Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ми так гарно з Юльчиком сьогодні прогулялися, дитина виговорилася сьогодні, що в мене аж голова йде обертом:girl_haha: Знову були піднесені теми, чому в нього нема сестрички. Я кажу, що потрібно в Бозі просити, щоб подарувала нам дитинку, а він: "Мама, та я вже двадцять разів Бозю просив, і Миколая і св.Антонія..." :) а ще ми розібрали його колисочку, то він тепер каже, що справді не скоро в нього буде сестричка...:girl_in_dreams:
    З прози: чоловік їде у відрядження на тиждень, і напевне тоді, коли в мене суд... а я так боюся, мені так потрібна його підтримка, не знаю, як я без нього справлюся:sad: будемо, напевне, в телефонному режимі підтримувати один одного.

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Проза:сходила на співбесіду,думаю що невдало,бо так розхвилювалась,що ледве шось там мяукала..ще малого тре з садка забрати ..а потім до лікаря їду...короче-голова обертом:)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мене голва щось з самого ранку болить(:)cry:Напевно від постійного невисипання. Вже встигла в зал збігати, за продуктами пробігтись і трошки повишивати, коли Ромчик спав на вулиці:d64:. А ще ми сьогодні приймали сонячні ванни, особливо малий) заснув у візочку, то я його до сонечка обернула. Так гарно загорів:girl_in_love:Наш перший загар) Ну і я біля нього своє лице до сонця підставила, а то якась така зелена ходжу:bad:
    Зараз планую вкласти синульку спати і попити молочка з куснем пирога:nyam2:. Завтра маємо врочистість: поїдемо в гості до моєї бабусі на день народження. Та й взагалі море врочистості_ вихіднііііііііі:yahoo:

4. Gossip

Gossip Member

чоловік сказав сюрпиз..! але я дуже давно хотіла побувати на Святій Землі... то можливо кудись туди!:girl_in_dreams: Я от попалила його з подарунком на ці вихідні :girl_blush2: він замовив квитки (мало бути Ялта або Одеса) в нашої знайомої... та йому віддзвонювала... він трубки не підняв - бо на зустрічі, а та передзвонила до мене :girl_cool: ... і погоріли зі своїм СЮРПРАйзом :girl_crazy:

5. robik

robik Member

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

7. Gossip

Gossip Member

отож бо і воно .... настрій піднесений, все в кольорі
    все КЛЬОВО :i-m_so_happy::i-m_so_happy::i-m_so_happy:
    нумо радіти кожному дню :radist::radist::radist::radist: ... життя таке яким ми собі його робимо :radist::radist::radist: ...
    як от моя бабця каже: "Як си постелиш, так і виспишся "!!!

8. Heureuse

Heureuse вірю...

всім пахне весною…то тільки мені нє??? :girl_in_dreams:

9. Michela

Michela New Member

нє!

10. Heureuse

Heureuse вірю...

Ну то нічого! Думаю, як справи наші налагодяться, проблеми вирішаться, то і весною нам запахне… :girl_in_dreams: Все мусить бути добре, тримаємся!

11. Michela

Michela New Member

Будем надіятись!...але боюсь, щоб я зразу не відчула запах літа...:no:

12. Heureuse

Heureuse вірю...

Ні-ні, берем себе в руки і налаштовуємось на позитив!!! Думки матеріалізовуються, пам’ятаєте?:girl_wink:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я відчуваю весну, її наближення. Сонечко вже гріє більше, ніж взимку! Ще трошечки і природа проснеться!!!!:girl_in_dreams:

14. Michela

Michela New Member

Щиро Вам теж бажаю УСПІХІВ!!!

15. Heureuse

Heureuse вірю...

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

сонечко я добре відчула(((((У мене сонячна сторона, всі вікна на неї виходять, в хаті з 14 до 17 год. 40 градусів,і сонце шпарить сильно-сильно, у мене всі вікна закриті темними покривалами, і так батареї шпарять, а тепер голі ходим. На кухні вогню не видно, як готуєш, а готувати реально тіки до або після вказаного часу...Уявіть тепер як у нас влітку))))) Крим відпочиває

17. Nata

Nata Well-Known Member

Старший у баби з дідом, молодший у братової (ото мама-зозуля :)) а ми з Дарцею їмо фісташкове морозиво і балідємооо. А весню вже справді пахне, з малими гуляла півдня, снігом підтопленим запахло :)

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у мене теж відкрито, але мушу темнити бо пляж у хаті

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

круто!!!:girl_cool: :) Насправді розумію, коли жара в хаті... В моєї сестри в Києві в квартирі така жара...Я до такого не звикла, мені одразу стає погано, від того, що нема чим дихати. Але сонце я люблю :) Коли небо чисте і сонечко так яскраво світить просинається надія на те,що все буде добре!

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я - крууууууута. Ото ж прийшла додомцю, погризлась з Милим, потім якось нормально.. постелила чистеньку постіль (всю таку рожевеньку, новеньку) і зачепила її перстнем і зробила дзюрку... розстроїлась ну ніц, зашила зразу... далі зробила півлітрове горня чаю Милому і щось почали дурачитися... ну я й, свіжоприготовлений чай (окріп до того ж), зачепила і вилила а) на ногу, б) на всьо решта, а саме ліжко, а саме наш ще досі НОВИЙ латексовий матрац! аааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!! добре, що він має змінний чохол, який практично в себе все ввібрав, тобто матрац буквально по краєчку трішечки вологий був, і то швидко висох... ну чохол зразу й попрали... вже перестелили все... але я розстроєна все-рівно... тепер постіль біло-голуба.... ех....

Статус теми:
Закрита.