Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І я так кажу:girl_wink:
    По-перше, 8 березня пройшло на ура: Коханий сьогодні мене збудив цьомом і подарував квіти в ліжко:) і такий як би він не товкмачив мені майже 4 роки ,що він зовсім не романтична людина і я маю з тим змиритись, сьогодні він таки проколовся:girl_yes2:
    По-друге, якраз 8 березня мій наречений святкує День Народження і це свято також ми дуже класно провели:girl_tender:
    Тепер я набралась сил для нового робочого тижня і чекаю коли вже прийде весна:girl_tender:

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я на роботі, сонечко тішить, але на душі паскудно... щось з Милим стосунки тріщать по швах і я не знаю, що то буде і як то буде....

3. Волошка

Волошка Well-Known Member

Аж сьогодні знову зайшла в цю темку. Якщо чесно, то у мене піднявся настрій. Можна, я не буду розповідати? Будь-ласка, не гнівайтеся:smile:

4. sunset

sunset Active Member

вихідні пройшли(аж 4 дні) так гарно-гарно))) ніякої прози))) і відіспалась, і нагулялись з коханим при хорошій погоді))) на роботі привітали з святом))) зараз п*ю зелений чайок з рафаелками)) і по трохи втягуюсь в роботу:girl_phone1:
    гарного всім початку весни:girl_dance:

5. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Для мене ці вихідні були маленькою відпусткою і насолодою з початком Весни!!!
    Усі вихідні провели за містом. Святкували День Народження бабусі. Спали під двома ковдрами, у в'язаних шкарпетках...! І так тепло на душі..)))
    Зробила перший крок до однієї зі своїх мрій - намалювали генеологічне дерево - шість поколінь :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

6. Michela

Michela New Member

свято вчорашнє у зв'язку з моїм станом вчора толком і не відчула, хіба дивлячись на свої кучеряві тюльпанчики- розумію, що 8 березня пройшло....але не дуже тим переймаюсь:girl_nea:, бо ще будуть інші свята, які люблю набагато більше...:girl_tender:

7. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми усі вихідні сиділи вдома, в Юльчика рани на руці вже починають загоюватись, ще правда є сильні опіки, але зміни вже видно. Дитина вже відійшла від стресу, правда руку ще тримає високо, боїться, щоб його знову боліти не почала. Навіть віршик собі вигадав: "Якби Юльчик не скакав, то б руку не обпікав":)
    Хочу усім подякувати за молитви, підтримку, за ПП і коментарі. Щиро вам дякую.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тішить одне - на наступний тиждень трохи весняніша погода!
    А так - проза - малий хворий, вдома з татком, я на роботі. Вчора через хворобу пропустили дуже класне свято, чуть не плакали.

9. Gala

Gala Well-Known Member

А у нас з чоловіком сьогодні 9 річниця весілля.Поки що ніяк не святкуєм,може ввечері якось....Згадався день весілля -такий самий сонячний як сьогодні.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Gala, вітаю!
    сьогодні справді дуже сонячно, ми щойно з прогулянки, якби не ріки під ногами, взагалі б супер було:girl_yes2:
    ждю мужа на обід:dance:
    хочу вишивати,але моє шило не дає. вже кілька разів з переляком в голові думки :"де дитина?" він якийсь "фігаро тут-фігаро там" не встигаю за ним бігати:8: добре, що одна кімната:girl_haha:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Гарний вчора був вечір!) Отрмала ще подарунок від свого племінника (явно не він вибирав мені білизну червоного кольору і сіль для ванни, але приємно). Ввечері подивились з чоловіком фільм. Одним словом гарний день з чудовими враженнями)
    А сьогодні в нас типовий будень після свята. Купа домашньої роботи, яку моє чудо також не дає мені робити. Дуже сьогодні активний. Добре, що маю подвір"я. Заколиала. Залишила на сонечку і бігом до хати щоб хоча б попрасувати і їсти щось почати робити. А то чоловік прийде, а в хаті голод:8: Сподіваюсь прокинеться в гуморі і дасть мені трохи повишивати:girl_tender:

12. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Проза: прибирали квартиру, пилососили, мили підлоги, прибирали кроликів :)

А врочистість: в гості прйшла одногрупниця, котру 2 роки не бачила. вона приїхала з Гонконгу, навезла купу гарнюніх сувенірчиків і гарні дитячі книжечки на англійській мові:girl_tender:

Ми задоволені як слони.

13. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене вчора був суперовий день. Вранці спекла шарлотку. Потім мій синуля зробив мені дуже класний подарунок - сам сходив на горшок:radist: Потім прийшла мама, шоб з малим посидіти, а я пішла ну гульки. Зайшла до чоловіка на роботу і отримала несподівано від його жіночого колективу подарунок у відповідь на листівки які я для них вишила. А потім святкували у Тані-mamаtu. Так класно було. День вдався. А сьогодні вже проза. Трохи прибрали, трохи погуляли. І ще маю вишити кілька замовлених листівок, а часу зовсім немає - то ледь не на ходу вишиваю, періодично відриваючись, щоб побавитись з малим. І як то мами можуть вдома з дітьми працювати?

14. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Мене моя дитина сьогодні щокувала: я платила за комунальні, а він бігав поряд, показуючи на двері, що хоче на вулицю.Одна жінка з ним почала сюсюкати, взяла на руки і він пішов з нею на вулицю:eek::eek:Я була в шоці моя дитина, яка навіть рідних дідуся і бабуся іноді не хоче признавати пішов на руки до чужої людини.

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

робота... і все... і ніби додому прийшла швидше, а роботи ніц не хочеться.. і от скіки часу ходжу по хаті і ніби щось і роблю, але.... сумно якось...

16. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Сьогодні так чудово день минув!!!!:girl_tender: Що аж не хочеться спати:girl_wink:
    Зранку відвела меншу в садок, старшого відправила в школу, а сама поїхала в центр проходити маршрут екскурсії з конспектами в руках. Потім приїхала додому, позбирала своїх дітей з їхніх місць "праці" і сіла вчити англійський варіант того,що обійшла сьогодні. Найприємніше було те,що діти зрозуміли,що мамі треба вчитись і не чіпали мене на кухні:radist:І так гарно бавились в кімнаті!!!!:girl_tender: Давно такого не було. Так що радості моїй немає меж!!!:radist::radist::radist: А тепер я наклала масочку на лице і релаксую...
    Суперський день!!!!

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

вчора був прекрасний день - давно такого приємного, теплого, гарного дня не було!:girl_tender:

а сьогодні в стоматолога сплакалася наніц, туш порозтікалась, сиділа в кріслі, а сльози градом текли від болю, а анестезії не можна було робити...:cry:перший і останній раз мала таке десь 10 років тому. от таке то ...

але зараз вже все добре :girl_yes:

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні виграла судову справу - але щось ніякого професійного задоволення не отримала....Взагалі останнім часом думаю про зміну робочого місця...
    Через пів години у моєї донечки буде 3 рочки!!!!!!! Прошу Бога щоб тільки дав їй здоров"ячка, все решту вона має. Вона бідося стільки витерпіла за свої лише 3 рочки....Я хочу вже забути про лікарів, масажі , різні процедури...Моє малятко таке вимучене, що мене вже нічого не радує.....
    І хоч завтра ми не будем мати гостей, оскільки всі запрошені на неділю, я все ж спекла тортик і домашнє святе буде. Подарунки вже стоять коло мене, зараз все гарно попакую.....Зранку привітаю свою маленьку, поїду в суд ( бо маю справу :sad: ), а ввечері гарно відсвяткуєм лише в домашньому колі....

19. zetta

zetta Well-Known Member

pravovuk, вiтаю вашу красуню i вас )) здоров"я донi, скорiше хай забувае все неприемне i багато iй добора, тепла.
    а я працюю, хочу додому . сонце весняне, снiг сходить ...)

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Нарешті я Вами:girl_tender:.Від суботи не було інтернету,тому я усі вихідні ходила як наркоман,в котрого "ломка" останньої стадії (с.) мого мужа:girl_crazy:.Вчора пішла на роботу з явними признаками простуди і страшенною ломотою в тілі,то ж після уроків почимчикувала на поліклініку,а потім в аптеку:girl_sad:.Сьогодні я маю вихідний,малого муж відвіз до мами,а маю добре відлежатися,відігрітися,відпочити і прочитати,що ви тут цікавенького понаписували за 5 днів.Гарного усім дня.:girl_bye:

Статус теми:
Закрита.