Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я сьогодні наче іншою людиною прокинулась. Як то добре, коли тебе нічого не болить. Світ зразу кольоровим робиться. Тому сьогодні буду робити те, що не змогла робити вчора. А ще треба усі речі в нову шафу поскладати! Але то дуже приємне)
    А ще хотілося б трошки повишивати і ввечері буду вітати свого чоловіка!)))

2. olena

olena New Member

Врочистість- ми з донею вдома,спали на свому зручному ліжку поруч з нашим татком,
    проза - прання,варіння,прибирання та істерики малого з приводу і без.
    Життя входить у звичне русло,бракує хіба прогулянок та, думаю,що скоро ми й це надолужимо.

3. Людок

Людок New Member

З врочистості: пішов другий тиждень, як працюю на новому місці роботи, в ТЦ " Марк", тобто в іншому нашому магазині ІКЕАМАРКЕТ,
    проза: добирання маршруткою, але це не так довго, тому не так страшно, як звучить :girl_wink:
    Чоловік, зранку посміявся, що йому мабуть подарують труси та шкарпетки, от думаю, що то іти за подарунком:girl_haha:
    А ще хочеться дуже весни :girl_in_dreams:!!!!

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

мій вчора перед сном ні за що нахамив, ще й нині зранку дувся.:girl_devil:
    добре, що тепер можна дитину пускати щоб вітала зо всякими празниками:girl_crazy:
    я ж побажала йому дороги з Богом і все.
    вся "врочистість"

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

Зараз сиджу і думаю - треба йти на пару, а так не хочеться, хоча я і вже вдягнулась при повному параді:girl_haha:
    Від початку тижня у мене суцільна врочистість з коханим - переписуємось такими приємними есемесками, так приємно...:girl_in_dreams: Я вирішила якось все переосмислити, стараюсь бути трохи менше конфліктною (хоча я того не визнавала), перша пара з психології дала свії внесок...

6. Solomi

Solomi New Member

з врочистості тільки те, що пофарбувалась, підстриглась - в дзеркало приємно дивитись :girl_flirt:

а ще сонечно б"є у віконечко!!!

з прози - коли вже дітиська будуть здорові...........?

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Звичайний робочий день. Проза. Хочеться чогось зелененького...якогось салатика з цибулькою чи що...:nyam2:

Вчора мене закрили на поверсі. Не перевірили, чи всі пішли і закрили мене. Добре, що коханий мене забирає з роботи, то взяв у охоронця ключі і відкрив мене, офісну полонянку.:girl_haha:

Сьогодні вітала тата вже вдруге. Перший раз був 20 лютого. По телевізору вітали чоловіків зі святом і я, з просоня, швиденько набрала тата і почала вітати з Днем захисників!:girl_crazy: Посміялися разом, тато сказав, що може і 20 відзначити, і 23-го - хоч кожен день! Він у мене служив далеко - в Монголії. Такі фотки цікаві має з армії - навколо них одна пустеля, рідко можна зустріти деревце...Кожного дня їм давали консерву братську могилу в томаті. То його тепер від одного спогаду про консерву нудить:bad:...
    І він ще досі зберігає ведмедика, якого йому подарувала мама на випровожанні в армію. Він колись був м'яким, а зараз весь облізлий з твердими кульками в середині. Ведмедику вже 38 років! :girl_in_dreams:

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

як це романтично :girl_in_dreams:
    а я приводжу себе в порядок і йду гуляти кудись, а ввечері коханому чогось напечу смачненького. Якийсь такий настрій гарний!

9. Neitiri

Neitiri New Member

Solomi, що сьогодні за день такий? Я теж підстриглась, пофарбувалась - красота!! Ніби 23 лютого...свято "МужчІн":girl_cool:, а ми все для "себя любимых".:girl_in_love:

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

я якась затуркана... ото читаю дописи:"буду вітати,купила чоловікові,прийде пізно" і все думаю,як то так співпало,що в стількох чоловіків ДН в один день:)
    аж тепер до мене дійшло,що то за свято:girl_haha:

11. zetta

zetta Well-Known Member

але я молодець )) сьогоднi мала вихiдний день...але чогось вирiшила шо треба сходити на роботу:girl_cool: пiшла, попрацювала годинку )) пiсля роботи купила доцi мештики, далi зайшла на ринок , а потiм додому.... насмажила налисникiв (два перших як завжди не вийшли) з мяском... :nyam2: i справа в тiм шо я м"яса не iм чомусь вже пару мiсяцiв, так от... положила собi в тарiлку 2шт i полила iх медом :xaxa:

12. Nata

Nata Well-Known Member

Ага, я теж :) Аж тепер до мене дійшло :) Але я свого вітати не буду. От така я злюка. І квітів на 8 березня не вимагаю і 23 лютого не визнаю :)

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ех, який ж в мене сьогодні хитрющий настрій. Значить так, повєствую...
    Зранку чоловік встав і чекав на привітання, а я відморозилась повністю. Потім ніби згадала, то пообіцяла йому після роботи три гвоздики і банку бичків в томаті.:girl_haha:
    Він пішов до праці напевно розчарований моєю неуважністю, дзвонив хвалився, що в них на радіо забава і подарунки їм подарували, а я, мовляв, така-сяка какашка...ггг
    Тепер найголовніше. Здекорувала я кімнату в японському стилі, на підлозі подушки і маленький столик, зробила чотири види суші:nyam2:, саке в меню і коньяк до десерту. І головний подарунок парфуми Hermes Terre D'Hermes, які він дуже любить!
    От яка я молодець. :connie_pull-pigtail
    Зараз вдягнусь гарненько, а наверх нап"ялю якийсь махровий халат і буду його зустрічати в коридорі з гвоздиками і сонним виглядом так "чтоб не обрадовался раньше времени"))) А потім, опа- сюрприз!
    От, вже наперед тішусь як мала дитина....Обожнюю розіграші!

14. Siania

Siania Love Life

15. kati

kati Well-Known Member

Вигулялись з Сашкою на гірці , він пішов до подружки в гості, а я кайфую -налила собі винця, забабахала сирну нарізку, смакотааа!
    Приїхав сьогодні таш татко, ніби і недовго не було його, але шось заскучили ми за ним...23 ми не святкуєм, але думаю якщо чоловік не буде ввечір дуже змучений може і організую "маленьке свято"

16. zetta

zetta Well-Known Member

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Бігала сьогодні по справах на вул. Щирецьку, по будівельних магазинчиках, і щоб тепліше - йшла магазинах з одягом по Південному. Там стільки вивісок, які інформують про те, що магазин продається, жах. Ми почуємо кожного.
    Але в осадок випала після відділення пошти на Південному - думала що проплачу комунальні послуги, а там така вивіска - відділення не працює, оператор на сесії. А що ж буде коли оператор в декрет піде?
    І що не можна було написати, що відділення тимчасово не працює по виробничо-технічним причинам? Це ж не магазин-будка в селі.

18. mysha

mysha New Member

А ми на Буковелі! Щойно повернулись з катання. Альошка катається просто супер, Адам кричить на всю гору. Приїду до Львова, знову буду віддавати його на Кайзервальд.
    Діти вже всі в мультиках, а ми готуємося до вечері.

19. Holly

Holly Moderator

20. Merry

Merry Well-Known Member

А в мене дитина почала ходити на горшок!!!!!!! УРА!!!!!

Статус теми:
Закрита.