Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

:girl_blush2:
    о! страшне, можна подумати, що Вам калорії заважають ;)
    і ще в нас 5-ий зуб прорізався!:radist: (не дарма вчора пів руки до рота пхали:girl_haha:)

2. mysha

mysha New Member

Мені - ні. Заважають моєму чоловікові :girl_blum:

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене зараз суцільна проза, гоню по хаті з градусником щогодини, бо температура то жене догори, то падає в малої, Софійка, як бачить мене з термометром, то зразу плаче......наніч піднялася до 38,5, збила, в 4 ранку знов температура, знов збилА, ото тільки що заснула доця, а я вже настільки вимучена тою температурою, шо напевно як тільки притулюся до подушки, то зразу відрубаюся.

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я зранку поїхала на Південий за подарунком для подруги , так і нічого не вибрала бо ще в роздумах. Потім пішла на службу, дуже гарний до нас приїхав вертеп з Харкова, а тепер вдома і нікуди не хочу бо дуже мені холодно, Хочу тепла.

5. Milady

Milady Well-Known Member

А у мене уже проза другий день:вчора поїхали слухати музику у ресторан,що ми замовили - "Скіфію". Зайшовши в середину дуже розчарувалась,бо зал виглядав ввечері набагато гірше, ніж коли ми були вдень.З музиками також виникли проблеми,та й кількість 100 людей там просто загубилась...вийшовши на вулицю,всі дойшли до висновку, що потрібно міняти зал. Передзвонили зранку туди, що хочемо забрати завдаток, нам у цьому відмовили, хоча коли ми його вносили, нам пообіцяли, що протягом 2-3 місяців ми можемо його забрати.
    Одним словом настрою немає,проте ми поїхали і домовились у інший заклад,а от як вирішити з завдатком питання не знаємо:girl_sad:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якщо десь письмово написано,що ви можете повернути завдаток,в разі відмови,то тоді можна..А якщо все лиш на словах,то сумніваюся...
    А я щаслива..Просто.Концерт відбувся дуууже гарно.Людей було повний зал,ну просто аншлаг!!! А як аплодували,зі сцени не відпускали Скорика М.М. Всі задоволені,ми теж,хоч і втомлені,але приємно відчувати таку втому після грання гарної музики. Мені повезло з добиранням додому,я трошки напросилася знайомим з машиною :girl_blush2: Зато так швидко і я вже вдома,классссно!!(звідси висновок-хоооооочу машииину :girl_cray:) Чоловік приїжджає у вівторок,завтра в мене день закупів ,а потім готування чогось,ще не знаю чого.:)

7. zetta

zetta Well-Known Member

насмажила сырникiв, вiдправила чоловiка на роботу пiсля 40 денноi вiдпустки...тяжко йому то йде ) але маю спокiй з готуванням бо в них повне посилене харчування. Поговорили з доцьою про вибачення та прощення ) i цiй фiлософськiй нотi дитина заснула. Вiтрянка проходить. А я сиджу дивлюсь професiйнi танцi на льодi.. красота. Налаштовую себе на робочий тиждень )

8. Milady

Milady Well-Known Member

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

це підходить для того,щоб потім коли розраховуєшся за весілля ту суму мають внести в загальну.І це є доказ оплати.Але чи мають повертати завдаток?Не знаю,я знаю,що при купівлі квартири,як платиш завдаток,то він не повертається

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

були на селі (чоловіка бабці) дорога зійшла разом з снігом,я ще таких ям на ямі не бачила:girl_crazy:, я з"їла 7 заварних там(але вони не дуже великі:girl_haha:), 3 по дорозі і 2 вдома,капець. А ще мама сьогодні готувала гольонку в пиві, приходила до неї подруга, то й нам з Андрієм перепало,мням, потім зустрілись з друзями в Чорному коті,кльово посиділи (я додому ще пів "кайзера" забрала, бо там вже не подужала...ух). День насичений зустрічами і дуууже гастрономічний:)
    завтра планую підстригтись (от тільки де Ромаху діти?) і зустрітись з кількома форумлянками.во

11. Iryna

Iryna Well-Known Member

мені допис kvVItKи нагадав, що пора теж піти постригтися, а то вже давно планую-планую, а ніяк не виходить:girl_devil:от сьогодні зберуся накінець і запишуся в перукарню!!! не пасує йти в суботу на забаву з чолкою до носа:girl_emo:

12. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А я сьогодні виспалася, нарешті, наніч температура гарно збилася в Софійки, і до ранку не піднімалася, а тепер знов бачу дитина горить :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    А ще як згадаю, як вона біднятко буде плакати від того укола, аж млосно стає.

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А в мене такі вихідні:)

В суботу мали посиденьки на кухні з однією з наших форумлянок і її мужом, потім приїхала ще моя коліжанка...полялякали:girl_tender:Завбачлива форумляночка спекла смачнющу піцу...ех ,люблю я піцу...:girl_in_love: і ту форумлянку теж;)

А вчора провалялись з чоловіком до вечора...Вечерком поїхали на вечірню в ц.Андрія, а потім в нас з Анджел, Фейрітейл та їхніми мацьопствами був дівішнік, згамцяли піцу (опЯть...) в Ла п"яці, а потім заглянули ще в Япону, малі там зробили такиииий кавардак, офіціанти були в шоці:girl_crazy: Файно посиділи:)

А сьогодні стандартно - ранок почався з того, що я дуууже не хотіла на роботу. Зараз сидю, п"ю мате і чекаю коли Олька-льолька прийде, а то щось скучила за вихідні:)
    П.С. сьогодні вже на дієті:)

14. olena

olena New Member

У мене теж були супер вихідні:в суботу "нежданно-негадано" попали до чоловікових батьків на смачнющу вечерю (свекор сам готував),
    мало того,що дідо нас так смачно нагодував,так він ще й забрав Уляську в неділю кататись на лижах.
    В неділю до нас в гості приходили наші друзі,ми з дівками домовились,що зробим суші(перший раз я сама їх робила),ну а оскільки хлопи наші такого не їдять,
    їм довелося приготувати "нормальних" страв.Посиділи на славу,правда дітиска як завжди перевернули дитячу з ніг на голову,
    але цього разу я їх заставила за собою більш-менш прибрати.
    Толька мій напакувався суші-мамина дитина,зранку сьогодні встав і каже:"мама давай сюсі",ледве вмовила з'їсти картопельки.
    Готувала вчора тортик з галяретки,але оскільки мав він застигнути,то залишився цілим,так що зараз з Толіком ще будемо смакувати смачний десертик.

15. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас проза всі вихідні: дитина хвора, моя баба з дідом простудилися, кашляли, кашляли і "лікувались" народними методами:girl_devil: скільки їх просили, підіть до лікаря, але сьогодні випросили: в двох - запалення легенів! Ну то як моя дитина може бути здорова? В Юльчика, дякувати Богу, не так все страшно, але антибіотик прийдеться пити.
    В неділю планували святкувати день народження, але прийдеться відкласти. Дитина засмучена, але основне, щоб було здоров'я.

16. likeangel

likeangel Member

А у нась сьогодні врочистість! Левчику 1 рочок!Аж не віриться :girl_impossible: як швидко час летить! Готуємось до грандіозного святкування!:dance2:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А до нас вора несподівані гості з Тернополя приїхати. То ми дуже гарно посиділи! Подивились наше весільне відео, від чого отримала масу задоволення, полюбувалась собою-красунею і Ромашці показала, яка його мама гарна була) і є:girl_yes:. Це була неочікувана врочистість. А потім подивились з чоловіком мультики, від чого отримали масу позитивних емоцій, а на вечір чоловік зготував смачненьку вечерю, чим мене приємно здивував. А сьогодні проза: купа роботи. Та тішить хороший настрй і сподівання, що Ромчик сьогодні не буде такий капризний. І якщо так буде, то може я приділю кілька хвилин улюбеній справі повишиваю:girl_tender::d64:, хоча б чуть-чуть)))

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

де?? щось я вчора не замітила ніякої чолки до носа, а якраз навпаки - була така гарна укладка, що я мала спитати чи ти підстриглась, але забулась...
    і мені тре підстригтись, то якийсь стрижневий бум починається чи що?:girl_spruce_up:

19. Heureuse

Heureuse вірю...

Ну нарешті я маю доступ до ноута, а то коханий його заграбастав на всі вихідні!:gamer:
    Значить в суботу з’їздила я до своєї молодшої учениці, позаймались, коханий мене зустрів і дома ми нарешті офіційно з батьками відсвяткували наші заручини! Думали, що то буде розмова про планування весілля, але…все змінилось…якось ми так сіли, подумали і вирішили відкласти ето дєло ще на рік…спочатку було мені якось не по собі, бо вже настроїлась-замріялась…але потім все ж таки змирилась, та й навіть сама зрозуміла, що це на краще- зал хороший (тобто такого який би сподобався нам, а не той, що лишився) зараз вже наврядче замовиш, в мене цього року кінець 4 курсу, вступ на магістратуру, нервів буде і без весілля хватати…квартирне питання ще не вирішене…тому домовились, що я то все поздаю-поступлю і з осені будем по-людськи, з добрим запасом часу все замовляти і готуватись…отак)

Всю неділю провели разом з коханим- дивились фільми, реготали, разом готували вечерю- відчули себе сім’єю…так добре було, що просто не передати словами…

А сьогодні я вже побувала в поліклініці, аналізи мої виявились хорошими- ніякого білка в мене нема, так що, дякувати Богу, все добре.
    забігла в універ віддати той папірчик про зданий талон і походила по книгарнях за підручниками для моїх діток. Була трохи розчарована, бо з французької мови майже нічого немає і я не знаю що робити…

зараз чекаю поки позвонить коліжанка, маєм йти «сушитись» (тобто на суші:biggrin: ), святкувати закінчення сесії :girl_claping:

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

Останнє редагування: 31 Січень 2011
Статус теми:
Закрита.