Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сьогодні вперше за 2 тижні вийшли з Настусіком на вулицю.Вітрюган противнючий,але хоч подихали свіжим повітрям,може тепер кашляти перестане...

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, і в мене таке саме...Хожу якимись прокладеними стежками між ящиками і вазонками. Меблі ще чекаєм. А вже ж хочеться:connie_pull-pigtail

3. Fechka

Fechka Member

В мене одна ПРОЗА: Асютка принесла 8 балів за самостійну з математики!!!:girl_in_dreams:; В Злати надалі температура!!! Чоловік поїхав за "ширупчиками" і пропав (Виявились Нагальні робочі справи!):d25:ВЕСЕЛО!!!!!

4. Michela

Michela New Member

Моя краса теж 8 балів з математики:no:, з тими переїздами зовсім школу запустили...Але та моя Соломія...терпіння мені б побільше...

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І в мене сама проза - сидимо з малим вдома. Щось вже нерви здають - все на зло робить. І ремонт так затягнувся...

6. Dana K

Dana K Well-Known Member

А в мене день не такий страшний сьогодні видався, як я думала.. Мої малявки навіть розсмішили мене:connie_pull-pigtail... Правда замерзла тааак поки додому добралася.. Напилася кавки класної з молочком, відпочила трохи під "Інтернів":girl_claping: тепер думаю йти повишивати... тільки є одне "АЛЕ"-- сусіди дозволяють своїй дитині ГУПАТИ ганяючи по хаті так, ніби ми все життя мріяли про то :girl_devil: Господи, як він товчеться... ніякого відпочинку голові :sad:

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене якийсь новий етап розвитку свідомості)))
    з врочистості: почала ходити до коліжанки в спортзал (в неї свій вдома) - ВАУ! я в захваті)) але мега щаслива)) вдвох і стимулу більше, і цікавіше, і зразу душ, та ще й всьо просто так, бо мене люблять)))

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

гарний день-прийшла свекруха в гості...а я змогла трохи роботи переробити..і в серванті увесь посуд перетерла, і попрала, і навіть кілька хрестиків на аїді зробила...покавували з нею..посмакували кавового лікеру....добре, що хтось приходить, а то ми за 2 тижні лише двічі з хати виходили, то я скоро зі стінами почну розмовляти:girl_haha:...

9. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Сьогодні щось торможу...Ніяк не можу відійти від вчорашнього першого робочого дня (точніше вечора)...В п"ятницю знов на роботу...ніби і хочеться, але як згадаю ту суєту і напругу - аж переживаю...
    Зато завтра чоловічок дома - це позитив! Будем дуетом ліпити вареники;)А ще планую "Кармеліту" (з Висоцької) пекти...;) І тому врочистість, як ви зрозуміли, буде аж завтра ввечері, коли будем наминати вареники і заїдати "кармелітами";):connie_pull-pigtail

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

10. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

У нас сьгодні одна проза цілий день з доцькою вдома, але вчора був гарний день зранку сходила і підстриглася, походила по магазинах купила гарні подаруночки для подруженьки, а вечером з донечкою ходили на д/н до нашої хресної поїли смачно , а дітки побавилися гарно.

11. Heureuse

Heureuse вірю...

Ех..а я сижу скучаю…не могла заснути півночі і от зранку в 8 підірвалась…а все тому, що у коханого відпустка і він поїхав додому…на місяць!!! Ми так надовго за 2 роки ще не розлучались:cry: знаю, що він мусив поїхати і що час швидко пролетить, але якось так тяжко на душі..
    От сижу, п’ю каву і думаю, що не хочу сьогодні нікого бачити і виходити з дому..а треба..:girl_in_dreams:

Вчора мала консультацію з практики в універі..та, підозрюю буде весело..йдем в чужу школу, бо наша єдина спеціалізована французька школа в місті відмовилась приймати своїх же колишніх учнів на практику- феноменально!!!!

Сьогодні знов мушу туди пертись, бо ще треба якусь анкету заповнити..а потім ще купити подарунок маленькій сусідці, я ще звичайно не придумала, що то має бути…

Короче я хочу залізти під ковдру і щоб мене ніхто не чіпав…:girl_cray:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вчора дуже гарно з подружкою посиділи, наговорились, насміялись :drinks:. Шкода, що так рідко збираємось, а потім нам вирубало світло. Ми запалили свічки, малий спав. Тихо, гарно...
    А сьогодні в нас врочистість- Синочкові 5 місяців)))) Дуже тішусь що мій синочок такий великий і будемо сьгодні його вітати і святкувати))) Перші подарунки вже прибули)):girl_wink:
    А в загальному нічого не хочеться робити. Все таки та зима мене затягує в депресію. Сама себе не люблю в такі дні. Набратися мебі в мого Ромасика енергії:yahoo::man_in_love:

13. zetta

zetta Well-Known Member

[​IMG]вiтаю.
    купила печиво савоярдi, але ше не вирiшила яке маскарпоне вибрати до тiрамiсу. Нарештi сьогоднi сходила на депiляцiю та поскубали менi брiвки. Посиденьки в мене вже не так висять i то мабуть врочистiсть..... )

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Врочистість1 - купила пудру Лореалівську для Т-зони, таку щоб ніс не блищав, так давно таку шукала, а сьогодні за допомогою однієї чарівної чорнівої форумляночки її купила!
    Врочистість2 - в Ярки випав другий зуб, вона його зловила в долоньку і каже - мама, я вже старію...

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене абсолютно врочистий день, бо моооре спілкування реального! розбудила мене одна форумлянка, полялякали годинку:girl_phone1:, потім напрягла мужа, щоб привіз мені лате з Макдональдз в ліжко:girl_haha:, прибрала кухню і вибігла з малим з хати в обід ("бігли" в Сокільники) , повернулась в 21 год. Ото наговорилась. Мали здибанку з одногрупницями, Ромаха бавився з своїм дружком (на місяць молодшим), а ми розмовляли про все на світі. Наступний четвер суші-паті в мене на хаті:girl_haha:

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вчора, у мене так жахливо боліла голова, що я навіть не змогла перевірити Юсті задачу. Подзвонила кумася - я лежу і розмовляю по телефону, чоловік на кухні щось шиє на машинці , діти бігають з одного кінця квартири в інший, і звичайно все це роблять мовчки і навшпиньки :girl_crazy: - і розповідає, що сьогодні останній сеанс "Аватару" і що ми повинні обов"язково піти , і вона заради цього посидить з нашими дітьми. В 9 годині вечора, коли мені, після випитої міцної кави, стало краще, діти трохи заспокоїлись , а чоловік і далі шиє , я йду готувати вечерю, і жартома пропоную чоловікові самому піти на "Аватар", бо дітей немає з ким залишити...
    Щось я розписалася:girl_smile:. Файне кіно "Аватар":girl_wink:, тільки довге. А, кумася у мене чудо, ще й сказала, що у мене золоті діти.І як я після цього можу їй жалітися , що у мене діти-хулігани :girl_phone1: :smile:.

Останнє редагування: 4 Лютий 2011
  17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

:girl_wink::kiss:

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Мій чоловік звільняється з роботи.
    Я чекала на це більше року, нарешті він покине роботу де його не цінують і зможе рухатися далі.
    Хай попереду нас чекає не дуже фінансово стабільний місяць, або місяці, але я всеодно щаслива.

20. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А ми сьогодні ходили на танцювальне шоу "Барон Мюнхаузен", яке так файно і яскраво рекламують.
    Щоб сказати, що я в захваті і було супер, то ні-просто сподобалося. Гарні костюми, сцена, актори немагалися передати емоції, але не було аж такого 3Д-буквально кілька моментів, коли падав дощ, літали метелики, мерехтііли зорі. Мені здалося, що не докінця придуманий сюжет постановки :імхо. Та й танцювальні рухи постійно повторювалися(хоча я не "танцор")
    Шкода просто тих грошей, ну не вартують вони того і все!(хоча ми мали квитки з 50% знижкою).

Статус теми:
Закрита.