Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Милий каву зробив і в ліжко приніс :girl_in_love:
    Ще дві годинки побуду вдома - і мушу йти, до пізнього вечора буду сьогодні туди-сюди бігати :sad:

Останнє редагування: 10 Лютий 2011
  2. napoleona

napoleona Well-Known Member

вибачєйте, не втрималася :girl_haha:

3. mrochkizm

:girl_crazy: вибачєю, бо вже і сама сміюся!

4. Michela

Michela New Member

Щось останнім часом- настрою зовсім немає... Почали робити ремонт, ціни на будматеріали та і сама робота...так все дорого, жах. А це тільки початок...зараз робимо сантехніку та підігрів...а де ще вікна, двері, підлога, стіни, стелі. плитка...Та й взагалі на душі так погано...чи то депресія?...чи весни хочеться? почала писати, а сльози вже тут, як тут..............................................

5. napoleona

подивіться за вікно там же ж весняна погода,ви самі себе настроюєте на негатив....
    у мене за вікном так щебечуть птахи, що я вже слабо уявляю, що прийде знов зима(сама себе обманю:girl_crazy:

6. Michela

Michela New Member

за вікном так, але не в душі.........

7. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Давно я не писала, більше перечитую тут все, а самій щось нема бажання писати.. Отже, сьогодні настрій в мене чудовий і погода гарна:girl_dance: Сподіваюсь, що його мені не зіпсує чергова нудота:girl_in_dreams: Вчора під вечір знову нудило, хоча я тішуся, що то не дуже сильно, а так в середньому,що можна терпіти.. Сьогодні ще маю до Львова їхати на пари, і ще маю деякі справи. Так що сподіваюся все буде добре:biggrin::biggrin:

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене врочистість - вперше за 3 доби я поспала..не те щоб виспалась, але хоч трохи поспалося і відпочилося...діти хворі...от і все тим сказано..в Любасика температура 39 і горло чевонюче..в Маркусика жжуби...і як наслідок - слина і соплі до підлоги, а від них вже і кашель (доооосить сильний), розлади КШТ, безсоння ....одним словом "Веселые времена нынче на Руси настали":girl_crazy:.....

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні поснідали, я збігала в ЖЕК, забрала всі паспорти. Ухх, набігалась я туди за останні 2 місяці. Ніби з ЖЕКом все) Пішли з Ромашкою гуляти, а заодно і за продуктами метнулись. Посиділи біля Холма Слави, на сонечку погрілись. Посміялись з того як 2-ох річний хлопчик залицяється до 1,5-річної дівчинки:girl_haha::girl_haha::girl_blush2:
    А зараз мої споівання, щом синочок ще трошки поспить розвіялись після того як він з криком рапотово прокинувся. Тому зараз будемо бавитись:ed4d70def841dc74b57:girl_crazy: в помагайчика мамі на кухні. Що з цього вийде, незнаю:girl_crazy: та сподіваюсь встигнути все:girl_curtsey:

10. Annabela

Annabela Happy Member

Ми сьогодні не спали майже всю ніч-малий заснів в 22 і одразу за годину прокинувся і плакав так, аж заходився. Казав що ніжка болить. Ми з чоловіком не могли зрозуміти, що з ніжкою. Подумали що напевно крутить на погоду (у мене тк частенько). Помастила йому ніжку кремом, чоловік масажував, малий заснув, але не на довго. Прокидався так майже щогодини до 5 ранку. Ми і ніжку масажували і дала йому таблетоку від шлунку (просто вже не знала що робити). Загалом ніч була весела. А зранку синок прокинувся ніби нічого і не було. Ой, сподіваюсь все буде добре.

11. mrochkizm

Їду в маршрутці, сонце гріє наче влітку, а в мобільному є нет і посиденьки! :-D то усіх так затягує чи лише мене?
    Ще до пізнього вечора їздити буду. Добре,шо в перервах на ДП можна зайти!

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Слухайте ,то всі чоловіки люблять так нами ганяти?:girl_devil: Мій тато сьогодні дзвонить мені на скайп.І каже-мені треба,щоб ти мені відсканувала нотки одні і ТЕРМІНОВО(то у нього завжди) мені вислала на мейл.Сказав нотки і додав-вони там десь в кімнаті,в одній з моїх папок,або в кульку в файлику...:girl_in_dreams: А то рівноцінне,що шукати голвку в сіні.... Я всьоо перерила,всі громадні папки,кульки.вже ознайомилася з татиним репертуаром за останні певно 10 років!! Знайшла ті ноти,але лиш по кілька партій кожних(тобто сакс,тромбон,труба).сам аздивувалася,бо має ще бути ф-но,гітари,ударні.Ну ладно.Дзвоню така щаслива-знайшла.Диктую що.Тато каже,що то певно були якісь залишки,а мають бути повний набір партій десь в іншому місці...Я знов по другому колу все передивляюся...Докладно,детально.Дзвоню татові у відчаї-нема,не знаю,згадай,де ти їх клав.Ну добре,тато пішов думати..Дзвонить за кілька хвилин"Слухай,всьо добре,нот не треба.Я думав я їх не взяв,а потім ще раз детально все в себе передивився і знайшов!!" :suicide::suicide::suicide: А чого не можна було одразу пошукати в себе?:girl_cray:

13. napoleona

Ех жизнь...
    зустрілася сьогодні із однією дуже гарною форумлянкою, тепер довольна, бо буду мати гарний подарунок для чоловіка на ДН...
    потім купила собі ізюму, ківі, і пішла щаслива до хати, але ще посиділа біля будинку на лавочці, такий сьогодні гарний день:girl_in_love:
    а ще і гарне закінчення дня - чоловік запросив погуляти в центер, отож йду сумлінно підігріти вечерю і вперед:girl_dance:

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Усіх, усіх

А в мене сьогодні гарний і спокійний день, чоловік погуляв з донечкою, я зробила домашні справи, сидимо і розмовляємо з чоловіком так гарно нікуди не треба бігти і щось робити. Вечером йду на танці

15. zaderyshka

zaderyshka Member

А в мене сьогодні шось суцільна врочистість. Прокинулась в неочікувано хорошому настрої! Останні три тижні вже такого не було)))) Поїхали балакати з оператором стосовно відеозапрошення, такий цікавий хлопака, просто капці. Сценарій нам показав, нафоткав нас для різних сюжетиків.:girl_cool: Поім ще трохи на роботу...і щось по шостій мені встрілило в голову прогулятись, видзвонила кохаська і пішли ми валандатись. Зайшли в "Штуку" на Котлярській, тільки щось замовили бац!...світло вибило! Отак ще сиділи при свічках собі чайок пили і тортик гамали...суцільна рамантіка!!!Краса та й годі!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

16. mysha

mysha New Member

Ви така загадкова...
    Щоб без оффтопу:
    Зранку в Альошки англійська, потім його треба завести на підготовку, потім дещо купити в Сільпо. І то все з Адамом, який вже третій тиждень на питання "Коли ти підеш в садочок?" Відповідає: "Нікагда!".
    Ще вирішила помити машину... Ну не чекати ж поки бруд почне сам з неї осипатися?:rofl:
    Деколи чоловік не може на неї брудну дивитися, сам бере ключі і везе на мийку.:kiss: Записалася. Вбила годину часу. Ну чому на наших мийках чи поруч не пропонують таких послуг як манікюр чи педікюр? Година би пройшла з користю...:girl_spruce_up:
    Грію малим кашу і готуюсь до сну.:bye2:

17. rododendronia

rododendronia Member

Своїх дітей не маю, але дуже Вас розумію в сестри ті ж самі проблеми з малим. Років 13 вчитись перестав , почав курити , пиво пити , матюкатись........ ото як Ви кажете крутий пацан. Вона його просила , на коліна падала щоб змінився . Він обіцяв обіцяв а робив далі своє. Поки серйозно з ним не сів і не поговорив тато, можливо і нехай Ваш чоловік з ним поговорить, ну тати переважно в синів як авторитети!

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

відбула я суші паті в себе на хаті:girl_dance: що сказати? було кльооово:radist: весело,смачно і душевно:girl_tender: розійшлись трохи більше години тому, я перемила посуд, втомлена від позитивних емоцій сподіваюсь, що Домчик скоро засне. В голові купа купезна думок...спогадів,мрій і планів:girl_in_love:люблю себе таку.

19. La esposa

La esposa Moderator

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ох мати рідна... вчора відсвятковувала ще свій ДН з коліжанкою, яка його прогуляла... вдома... замовили собі суші, відкрили винце, яке мені інша коліжанка привезла з Іспанії.... словом, було весело, так нагульбанились, що зараз враження, ніюи цілу ніч десь гуділа і ніби то була повна хата людей, а не всього лише 1 коліжанка..... я тепер розумію, чому іспанці такі "темпераментні" - то всьо від їхнього вина :girl_cool:

Статус теми:
Закрита.