Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liona

Liona Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А наша Валерія вітрянку підчепила :sad: так що в нас карантин 2 тижні щонайменше :sad:(( І саме "веселе" те, що ні я, ні чоловік в дитинстві на вітрянку не хворіли :confused: Ото тепер сидимо, як на пороховій бочці...

• Подобається Подобається x 5
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

О, я хворіла вітрянкою на першому курсі! Спогади жахливі!:scare:Краще, звичайно, у дитинстві перехворіти, ну і легше, само собою...

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Тримайтеся! Дивіться, щоб вона не здирала ті прищечки, бо потім можуть полишатися ямки, у нас 2 лишилося на височках.
    Незнаю чи вас втішу, але коли в мене малий хворів вітрянкою, то на той момент я теж не хворіла :) Одним словом - мене пронесло! І правду кажуть, краще перехворіти в дитинстві.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liona

Liona Well-Known Member

Дякую! Та пильно слідкую, аби не здирала... даю антигестамін для того. Он сьогодні наніч мала Т39 ... але нічого, тепер все нормально :) Сподіваюся, нас з чоловіком також "пронесе" :) бо з тою кризою нема як сильно розлежуватися в хаті...

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Не знаю чи я Вас розраджу,але минулого літа,коли я була вагітна,моя Юстинка "принесла "вітрянку з садочку.І я захворіла через 14 днів після цього :8:sad:в дитинстві не хворіла).Мабуть вітрянка і спричинила передчасні пологи,а можливо і ні...
    Перенесла я дуже легко,температури не було і за тиждень мені дозволили "спілкуватись" з маленьким синочком.Сказав нам лікар,що хворий на вітрянку є "заразним" 5 днів після останнього висипання.

Пи.Си.Бажаю швидкого одужання Вашій донечці .
    "И Вам не болеть" :).

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Сьогодні напевно найгірший день в моєму житті, плачу як ненормальна.....Сьгодні мені перевстановлювали Windows і десь зник той диск там де були фотки і відео малого від народження. Фотографії в мене були по папочках розбиті (1 місяць, 2 місяці........2 роки і 1 місяць). Тепер усього цього немає, сижу і плачу. Копій теж немає................

7. viltis

viltis Well-Known Member

А Ви спробуйте звернутись до Нірванки, в неї такаж ситуація була, і здається, що завдяки маніпуляціям досвідчених гуру їй вдалося відновити частину файлів ( а це як я розумію теж були ФОТО)...!!! Їй на форумі радили,як то зробити...Тільки харах не чіпати комп....

• Подобається Подобається x 2
  8. СОФІЯ -СОНЯ

Зі мною щось твориться не ладне:ninja::ninja::ninja: Випровадила вранці своїх з дому і пішла до Соні ще лягла. То як встала, то півгодини згадувала який сьогодні день, вирішила, що п"ятниця. :xaxa:Мама телефонувала, я і її переконала, що п"ятниця.. :xaxa:Тепер прийшла до комп"ютера, бачу пише знизу - четвер. То я і в календарі виправила:ninja:
    А коли диктор у новинах сказав, що сьогодні четвер, 27 листопада. тільки тоді дійшло, що щось не так... :clapping:

• Подобається Подобається x 4
  9. viltis

viltis Well-Known Member

Видно Ви так сильно вже просто суботу хочете....

А мене сьогодні вже зранку так рознервували :sad: Я мало не плакала:umbrage: Таке відчуття, що люди якісь черстві і не розуміють , що зараз важкий час.

От тепер сиджу за компом і роблю великий гріх (об"їдаюсь пташиним молочком і зефірчиком, і нехай і ЖК кажуть, що хочуть)

А планувала писати мудру наукову статейку. Не буду. Настрій не той. В обід йду на зустріч з майбутніми студіками мого швейцарського універу. Буду їм розказувати, як файно я там провела час:))) Поностальгую, потім ще навіть може на пару заїду. А, ще треба на Секонд зайти, купити своїй песячій доні іграшки до шматування:)))

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

а в мене були файні вихідні. почалися з пятниці- посиденьки з Уляночкою:y:, субота як все-господарський день. купувала подарунки на дні народження найближчі і іменини.а в неділю - вечеряла в китайській реставрації. НЯМ ням ням ням. І ЩЕ ПИЛИ ЧЕРВОНЕ СУХЕ ВИНО.

А ЩЕ Я БАЧИЛА НАДІЙКУ З ЧОЛОВІКОМ І ВІКУСЕЮ:ninja::ninja: АЛЕ ВОНА МЕНЕ НЕ ПОБАЧИЛА. НА ЖАЛЬ. ТАК БИ ПОЗНАЙОМИЛИСЯ.:)

11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А де?:ninja: Ми в Китайській реставрації не були:xaxa:

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

:):):)а ми разом з вами їхали з Південого на 70 маршрутці. Я за вами стояла. А як ви заходили то все на вас дивилася.....

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А чого не признались....:no:Я була б рада познайомитись:) Наступного разу обов'язково признавайтесь!!!:ninja:

P.S.Ми з Уляночкою постійно ловимо незнайомі погляди на собі....і завжди думаємо, а може то хтось з посиденьок???:xaxa:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

ДОМОВИЛИСЯ.. признаюся..може якось Уляна організує міні форумівку..

• Подобається Подобається x 1
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я маюся не дуже. Зранку самого гребла снiг з машини пiв години, шкрабала лiд. Потiм пiв години їхала аж 5 кiлометрiв, бо пробки були такi, що пiшки було скорiше дойти (але холєра, снiг пав)... потiм я прийшла, i посипалось. "У мєня зазвонiл тєлєфон, кто гаварiт? Босс! Аткуда? Ат верблюда..." i такая дрєбєдєнь целий дєнь, дiнь дiлєнь... оце видiлила собi 30хв на форум... потiм знов то тюлень пазванiт то алєнь.

• Подобається Подобається x 16
  16. Kasia

Kasia Well-Known Member

:):):):):):):)

• Подобається Подобається x 3
  17. СОФІЯ -СОНЯ

Телефонує сьогодні свекруха, каже, що ми не віддали їй сіренької каструльки з яблучком. Я: - Ну що ви, мамо, нема в нас вашої каструльки!
    -Ні, є ви в ній смалець брали!
    -Та не брали ми смальцю в каструлі, він у мене в контейнері пластиковому стоїть!
    -Таки брали!
    -Та не брали!
    -Де поділи мою каструльку?! Я її ще до вашого весілля купувала!!!
    -Мамо, вона десь у вас стоїть, чи може кому віддали, а на нас спираєте! Нема в нас каструльки, чи ж я б не сказала, якби була, нащо вона мені?!! - кидаю трубку.

А увечері відкриваю комору, а за торбою з цукром стоїть сіренька каструлька, повна смальцю... І яблучко збоку намальоване...:ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 15
  18. Ольга

Ольга Well-Known Member

прекрасний день! на городі зацвіли квіточки... 2 грудня, +10...
    Тільки от дитина знову знайшла сопельки :sad: і що з тим садком робити?

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

довго шукала лабрадорчика. по всіх-усюдах. вчора нарешті знайшла! і де б ви думали? біля Тернополя...
    і що? чоловік скривися як на кисле ябко і на тім мова про пса скінчилася. хоч перед тим довго-довго терли... певно, він не сподівався, що я так скоро знайду:ninja:

• Подобається Подобається x 6
  20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Сонєчка, а ви не праві що так з свекрухою говорили. Якщо я знаю що мене будуть звинувачувати в тому що я потягла в когось баняк чи ще щось, то кажу - та невже? Я собі такого не пригадую, але обовязково пошукаю.
    Але шукаю я такі речі довго, нераз тижнями :)))

А я сьогодні накінецьто відіслала всі папери на роботу і здала аналіз мочі для перевірки чи я де бува собі не закладаю або колюсь потихонько. Тепер жду коли скажуть на яку годину в понеділок заявитись.
    В хаті тихо - всі на роботі. А мені лєнь будь-що робити, з робити треба.

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.