Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

я теж про це думала...Дивлюсь на себе в дзеркало і суцільне НЕЗАДОВОЛЕННЯ!!!!!!
    Ось моя проза:Весь ранок перу колготки та трусики (привчаю Златусю до горщика!),результат"0"! Жодної вдалої спроби!!!
    А Врочість: Те що кажу:
    - Можна місяти в колготки?;
    Златік:"-НО!НО!
    -ДЕ ТРЕБА ПІСЯТИ?
    -ГОЩ!!(ГОРЩИК!) ; І УСМІХАЄТЬСЯ!!!!!!:girl_blum:
    ТАК І ЖИВЕМ!!!!

2. Людок

Людок New Member

пішла в перукарню по сусідству мити голову, а то мушу бути файна на форумівці)
    тааааак чекаю зустрічі:d23:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ого ,яка підготовка! А я ще сижу з кульком на голові :) ,голова намазана оліями коксу і авокадо.Тепер треба лиш надіятися,що не виключать світло.

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

класна очепятка...

5. Vittoriya

6. Siania

Siania Love Life

А мені так подобається ваша зачіска, і вона вам дуже пасує!

7. Fechka

Fechka Member

Дякую за підтримку!!!!!!!!!!!!:girl_claping::girl_wink:Ви підняли мені настрій!!!Гарно ДЯКУЮ!!!!

8. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я сьогодні відпочиваю, сиджу на ДП, гризу насіння і фільми дивлюся))

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас сьогодні насичений був день: вранці з Юльчиком поїхали до свекрухи, там зібралася уся родина, туди приїхали журналісти з каналу ICTV, брали в нас інтерв'ю, діток знімали, ще до тепер не можемо відійти від емоцій. Юльчик так набавився з братиками і сестричками, що мені прийшлось його просити, щоб додому йти)))
    Завтра йдемо на гурток вперше, трішки хвилюємось обоє, як все пройде, основне, щоб Юльчику сподобалось:)

10. zetta

zetta Well-Known Member

маю привабливу кар"ерну пропозицiю але....але вся кар"ера в мене найближчий рiк буде пов"язана з домом ) надоiли тi морози, снiг, зима. Посадила м"яту в горщику на вiкнi i шось вона не проростае )) ну але то нiчо... ше маю насiння кедра :girl_yes2: теж думаю посадити ну але там цiла процедура того садження.... Тунiчка моя готова ... супер, тепер в"яжемо безрукавку доцiку.

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А моєму мавпеняті сьогодні 7 рочків.
    Аж не віриться...:girl_in_dreams::girl_in_dreams:

Посипалися вітання в карму.

ksjy, popelushka, ckorpionsha, дуже вам дякую!!!:kiss:

Останнє редагування: 28 Січень 2011
  12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я маю сьогодні врочистий день!:girl_dance:нарешті я "дозріла" і знов сіла за кермо! юххххууу:radist::radist::radist:
    а тепер найцікавіше, їдемо ми на форумівку І тут нас зупиняє даїшник...просить документи,каже :"сталась така неприємність ,ви порушили правила др пунк такий то ляляля "я справді порушила:girl_blush2: бо поки не водила то стільки розміток понамальовували і знаків нових поставили:girl_impossible: хоч то не виправдання, але ...розповідаю далі, кажу :" та не було того знаку і ми спішимо і повна машина дітей і вагітна" olena додає:"дуже вагітна", а в той час ота вся братва на задньому сидінні виглядає приблизно так: Ромаха ричить не своїм голосом, Уляська махає якимось брязкальцем перед ним і співає пісеньки,один Толік мирно спить:girl_haha: одним словом дурдом:crazy: і що ви думаєте? даїшник ті права з техпаспортом так пошуріку закинув в салон,щоб ми їхали, що я толком нічого не зрозуміла тільки подякувала. Ми з оленою ще довго сміялись:girl_haha: може то треба було в тему про добрих даїшників:girl_in_dreams::girl_haha:
    день був дуууже насичений, втомлена, з зірваним горлом йду пити чаааай. Але файний день:girl_yes2:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, і мені сьогодні зателефонували з роботи і запропонували таку вакансію якої я кілька років наполегливо добивалася. З одної сторони тішусь, а з другої нема чим тішитись, бо від отого кар"єрного злету мусіла відмовитись. Куда там, маленькому 9 місяців минуло. Як я його залишу??? Та нічого, заспокоюю себе тим що все ще попереду. От вийду я з декретної відпустки, підвищення доб"юсь в будь-якому випадку! Я собі пообіцяла!!!:girl_in_love:

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А також дуже дякую за привітання моїй Яні MILITARIYA, kvVItKA і Улянка!!!:girl_claping::girl_claping:
    Семирічне чудо снідає в піжамі і п"є чай з нового подарованого дідусем горнятка.:morning1: Я готуюся нарізати салати і шукати в шафі 7 свічок на торт - завтра невеличка гостина, і свекруха запропонувала провести гостину в неї, бо в нашій однокімнатці не дуже-то і розвернешся з такою кількістю народу.

15. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в нас врочистість, тільки що був священик, я вже думала, що ми його пропустили. Покропив нас з Настуською і зразу стало так тепло на душі, настрій появився невідомо з відки. І сонечко таке гарне за вікном.... одним словом, щось з тою зимоводекретною депресією, не часто такий піднесений настрій....

16. Vittoriya

В мене сьогодні такий різний день.Спочатку репетиція,не довга,Скорик Мирослав Михайлович сьогодні був в доброму дусі(от що значить ранішня репетиція).Потім плідна групова репетиція.Після того йшла на маршрутку до оперного з коліжанкою,яка щойно повернулася з корабля(грали квартетом під час круізів).Так з нею розговорилися,вона стільки вражень має від поїздки,то просто не описати-іннший світ..Кариби,Маямі,Акапулько,Сан Дієго,Аляска...:girl_in_dreams: Коротче отак слухала я розповіді і дойшли ми аж до Арсену на Чорновола.Походили ще там,я їй трохи показувала,що в нас зараз можна брати ,а що ні. Вийшли з супермаркету,я йду на зупинку.їде 13тка.Ну думаю-щастя.Але закрадається отаке погане відчуття,бо їде маршрутка,якою я кілька днів тому їхала і в нього там щось в колесі трісло і ми ледь доповзли до центру,а десь 1.5 роки тому тою ж маршруткою ми проїхали від ост.зупинки до гот.Львів і вклякли.. Але так мені хтілося додому,то ж я сіла.І що? На повороті Голоско ми знов вклякли :girl_cray: Наші люди вже до такого звиклі я так зрозуміла,відкрив він кришку до мотора(всередині) і якийсь дядько щось там пальцем робив,щоб маршрутка газувала.І так ми пихкали аж до Брюхович,а я в той час проклинала в думці то всьо....Нє,ну таке ж барахло має давно вже бути на смітнику десь....

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ромчику-Домчику сьогодні 8 місяців! але час лееетить, він нам вже таким дорослим здається. Вранці прокинувся, сів собі і бавиться, потім підтягнувся і встав, такий крутий маленький чоловічок:girl_in_love: а ще падав сьогодні уххх Проза- я "вилизала" всю хату, винесла ялинку (пообіцяла собі, що більше муж мене на живу ялинку не розведе:girl_mad:) І далі врочистість- мій татко знов зготував найсмачнішу в світі смажену картоплю і найсмачніше в світі смажене м"ясо:girl_dance: чоловік купив доброго вина і смачнющого сирника, приїхало наше монголо-татарське іго і була дуже кльова вечеря в сімейному колі:girl_tender: і ще Ромчик грав футбол з Толіком, дідом і татом, то було так круто!!! він копав мячик і пищав від задоволення. Втомлений заснув, але поки ми закутали його в ковдрочку щоб занести додому.- прокинувся...і знов вувузелить, тому коли вляжемось невідомо:girl_in_dreams:. А на завтра знов багато планів, першочерговий-поїхати до чоловікової бабці.(є в тому великий плюс, мають мені там заварних тістечок напекти:nyam2:)

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я решту дня готувала їсти на тиждень :d23:, щоб не морочити собі голови...В запалі навіть рибку потушила...Сашка в той час дооовго гуляли надворі - ніяк муж не міг заманити малого до хати...Малий хитрун не хотів вечеряти і прибирати іграшки. Вже спить :), а я п оновій перечитала тему за праски, скопіювала декілька моделей, знайшла в гуглі якийсь київський сайт з проф. перукарським знаряддям і в роздумах - замовляти там,чи ні....

19. Dana K

Dana K Well-Known Member

В мене якийсь збентежений настрій перед завтрашніми хрестинами.
    Сиджу тут вся в масці (випробовую свій виграш):girl_dance:
    Ще залишився манікюр:d23: і спатки...:girl_in_dreams: (коли вже нарешті висплюсь)
    А завтра я понесу манюсю до церкви:girl_in_love::girl_claping:

20. mysha

mysha New Member

От кому можна за зайві калорії не переживати...:girl_yes2:
    Щобо не оффтопити: а ми сьогодні святкували чоловіка день народження в барі тільки тому, що я боюсь потім все доїдати... І торт, Слава Богу, гості весь з"їли, то не буде мені чим спокушатися...

Статус теми:
Закрита.