Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Дівчата, я з вами! Я ніколи раніше нічого не їла (крім свого обіду). А тепер:girl_impossible:Цілий ранок наминала печенько, добре що зайшов добрий колега, допоміг. Потім інший колега ще приніс. А я тихо сиджу і злюсь на людей що ходять і не даюсь гризти моє печенько!:connie_pull-pigtail
    Сьогодні пятниця, з чого страшно тішусь:girl_claping:маю гарні плани на сьогодні, завтра мене чекає генеральне прибирання, а там неділя:girl_in_love:
    на наступні вихідні планувала їхати на Драгобрат, досі не можу відійти від фото звідти. І тут я це все розказую своїй мамі, вона питає коли хочу їхати, відповідаю що на наступні вихідні. Вона шокована, бо прилітає до Львова наступної неділі. Ото я затуркана, на дати не дивлюсь:girl_blush2:

2. Holly

Holly Moderator

Врочистість - завтра вихідні, значить трішки відпочину. Але відпочинок пройде на кухні:connie_pull-pigtail
    Ходили гуляти, таааааааакий сніг йде, доріжки майже не розчищені, ледве прилізли додому. Зараз дітки сплять, насолоджуюсь тишею

Останнє редагування: 25 Лютий 2011
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Проза -їздили шукати акробатику-не знайшли:sad:(врочистість- по дорозі назад катались на санках,позамерзали як цуцики:))

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене тільки проза...Добре,що хоч завтра вихідний,але маю купу справ зробити.В неділю з самого ранечку їдемо до Вінниці грати концерт(кому ето надо....)За таксі нам гроші ніхто віддавати не збирається(хоч виїзд 6.30 ранку),то я йду ночувати до свекрухи.ще й коліжанку беру :) Наша шефова за нами заїде,бо їй по дорозі.Приїдемо ми певно в понеділок під ранок.Маю вдень роботу чоловікову,а ввечір їду до Києва :girl_impossible: Настроюю себе ,що маю просто пережити ті дні,а потім відпочину.З того всього добре лиш те,що моя сестра двоюрідна тепер живе у Києві і візьме на вівторок вихідний,то я хоч з нею побачуся.А то їду я туди з 6-ма хлопами :girl_impossible:.Добре,що вони мене всі бояться,бо мій тато їхній бос :girl_cool::girl_haha: Приїду з Києва в середу,а там вже й четвер-і чоловік приїде.:girl_claping::crazy::dance::radist:

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я зла як пантера, шеф обіцяв премію за труди і...забув. А я, як олень, все чекаю, коди ж то він згадає... І от овже 2 місяць і не згадує, а роботи накидує огого. Ось і зараз взяла роботу додому, але мій старий комп не справляється з такими базами даних, підвисає...Я злюсь:girl_devil:, на роботі комп потужний...

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А нам за наші труди,тоість поїздку в Вінницю видали нині 30 гр. добових.......І тіштеся.

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Проза така, як у більшості жінок... Субота... Прибирання, готування, а ще маю повно прасування (понапираю вічно повно - щось в машинці, щось руками, а прасувати не люблю...). Ще й кашляти починаю, хоч би не захворіти.
    Але є і врочистість - муж вчора квіти подарував, просто так!!! Приємно!!!

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Із кумасею вчора гарно "погуділи"(так,що навіть фото не буду виставляти:girl_cool:),а от у батьків не витримала до неділі,тому:малого на санки,сумку в руки і на маршрутку))).І ось я вже вдома,і з інтернетом ,і на ДП:girl_claping:

9. Heureuse

Heureuse вірю...

Моя єдина та найбільша врочистість це те, що вчора приїхав мій коханий!!!!!!!!!!!!!! :girl_in_love::girl_claping::girl_dance::yahoo: По кількості смайликів та знаків оклику думаю можна зрозуміти яка я щаслива!))
    Мої маленькі учні похворіли, так що на роботу сьодні не йду, а йду з коханим вибирати собі запізнілий подарунок на валентина:blush:
    З прози хіба те, що горло болить і ніс трохи заклало..таки та погода мене доконала…але я ганяю чаї і стараюсь триматись пучком..
    Все обов’язково буде добре!!! :good:

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

Класний сьогодні деньочок, особливо, якщо зважити, що через прихворілих дітей я вже тиждень на вулиці не була!
    Дітей зранку відвезли до свекрухи в гості на годинку ( Євуся була не дуже в захваті:girl_haha:, зато Настя з радості аж скакала ), а самі поїхали нарешті купити мені електром"ясорубку. По дорозі заїхали на базар накупили м"яса і поки ще не почався піст, будуть в нас кожен день котлети з фрикадельками:girl_haha:.
    А ще дали сьогодні завдаток за готель на Драгобраті. Їдемо на сам Великдень ( після обіду ) з великою компанією закривати лижний сезон:girl_cool:. Ось такі врочистості.
    А з прози, чекає мене ще гора посуду ( точніше, мою машинку:connie_pull-pigtail ) і варево, бо зараз повстають діти, захочуть їсти.

11. Milady

Milady Well-Known Member

я вже цілий тиждень хворію:з носа тече,горло болить,настрою нема(треба братись за дипломну,але заставити себе ніяк не можу
    проте маємо маленьку врочистість: ми таки відстояли право на те, щоб ресторан повернув нам завдаток,який він незаконно хотів собі привласнити:girl_devil:

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Зїздила зранку в Ашан ,забрала речі з хімчистки,вдома наваяла піцку,зараз ще рогалики будуть,малий ледве вклався спати,знов хворий-соплі кашель(гарно ми вчора покатались:sad:((()

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

хух, наробили з мамою пельменів, наїлись усі добряче, ще й заморозила цілу коробку)))) тепер матиму нз:girl_blush2: напевно зараз до свекрухи муж з масем почемчикують, а я на гульки, мо трохи розвіюсь, давить трохи домашня обстановка(((

14. Тетянка

а я зранку спала доки хотіла, потім тринділа ще годинку в ліжку по телефону з подружкою, по шуріку прибрала і погонила в центр за чимось гарним :d23:, я ще сама не знала, що хочу, але відчувала потребу десь походити по магазинах. В результаті згадала, що хтось з дівчат казав, що в ДЦ туш Лореаль по акції, її я не купила (забула), зате маю гарну фарбу від Лореаль, купу інших косметичних засобів і чудо-засіб для чищення жиру з решіток (що я тільки не пробувала - все зле чистило), рекомендую - "мастер Клінер"! Я попшикала ним дома на решітки від витяжки і газ. поверхні - моментальний результат! Дуже задоволена, укр. виробник .і не сподівалась такої якості, продавець порадила.

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я хворію, і то так що ледве дихаю. Вже третій день. Не уявляю як я четвер і пятницю відпрацювала така. Нині спала до обіду, точніше не спала-мучилася. Горло болить, з носа тече, кашляю сташно. П'ю все на купу. Навіть в хаті не прибирала, чоловік собі шию скрутив, тому теж не дуже годен щось робити. Правда в магазин я його вигнала, по фрукти і сік. Добре що їсти хоч вчора наварила. Нині ніц не роблю, пральку включила і біле замочила, все. Завтра, як би не було, а до церкви поїдемо, вже розвіюсь трішки.

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

17. Тетянка

18. Fechka

Fechka Member

Вийшло до 11год.. Натомість чоловік з дівчатками вже з 9 на ногах.. встала.. прибралаю... звалила обід.. Потімм завітала коліжанка з малою.. полялакали (Скоро 8 березня,а ми в батьківському комітеті-вирішили питання з подарунками вчителям).Дітки побавились.. Пообідали і поїхали до мами в гості.. там полялякали,повечеряли.. і вже вдома..Наразі "пильную ТВ-дивлюсь"Танці з зірками" а чоловік робить мені капучінко.. все ок!!!:girl_claping:

19. Людок

Людок New Member

Врочистість - два дні вихідних, які пробігли дуже :girl_cray: швидко.
    Хоча встигла - пройтись по магазинах :girl_haha:, сходити в перукарню :d23:, приїжджав в гості знайомий, зробила трохи хатньої роботи. Тільки, що ходили з чоловіком на смачнющу форель гриль :nyam2: з вином та салатом "Цезар".
    Проза - завтра на роботу... не хочеться в неділю, залишати спящого чоловіка і чимчикувати на роботу... але така вже проза :sad:

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ану йди і бери палку, нема ради з тов Богданов:xaxa::preved:

Статус теми:
Закрита.