Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ну все,офіційна дата минула (хоча святкування усі ще попереду:girl_yes2:).Ну що вам сказати-чоловіка в Кінг-Кросі сьогодні не вдалося розорити:girl_nea: (ну хіба трішки в Брокарді:girl_cool:),зате отримала таку "купу-купезну" привітаннь,що просто не встигала усім відповідати:girl_tender:

Останнє редагування: 20 Лютий 2011
  2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А в мене сьогодні врочистість я була на першій своїй форумівці , яка вдалася на славу, так класно посиділи. Настрій отакий :y::good:
    Але прийшовши до дому мене чекала неприємність полетіли якісь драйвера, я в тому темний ліс тому точно не знаю , що сталося , але мій комп"ютер сам на себе не схожий )) і ніц там не грузиться і все таке величезне , що аж страшно дивитися ))

Останнє редагування: 20 Лютий 2011
  3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Була вчора в подружки в гостях, в неї півторарічний синочок... таке чудо:girl_tender: ніяк не міг зрозуміти чого тьотя його на руки не хоче взяти:) зато потім вийшов з ситуації, вирішив просто обнімати тьотю:girl_haha:
    Поїхали потім в метро, де "поранили нашу машину... якась "дуже розумна" дівчина, вигрузила продукти в машину і пустила візок прямо нам в зад і страховий випадок готовий! (Від мого чоловіка скоро остання страхова у Львові відмовиться:)

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой, в мене ці два вихідні такі класнючі, що вже не памятаю коли мені так добре було:
    вчора нарешті підстриглась трошки - вже голова легша стала, після обіду була на форумівці - вже писала, враження найприємніші:girl_tender:! Сьогодні зранку Tanita привезла італійських смаколиків, так настрій відразу піднявся!:girl_claping: Правда готувати буду уже аж завтра, бо сьогодні як малеча встане відразу їдемо в Кінг Кросс напевно до самого вечора, то повечеряємо вже там! Надіюсь якісь гарні покупочки додадуть мені ще більше настрою! Доця ці дні золотко! І найголовніше - погода прекрасна!!! Невже то я виберусь ще хоч раз цієї зими на лижі...?:connie_pull-pigtail

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я сьогодні мріяла рпо спокійний день,але ж ні,мої сусіди вміють дістати.Вже 3 дні то одна,то друга видзвонює,бо блія нас одна жінка хоче буудувати щось,але не має права і вони видзвониюють мені,що б я дзвонила до нашого юриста.Я сьогодні не витерпіла,так як мене цілий ранок болів живіт,настрій поосто "чудесний" і виговорила їй все,що думала.Знаю,що потім буде злобно вітатися зі мною,але мені то все десь далеко...Я їй сказала,що як їй треба,хай сама дзвонить йому,бо мені направду вже до того діла нема.Я вже зрозуміла давно,що від тої людини,яка має ту землю біля нас,доброго чекати не варто.І взагалі я ще на початку просила своїх батьків,що я до тої справи не хочу мати ніякого відношення.Але все-одно вже протягом двох років цілий час я маю вислуховувати весь бруд,всі нарікання і ниття сусідів. Коротче не стерпіла нині,наболіло.Але настрій вже зіпсутий.Добре,що хоч живіт перестав боліти.Таке блаженство..

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А я сьогодні цілий день вдома. Чоловік на чергуванні, сестра поїхала на Буковель (так би в гості пішла). Зараз іду зроблю маску з Сакської грязі для волосся. і буду дивитися фільм.

7. AilataN

AilataN жива

сьогоднi бачилась з форумлянкою, в мене складаеться враження, що на ДП тусуеться цвiт нацii, всi ,кого я бачила дуже класнi, освiченi, прогресивнi, цiкавi, красунi !
    Проза- сиджу з розпанаханою мордочкою у стоматолога i зомбуюсь(вiдволiкаюсь) читаючи дописи. Слава моб. Iнтернету!

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В доцьки, на додачу до кашлю,всю ніч боліло вушко і голова,піднялась температура.Так що нічка була безсонна.Дітки катаються на санчатах,а ми сидимо дома :girl_sad: З врочитості хіба те,що татко цілий день бавиться з Настюхою,а я відпочиваю :d23:

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я вже приїхала із нашого з коханим міні-відпочинку)) Було так класно! Вдосталь наплавались, напарились... аж не хотілося їхати додому... Зараз коханий поїхав у Івано-Франківськ і буде там три дні (все та робота:girl_cray:), хоча я теж поїду завтра до Львова, але все-одно... він так не хотів туди їхати, бо має там напрацюватись... жаль мені його:sad: Ось така проза мого сьогоднішнього дня...
    А врочистістю залишається для мене спогад про сьогоднішній ранок, який ми провели разом:girl_tender:

10. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Цілий день на кухні-отака у мене врочистість:girl_flag_of_truce:

11. Holly

Holly Moderator

Прозааааа :sad:
    Я хвора - горло пече, пчихаю, очі болять.
    Чайочки не допомагають, невиспана.
    Діти далі хворіють(((((((((((((

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І у нас проза. Цілий день з чоловіком то сваримось, то миримось, то сваримось то миримось:aggressive:... Зараз помирились, що дуже тішить. Мала в гостях племінника. Такий він же у нас премудрий:connie_pull-pigtail, аж страшно))) А на вечір думаю тре трохи врочистості, тому забабахаю одне з своїх улюблених блюд:nyam2:. Думаю всі наїдяться і зразу подобріють:kiss3:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Останні кілька днів мені чоловік складав компанію по сидінню вдома і він постійно дивився серіал Спартак. То такий кровавий і паскудний серіал що я від нього ще більша зробилась. Знудилась вдома цілковито а щей в грудях болить і далі кашляю. НІяк не вилізу з тої хвороби. А казала лікарка що до неділі буду як нова, а наразі так не виглядає. А коли воно буде що я вже повністю виздоровію?

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В мене сьогодні такий "веселий" день...Вчора,відпровадивши гостей ,поприбиравши в хаті і пийнявши ванну,побачила,що з носа йде кров,чоловік поміряв мені тиск 140/100 (при мому нормальному 90/60).Всю ніч спиняли кров,вранці приїхала мама,щоб з малим побути,на роботу подзвонила,що мене не буде (мала сьогодні "виставляти" за ДН+педрада).Зараз лежу,майже не рухаючись.Навіть і не сподівалася на таке закінчення святкування ДН((((

15. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

в мене чоловік тоже його дивиться :girl_nea:
    На вихідних була одна проза-прибирання, готуванні їжі, ще й дома всі вихідні були ( чоловік трохи прихворів)

16. zetta

zetta Well-Known Member

моя дитина купила менi квiтку в горщику )) бантик рожевий з "справжнiми" брилянтами , i записничок )) :girl_tender: бо каже "дуже тебе люблю" )) ... найдорожчi почуття якi можуть бути... а оскiльки в мене вiдбувся прилив почуттiв то я своiх працiвникiв потiшила чоколядами, тай трохи скорiше пiшла додому ))

17. Heureuse

Heureuse вірю...

А я нарешті маю інтернет!!! Тому відразу пригнала на посиденьки, бо так скучала, що словами не передати:kiss:
    За той тиждень що не писала нічого особливого не сталось…проходим нашу практику, кожен день катаємось на Патона, щоб провести всього лиш один урок (все таки нам повезло з вчителькою):girl_tender:
    А у вільний час сиджу дома, трохи депресую…скучаю за коханим, таке враження, що його вже рік не бачила…не маю бажання нікуди виходити, тому дивлюсь свою «пліткарку», наминаю солодке і з жахом чекаю коли мої ваги мені помстяться
    :girl_haha:

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сходила в зал, зварила їсти, повятягала все з шафи, бо мають привести сьогодні нову (то моя вихвалялка:girl_claping:) і захотілося мені мє улюбленої страви-вареників з вишнями. Добре, що я літом заморозила. Малятко спить, а я собі смакую. Ням-ням:nyam2:
    Після того як доїм смаколики планую трошки повишивати, а то за вихідні не вдалося. :girl_bye:

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Михасик вже четверту годину спить в мене на грудях, хворенький.. Маркусик теж спить. В мене вже все постерпало, а я неможу поворухнутися бо будиться. Добре що посиденьки можна з телефону читати

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

Останнє редагування: 21 Лютий 2011
Статус теми:
Закрита.