Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Йшла собі сьогодні на роботу вся така в думках невеселих, і весни зовсім не відчувала,а там мене чекав приємний сюрприз,виявляється сьогодні "8 березня":girl_claping:.Тому через 3 години я вже прямувала на манікюр з отаким настроєм:girl_dance:,з купою-купезною квіточок та цукерочок:d23:,потім ще придбала собі плаття/тунічку,на яке "полювала" ще від нового року:girl_cool:.Пообіді мала трьох учнів і трошки "відбила" собі сьогоднішні затрати)).А на закінчення сьогоднішнього "8 березня",отримала запрошення завтра в Леопарк на ДН кумового синочка,а потім ще до середи відпочиватиму-УРА:girl_in_love:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

кавувала з Ola-lyola і пузатіком Vikusichka. Кльово .:radist: хочу ще:girl_in_love:
    була в фотошколі, в лотерейці виграла мастер клас в Максима Баландюха:girl_claping:
    зацінили з синочком новий офіс мужа в центрі:girl_cool:,затарились в Японіхаті суші і поїхали в гості до наших друзів, смачнющо повечеряли і класно провели час.щойно повернулись. Довольна.:girl_dance:(от тільки як тепер малого спати вкласти?)
    завтра вихідні ммммм

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і не написала, шо ше й фоткалась в фотошколі з Роміком-Доміком
    і що мене теж бачила)))

Було дуже файно вчора. Фотошкола, яка тепер має нового власника, вчора святкувала свій РОЧОК:girl_claping::girl_claping::girl_claping: На святкування прийшло дуже багато випускників з різник груп, спілкувались, переглядали фотки, сміялись і просто гарно провели час. Оля-льоля, Вікусічка і КвВітка - то були окрасо-прикрасо-тарахтілочки зустрічі! Максим був із двома дітками, Тереза дуже серйозна і таткова дівчина, а Даруся допомагала керівництву проводити презентацію подальших планів розвитку школи. Ну хто ж ми без дітей!:)

А зранку таке чудо Софія торкнуло пальчиком мого носика і сказало, мама, мамоцька, сяньки? От і по сну:)

4. Michela

Michela New Member

Всім, доброго ранку! Чоловік поїхав вже на роботу, дітки сплять, а я тут...Мені б ще горнятко кави сюди...

5. zaderyshka

zaderyshka Member

А моя субота не віщує мені нчц доброго((( зараз збираюсь і їду приймати залік в "запізнілих" студіків...а ще сьоня добре отримаю "по рогах"...ех, цілу нічку не спала дописувала роботу, а толком з неї нічого не получилось, так що сьоня-завтра мій керівник буде мені "8 березня робити"...ех...
    А всім форумляночкам гарного настрою, приємних, смачних і просто чудових вихідних:girl_dance:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

Субота почалась «прекрасно»!!!:girl_cray:
    Мусила рано встати, бо на пів 9 мала заняття з ученицею..ну нічо, якось встала, зібралась, вийшла і…прямо перед носом в мене втекла маршрутка!!
    Далі, по дорозі додому, провалилась по щиколотки в калюжу з талим снігом, мені ж бо воно здалось замерзлим…тако з одним мокрим чоботом прийшла додому і виявила, що мобільний свій забула там!! Просто люкс!!! Добре, що хоч хлопець живе недалеко від них, то зараз піде забирати..хоча дивно, що він погодився то зробити, бо ж вчора ми з ним посварились…мда, підозрюю, що то в мене пмс :girl_devil:

7. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Проза... Знову болить горло, ангіна. Я вже не можу! Постійно якась "біда" мене чіпляється. Тільки півтора тижні тому перехворіла ангіною і знов.:girl_cray::girl_cray: На вулиці погодка казкова, а мені нічого не хочеться. Отака проза... Хочу хоча б маленької врочистості.

8. Vika

Vika Well-Known Member

в мене сьогодні річниця весілля 6 років. в честь такого свята як завжди вже встигли посваритися.

9. Heureuse

Heureuse вірю...

А тільки шо чую шось бабахнуло на балконі- вихожу, а там від вітру з розгону відкрилось вікно, зачепило вазонок, половина землі висипалась на підлогу, а ше половина в гусятницю з тушеною куркою!!!
    Сьогодні часом не п’ятниця 13???:girl_mad:

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

в нас сьогодні татковий день:girl_haha:. Татко погуляв з сином, татко попрасував гору дитячого одягу, татко положив синочка спатки))) А мама тим часом їздила в центр по справах:d23:
    А зараз наводжу марафет,роблюся красунею і їдемо в гості до бабусі. Ромчик ще там не був) Для такої події попрасувала синові сорочку. Буде справжній елегантний кавалер:girl_dance:. Думаю гарно посидим, спробую всяких смаколиків. Ням-ням. Тому на кухні сьогодні не була) Вихідний!):girl_dance: Ввечері планую просто відпочити) А на завтра запланувала зготувати щось смачненьке. Треба трохи потішити чоловіка:girl_claping: а то скоро 8 березня:girl_blush2: Хочу гарний подарунок:girl_in_love:

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я купила пару своєму папужці, вона трохи замерзла, поки її довезла, хоч везла в сумці і обмотала то ще все додатково....Поки що Карудо не реагує на новеньку, а вона до нього чірікає. Сашуля поїхав до другої бабусі, якось так тихо без нього і порожньо...

12. Holly

Holly Moderator

Ех, сьогодні суперовий день, шкода що закінчується. Ранок почався з аквапарку, так файно поплавала. Потім зайшли з коліжанкою на каву. От тепер тільки прийшла з Південного. Оленці купила нову іграшку, Яринці лійку у вигляді слоника, а собі керамічний горщик на мої трояндочки. А ще отримала перший подарунок на д\н. Тішить, що це гроші, тому завтра йду за обновками:girl_dance::girl_dance:

13. Людок

Людок New Member

Я ще на роботі, після їду на день народження:girl_dance:, а завтра вихідний:girl_cool:

14. sofcja

sofcja Member

мігрень третій день....
    і що тут скажеш. тішить що сьогодні ремонт в коридорі завершуємо.... і буде спокій надовго....

15. Michela

Michela New Member

Всім, доброго ранку! Настрій з самого ранку кепський...:girl_sad:чоловік сьогодні працює, а з горнятком кави та жменею цукерок Спарта- тут...Щось почитаю...може і настрій трішки підніметься...А потім піду обід готувати...
    Всім гарного дня!:girl_bye:

16. talja

talja Member

У нас сьогодні дуже важкий день навіть не хочеться думати що дальше. Захворіли всі найважче батькам, які вже не молоді і мають свої різні додаткові болячки і малому бо температура, соплі течуть, кашель та ще жаліється що його ніжки болять і очі. І приніс ту інфекцію батько і хоча вони живуть на другому поверсі на наступний день щастя в лапках прийшло до нас! А сил немає в мене все теж :umbrage: а як завжди малий тільки у мами на руках. А ще собі запланували сьогодні до церкви піти і на піцу, от і накрилось все! А шкода...:girl_sad: Та тепер лиш би з малим все добре було бо в нього алергія ліки що всім можна йому ні, от і залишається надіятись на милість Господню!

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас сьогодні повний релакс:preved::preved:))) Батьки пішли в гості, а ми відпочиваємо. Чоловік на кухні. Ромашка тарабанить по столі. Одним словом весело:wacko1: Сьогодні плануємо відпочити. Зараз подивимся якийсь хороший фільм. На вечір готую каннелоне, тому буде Романтична вечеря при свічках:kiss3:Душа прагне романтики. Тішусь коли все добре:give_heart:

18. Heureuse

Heureuse вірю...

Моя вчорашня божевільня закінчилась таки добре- коханий замовив суші додому!!! Бачили б ви мою реакцію, стрибала як мала дитина, бо ті суші за мною вже ходили :girl_blush2:
    А сьогодні зранку ходили випробовувати новий фотік!:girl_claping: Але надовго нас не хватило, бо погода показувала коники:girl_devil:
    Не маю бажання більше кудись іти…буду сидіти на посиденьках!!!:girl_cool:

19. Michela

Michela New Member

А я тут сьогодні вже досить довго сиджу....Мої поїхали на футбол (аж в Комарно), а мені тільки Ростусика залишили, але він зараз спить...То ж маю трохи врочистості- відпочиваю в повній тишині!!!:girl_smile:

20. zetta

zetta Well-Known Member

сьогоднi прощена недiля, сходили до церкви, далi на Маланку тобто на млинцi )) а я пiсля того як навибирала собi парфумованих подарункiв то нашу звичайну знижкову картку замiнили на платинову :girl_blum: довольна як слонь )

Останнє редагування: 6 Березень 2011
Статус теми:
Закрита.