Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mysha

mysha New Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми після того Нурофену про вухо не згадали ні разу... Що це було?:eek:
    Сьогодні Альошку завезли до батьків чоловіка. З Адамом та друзями сходили в Муніципальний театр на "Червону шапочку..." Вистава (1год 20хв) трохи затянута проте з гумором, краще йти на передні ряди, бо ззаду дуже погано видно. Потім поїхали в Кінг Грос , дітей здали в Леопарк, самі пішли на суші, думали ще на якийсь мультик попасти, але малі знов попросилися в Леопарк. Перейшлися магазинами та й поїхали за Альошкою. Збираюсь в ліжко.

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Сьогодні лиш проза , і ще на додачу жахливий плаксивий настрій , все , що по телевізорі не показують викликає у мене сльозу вже голова болить.
    А вчора був гарний і врочистий день в моєї подружки(по сумісництву куми) було д/н і ми його гарно відсвяткували ,Боже аж страшно зізнатись :eek:я так давно з чоловіком не була на забаві де є танці , що вже забула як то з ним танцювати повільний танець

3. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сьогодні була сама врочистість - мала дуже-предуже класну зустріч з Ledi_Opium :girl_in_love:. Ще один доказ того, що поганої погоди просто не існує. З приємним співрозмовником добре навіть просто чалапати по калюжах під дощем..

4. Heureuse

Heureuse вірю...

Так, от і прийшло логічне пояснення мого вчорашнього божевілля- «веселі дні»!!! сижу думаю чи пити таблетку, бо болить вже прілічно…добре, хоч сьогодні не треба нікуди йти, можу весь день провалятись…

Надумала, що буду додивлятись «Пліткарку», а то ше восени застряла на початку 3 сезону і ніяк не було часу додивитись…точно, зроблю сьогодні піжамний день!!! Тільки от морозива не вистачає…але вийти на вулицю, то для мене сьогодні нереальний подвиг, обійдусь і фігуру побережу:girl_wink:
    Може зроблю оладки, бо дуже солодкого хочется…а ще черешеньок і кавуна…так, всьо, пішла на кухню:girl_bye:

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

В мене сьогодні врочистість: таке щастя і водночас такий сум, що мій найрідніший, наймиліший синочок так швидко росте:girl_tender: (це напевне кожна мама таке відчуває) Вчора цілий день згадували, який він був малесенький, смішний...Ввечері замучені лягали спатки і Юльчик нас обійняв з татком і каже: "Я такий щасливий, що я ваш синочок (по його теорії, лелека міг його іншим батькам принести, але саме татко його "відібрав" у лелеки:girl_smile:) і я вас дуже люблю!"
    Сьогодні прийдуть його вітати, хресний тато, як завжи - не прийде... хоча Юльчик і не знає, хто то такий хресний тато.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми сидимо в одеській квартирі, а за стіною на повну - два кольори мої два кольори і сорочку мати вишила мені!!!! Навіть подумати не могла

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відгулялися ми на вихідних так класно... Вчора цілісінький день, прибирала, мила, варила...:ed4d70def841dc74b57
    А сьогодні такий сонячний ранок, а мені нема з ким на вулицю вийти:girl_sad:

8. Solomi

Solomi New Member

набридло все, тре міняти щось в житті

певно почну, як завжди з зачіски....

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Останній раз ми були на суші 2 тижні до народження Михасика. І от знову пішли, я вже наілася сашімі досхочу ( Михасику молочко сподобалося:) ) Маркусик любить вугра і їхні шашлички.

10. olena

olena New Member

А у мене сьогодні врочистість:маємо з чоловіком 8-му річницю одруження.
    Зранку якось зовсім не було настрою щось робити,але я таки зробила тірамісу,а коли напекла рогаликів з втопленого тіста від Марусі-мами,
    то аж настрій піднявся-така красота і смакота.
    Сходили з Тольчиком на базар-підкупили ще дечого на святкову вечерю,погуляли з дітками,а зараз намагалась вкласти його спати,
    а він каже ,що йому чомусь зовсім не хочеться спатки,значить будемо куховарити разом.

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Врочистість-стала нарешті на біржу:)))Проза:тиждень як малий вилікувався і нині вже сльози градом соплі кашель,і свекри ще й хворі...Жуть!

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вітаю!!!!:give_rose::give_rose::give_rose:

13. Bonita

Bonita Member

Останні дні видалися шаленно насиченими. Постійно дофіга роботи, кудись поїхати подомовлятися за всякі справи- зустрічі-переписка :8: Вечером спорт і всілякі посиденьки, вдома практично не появляюся, катастрофічно не висипаюся, дурдом одним словом. Якось не може воно бути рівномірно, або навалюється все і зразу, або навпаки взагалі нема що робити. Ще в мене скоро сесія, як подивилася скііііііільки треба робити контрольних і "маленький" курсовий, аж зле стало і коли я це зроблю навіть на наю, в будні часу не вистачає, а на вихідних лень-матушка.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

от і в мене таке було, але я не розгубилась і спонтанно витягнула мужа з роботи, потім спонтанно витягнули коліжанку- форумчанку на обід:girl_in_love: прогулялись парком Костюшка з малечею і з мужем.Як то кльово гуляти втрьох в будний день:girl_tender: Одним словом ФАЙНО:girl_dance:
    вчора затарилась італійськими продуктами, сьогодні планую закупитись всім необхідним для суші (в четвер суші-дівішнік:dance:),тобто врочистість-я повертаюсь на кухню:radist: але сьогоднішня вечеря зрозуміло де буде

15. La esposa

La esposa Moderator

Маю радісні новини :girl_claping:
    їдемо з файною форумлянкою святкувати її ДН в гориии... на лииижі..... а кататися не вмію, буду вчитися :) з мене чоловік сміється, що лижі взую тільки до знимки, але ж як то бути і не спробувати :girl_cool:

а ще починається гарний трудовий тиждень, приїжджає моя лєпша коліжанка, я хочу її трохи в студії пофотографувати :) тішуся з того, бо давно не бачились :)

і ще була на базарі, нагребля всякої всячини для прикрашання тортів, маю надію, що в мене щось гарне вдасться :) принаймні дуже того хочу :girl_cray:

16. pyzurj

pyzurj New Member

думала, що купити коханому но Валентина, ходила, вибирала... з того всього купила собі нову пару взуття, кофтинку, і коліжанці підібрала гарну... )

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

А в мене сьогодні пакувальний настрій, бо пакую чемодан на 5 днів в Польшу :girl_in_dreams:. Їду по роботі, тому пакую все без особливого настрою, хоча щаслива, що трохи зміню обстановку. Єдине ,що мене дуууже турбує, то як тут будуть мої музчини без мене:girl_in_dreams::girl_impossible:

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ех, ця епідемія... і я захворіла, почалось все з горла, думала справлюсь з тим, ще вчора на роботу бігала, а сьогодні зранку прокинулась - голова як баняк, закладене все від вух до грудей, добре хоч температури нема, але на завтра лекції відмінила, все! до понеділка на роботу ні ногою! нема чого ще студентів заражати!
    цілий день лежу, зранку свекруха доцю вигуляла, в обід коханятко спало аж 4,5 години!!!:girl_claping:розуміє маму...
    чесно кажучи, дуже давно не хворіла, забула вже як то інколи добре в ліжку повалятись нічого не роблячи!:d23: але до суботи обовязково мушу прийти в форму - буде нарешті врочистіть! Моєї мамусі 50-річний ювілей!:girl_in_love:

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я нині зла...Мала свою роботу до 5ої,на пів8 мала йти на чоловікову роботу,бо хтось дуууже мудрий зробив здачу екзамену якогось студента в оперному театрі на вечір...Відгуляла я по центрі 2,5 години,добре ,що не сама,коліжанка теж йшла туда ж.Прийшли ми в театр,сіли,вже розклалися і тут виявляється,що нот для 3ого пульта "Запорожця за Дунаєм" нема...Пропали.зникли з лиця Землі...Дуууже рідкісна опера........І нас відпускають додому.Я звичайно тільки за.Мені потім по ночам добиратися весело,але ще 2 тижні тому на репетиції в консі було то саме-тих же нот не було,хоча вони колись були,я ж сама колись грала ту виставу в опері.Але ж ніхто з тим не розібрався,кому то треба....Блін.протратила я час і гроші на обід дарма :girl_devil:

20. Редвумен

Редвумен Active Member

Статус теми:
Закрита.