Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сьогодні одна проза. Чоловік вихідний, залишила його дома з сином, а сама за покупками. Скористала нагодою, а то з малим і з коляскою не всюди то заїдеш. Пішла в "Сільпо", познайомилась з ... неграми:ninja::confused: Вони допомогли мені з пакетами в які я щось ніяк не могла затамувати усі закупи. Такі любязні, культурні, зразу представились як їх звати, ще запитали на памперси що то таке велике (на чисто українській мові доречі). От, потім коліжанка подзвонила, запросила на день Народження в вівторок. Я ще зайшла в магазин сувенірів і купила їй вазу, яку вона давно хотіла, велику таку. Як я оте все несла додому, то треба було бачити))) Тепер сиджу, п"ю чай і відчуваю що раз більше і більше як мене знобить. :girl_sad: Лиш би до вівторка не захворіти, а то прийдеться ту вазу разом з привітаннями по пошті пересилати.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

5. Virginia

6. Vittoriya

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

8. Virginia

9. simona

simona Well-Known Member

Приємний день....сніг падає ....і т.д.... не зважаючи на біль в копчику поїхала до коліжанки в гості (я не вмію слова не тримати) погуляли посиділи, її діточки таке золото, а потім спокійно і легенько (по душевному посиділи, що забули забрати решту в кафе. Але то ніц в пятницю домовились в сауну сходити. Люблю я такі діяння

10. Vittoriya

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Нє,ну добре таки,що я відмовилася летіти в Таїланд весною з бандуристами :girl_claping::girl_claping: Ше б в якесь рабство попала :khomyak:

11. нталька

нталька Well-Known Member

:)

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ех, от і знову закінчуються вихідні!знову завтра на роботу.але мені якось легко зараз ходити, бо знаю, що ще чотири робочі тижні і все! сьогодні їздили на гуртівню азов-галичина, накупили трохи посуди, були в свекрухи, а зараз ще подививомсь якийсь фільм і спатки!

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене сьогодні теж лиш проза, сходила до церкви, потім на базар і в магазин за покупками, а ввечері готувала лазанью, вже готова, але ще стигне зараз будемо пробувати, надіюсь вона мені вдалася

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

як я не хочу завтра на роботу............. то жах.....
    чи то зимова хандра, чи що, але мрію впасти у сплячку на тиждень. спати спати спати... скоріше б весна прийшла, сонечка так бракує...

15. SORRI

SORRI New Member

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогоднішній день, ми з чоловіком, поділили на день дівчатковий та хлопчатковий :girl_haha:. Ми з Юстьою прогулялись центром, сходили в театр на виставу ( на сцені побачили нашу форумлянку lulu ),смачно пообідали і задоволені поїхали додому. А, вдома, на нас чекали наші хлопці, які без нас сумували і тому спекли для нас смачного пирога :girl_tender:.
    Пи.Си. Найбільшою приємною несподіванкою дня, був дзвінок подружки, з котрою ми не бачилися майже 6 років та новина про те,що вона у Львові.Завтра побачимось :girl_yes2:!

17. Златка

Златка Well-Known Member

А в нас суперові вихідні були :girl_tender: В суботу з кумами відкрили цьогорічний "сезон": при сніжку на вулиці запікали рибку до вечері. Сьогодні відсвяткували гарно день народження нашого друга і дякуючи моїм слухняним нині діткам я таки з ними відбула все святкування, хоча їдучи на забаву в тому сумнівалась :girl_smile: Зараз малята сплять, а мама, як завжди опівночі, знайшла трошки часу для себе :girl_wink:

18. Heureuse

Heureuse вірю...

Хі-хі, а я проспала здачу аналізів- ото мантелепа:girl_impossible:
    а все через те, що лягла спати в пів третьої…і ще можливо можна було б знайти мені виправдання, якби я весь цей час вчила екзамен. Ага, нє там то било – я засіла за книжку і не успокоїлась, поки не прочитала її до кінця:girl_blush2:
    нє, ну я просто феноменальна…помітила, що панікувати починаю в самому кінці, коли усвідомлюю, що нічого не встигаю..отак і вчора, я собі думала, що екзамен десь на 9-10 год і вже настроїлась викидати ту книгу, аж тут дзвонять мені і кажуть, що в універ аж на 3…ну і всьо, я гарненько відкладаю свою педагогіку і всідаюсь за своє чтіво:girl_haha:
    п.с. очі сьодні як в наркомана, бо книжка в електронному варіанті…ВАР’ЯТКА!

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

А ми вчора ходили в цирк, і наш малий висидів два акти і навіть не нив:girl_yes:.
    А сьогодні приїзжають мої великі начальники, такщо у мене буде два "веселих" дні, тому напевно на ДП буду аж з середи:girl_sad:

20. reindeer

reindeer Member

А не ти одна книжку читала в.я тоже в неті пів ночі читала.а зранку пішла на поліклініку лікрняняне відкривати-це проза.а вот за шо я себе нині люблю я кухню видраїла- кожну шпарку. кожен шов на плитці.Не подумайте шо така брудна була-просто люблю свій робочий кабінет.

Статус теми:
Закрита.