Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Отже..мій сьогоднійшній день- зранку завела Любчика в садок, далі - поліклініка і повязані з нею справи з довідкою до 4-х років, далі - домашні справи, далі - забрала фіранки в цумі, купила нову тоналку і туш, зайшла в одну держустанову (то секрет), зустріла одногрупницю - побавила 20 хв її синочка поки вона в цум збігала, забрала Любка, пішли на майданчик, трохи змокли, наварила їсти,попрало, вивішала, бавимось, дивимось стб.....

• Подобається Подобається x 17
  2. Олюська

Олюська Well-Known Member

Як то приємно, коли "попрало", а не "попрала", правда?:xaxa:

Останнє редагування: 26 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  3. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я, на диво, нині стільки всього встигла: поробила еклери, поприбирала, двічі по 2 год. з дитиною погуляла і це все сама і дитина майже не спала...Справуюся і тішусі...і зовсім не втомлена:)

• Подобається Подобається x 14
  4. Siania

Siania Love Life

А я сьогодні провела цілий день без інтернету! При тому що сиділа на роботі, шефа не було, тишина, роботи нема...жах!!! В мене мабуть вже залежність)))
    А зараз намазюкала волосся тонуючим бальзамом, колір чорний...але чогось він з фіолетовим віддінком! Чекаю шо то буде.Я вже одного разу була синя...випадково взяла фарбу "иссине черная":girl_crazy: надіюсь гірше ніж тоді не буде...:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 9
  5. Siania

Siania Love Life

Волосся чорне:dance:, мягеньке, блистить:girl_spruce_up: Аж настрій піднявся

• Подобається Подобається x 12
  6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми з доцькою і татком мали вчора чудесний день. Прийшла моя мама, цілий день бавила внученятко, по полудні ми пішли на примірку штанів і юПочки:girl_haha: до кравчині, далі татко приїхав до центру і ми з ним купили мені босоніжечки в Діві і сумочку в шкіргалантереї на Князя Романа... а тоді посиділи в Кентаврі на вулиці з друзями і ото мене шось сон не бере, сиджу читаю, пишу, грозу за вікном слухаю.... словом день видався гарний і позитивний.

• Подобається Подобається x 19
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми дома, тато з мацьопою сплять, а я на ДП дорвалась, сиджу юзаю, кавусю попиваю,
    з тих хворіб маю одну добру новину - готувати мінімум, обидвоє можуть їсти тільки рис та овочеву зупку на воді, а я буду попри них на дієті.

8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А в мене сьогодні чудовий день(чи сутки?:girl_in_dreams:).Вчора відгуляла випускний зі своїми дітками випускниками.Сумно,що випустила їх,ТАКИХ ЧУДОВИХ ДІТЕЙ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ:girl_cray::girl_cray::girl_cray:Тяжко на душі вчора було,коли згадували наші роки разом,різні курйози,смішні історії.Зараз пишу і знов сльози виступають:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.Дуже-дуже ЛЮБЛЮ їх:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Вже сутку не спала і не засну вже,бо сьогодні дома провели инет,сижу в ДП і не знаю,коли вилізу.:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 14
  9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

І я вчора була на випускному в своїх одинадцятикласників:) я їх вчила всього рік,але той рік пам"ятатиму доовго..:girl_haha::girl_haha:вчора дуже гарно провела час:girl_smile:
    Олюсю,а Ви де гуляли випускний?

• Подобається Подобається x 10
  10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Гуляю з малим за ручку,йдемо собі в парк!Малий гризе вафельку,запацькався,я тримаю в руках воду і починаю йому мити ручки..веду до того що ми зайняті і не звертаєм ні на що уваги..Якісь мужик,дуууже на веселє,веде на поводку пса (правда,я не зразу збагнула хто кого веде)))породи "спасайся хто може",ну такого з страшною мордою.і кричить до мого малого:"мужик на псинку потримай".Я в шоці.кажу "прибиріть собаку",а він :"ти,баба вобще молчи твоё дєло мужика растіть а мужикі псов не бояться" ..і то придуркувате ,бере собаку за ошийник і починає тицати малому до куртки,я того придура,так шарпнула, думала шо він мене вбє,але обішлось.А псіна ричати почала,словом я сама здивувалась що знаю стільки матів!кинула ту бутлю,схопила малого і додому.то він мені там в догонку кричав ,що баби труси і панікьорши!!от такий вчора деньочок.Плюси-малий ніц не поняв,лише слово "..лять"прийшлось виправляти на "гулять"-а так все обійшлось))

• Подобається Подобається x 29
  11. natorella

natorella Well-Known Member

вбила би певно
    або наробила в штани зі страху
    хотя пєрвоє скорше всього - бо з малим така стала прям волчіца-мать

• Подобається Подобається x 15
  12. молекула

молекула Well-Known Member

Як я вас розумію..у нас тут в дворі цілий псярник, тих псів на один раз буває і під десяток, хазяїни носяться з ними як....та й поляки помішані на псах. Ну от вчора гуляли ми і тут з куща вибігає одне таке щеня і до малого під самі ноги скавчати.Якщо чесно сама перелякалась, боясь псів, а тим більше так неочікувано. А хахяйка стоїть і повний ноль! Но тут мене понесло :girl_devil: Висказала їй все що про то думаю і в не досить спокійній формі! Але то подіяло, вона одразу втекла з парку. Але вони гади завжди тут гуляють і що хоч роби з тими псярами!

• Подобається Подобається x 6
  13. Уляночка

так..завтра починається 3-ій шаленний тиждень - окрім закінчення курсів водіння, мене чекають наші з Любчиком дні народження, їх організація в 2-х місцях, батьківські збори, оформлення коліжанкіної квартири сигналкою і тюлями....Боже, дай ще трохи сили і....меншого апетиту...

• Подобається Подобається x 16
  14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

я під столом:lol:

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

До відпустки два тижні-швидше б вони пройшли, бо я за ті вихідні вже зовсім розлінилася....

• Подобається Подобається x 1
  16. viltis

viltis Well-Known Member

В мене вчора був просто чудовий день : Дідо і бабця гуляли з малим ( дідові навіть зробили компліман: питали, коли він на 3 дитину зважився:).

А нас з чоловіком послали розважатись. Ми пішли на смачнючий чай, потім походити -погуляли, я отримала ще один подарунок --суперовий блиск для губ:))) Потім ще один, але не скажу який:)....Приїхали по малого, чоловік з татом посмажили м"яско....ням-ням...А потім каваліри поїхали на рибалку, а ми з Яськом лишились ночувати в мами...я нарешті майже виспалась:haha:

П.С. А ще купила собі суперову спідничку, от так пройшли вихідні мого народження:)))

17. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А я віддихнула - лутше некуда....7 годин (!) в позі "гаком", зрештою, не тільки в цій позі, скубала траву:girl_sad: Ох, яка то зараза...Ми на подвір"ї засіяли травичку, то в перші рази, коли вона сходить, разом з нею виростають всякі бєкі - лобода, гірчиця і тд., які обов"язково тре вискубати. Чим я і займалась.Людоньки, якби ви знали, як то тєжко...Не шутка - 10 соток подвір"я прощипати:girl_cray: Спекла всі плечі і руки, спати не реально - все пече....:8: Поясницю розігнути теж трудновато...
    Зате вчора вибрались на "ковбаски". Були в с. Тростянець біля Миколаєва. Природа супер ,озерце, ляпота...:girl_in_love: А потім в центрі пили чай до 3 ночі. Ось так і вихідні пройшли...:girl_cool:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Надю а я свинка забула тебе привітати. Вітаю тебе, здійснення всіх всіх твої мрій:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: А щоб не офтопити я нині ввечері йду дивитися якою моя дворідна сестричка буде гарною на випускному в школі.

• Подобається Подобається x 3
  19. Уляночка

Повернулись ми з Любком-нечемньохою з прогулянки....їздили з чарівною "майже родичкою" замовляти тортика нам на ДН...вибір чудовий...потім попили кави-соку...купили в цукерні цукерочків в садочок, щоб діткам в"язочки поробити...собі кави, якої не п"ю вже 2 тижня....рекорд...і от чекаємо мою маму, яка хоче похвалитися, яка вона красуня вийшла з перукарні...

• Подобається Подобається x 5
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

а чого кавці не пєш?
    і щоб не оффтопити- їздила за тортиком:girl_cool:, а тепер вдома думала вишиватиму, а дульки- варила зупу в суботу, зїди 1 тарелю, вчора не їли , бо не було нас вдома, нині скисла. прибю той холодильник! шкода, стільки продуктів.... от тепер варю нову зупку.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.