Подобається x 27
  16. MUCHACHA

О_о, "весело" тобі було:girl_sad: Це часом не Сихів?

• Подобається Подобається x 5
  17. Siania

Siania Love Life

він самий:girl_devil:

• Подобається Подобається x 3
  18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене також ранок почався не найкраще, моє мацьопство, якогось милого, прокинулась в сьомій ранку, і її то не влаштовувало, щось нила, рюмсала, але таки більше не заснула, підозрюю, що то таки віж жари, в кімнаті 27 градусів.
    Потім встав мій "зпрацьований" чоловік біля 9, ми з ним "на дорожку" посварились, і япоприбирала всюди поки мася з нянею гуляє, і трохи сіла на ДП.
    ДЕПРЕСНЯК :sad:

• Подобається Подобається x 8
  19. odree

odree Well-Known Member

а я підгляну :) в нас тама садок поруч

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

опа па. попала ти Улясю....:girl_smile: не пів форуму , а цілий! але нема чого дивуватися.ти в НАС ЗВЕЗДОЧКА!:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.