Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Фух..Відіграли ми ту урочисту академію...Хоча певно більше сиділи,поки всілякі голови обл.рад і замісники мера говорили промови...Концерт вдався гарний.Особливо мене вразив Дударик.Вони як вступили,то одразу пропало відчуття.що це стоять маленькі хлопчики..Яке чудо..Але видно,що добре видресувані...Наслухана я про їхнього керівника..А ще з ними жінка співала колядки..Такий голос..просто чудо..Шкода.що не сказали.хто вона..Я просто замилувалася.Схожий голос по манері на Ніни Матвієнко,але в 1000 раз кращий :) Просто супер.А наші танці пішли на ура.Ми певно ще трошки і взлетіли б,такі темпи були шалені :connie_pull-pigtail

2. simona

simona Well-Known Member

не знаю, вчора мамусік Натусік мій подзвонила і сказала, що ту квартиру, що вони орендують обікрали, забрали у всіх гроші - свині люди так пахають, а вони гоп і мають, нічого головне щоб здорові були, а у мене сьогодні чомусь настрій чомусь такий класний десь би посиділа, "кудись би поїхала, потанцювала ну типу того - коротче пишучи дурь вигнати"

3. Heureuse

Heureuse вірю...

а я навіть і не сподівалась, що матиму такий чудовий день, бо з самого ранку настрій у мене був зіпсований… але подруга допомогла змінити ситуацію і запросила до себе на сауну!
    Короче зібралось нас 5 дівок, з фруктиками, трав’яним чайочком і цілою горою різних скрабів, лосьйонів, масок і кремів і влаштували ми собі спа-салон ! чесно я такого кайфу вже давно не ловила) то був мій перший раз у сауні, але враження просто не передати словами- наче на світ народилась, шкіра як у немовлятка, відчуваю себе як БАГІНЯ:girl_spruce_up:
    Потім ше на роботу з’їздила, зараз сижу втомлена після того всього, але задоволена днем на всі сто!
    П.С. у подруги зважилась і скакала як ненормальна, бо виявляється я зовсім не поправилась за свята, так що ще не всьо патєряно:girl_wink:

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

У мене жахливий день, настрою немає, сил теж, бажання теж, голова тріщить живіт і поясниця болить, озноб, а все через КД, і вдома лише я і дитина. Тяжкий видався день , добре , що їсти було зварено і не потрібно було стояти біля плити, сподіваюсь завтра буде легше.

5. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми сьогодні з чоловіком дуже класно провели день. Анастасію завезли до сестри, а самі в кінг крос, а там вже по повній програмі відірвались, коньки, кіно, покупки....Ну, і, звичайно, проза, гульки гульками, а їсти готувати треба......

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні нарешті вирвалася в світ сама без свого малечі. Їздила по справах на Сихів. Добре що чоловік прийшов трохи швидше з роботи, то нагодував малого і побули вони удвох в суто чоловічі компанії без мене. Правда все було б так нічого, якби не приїхала я з жахливою головною біллю і в припаскудному настрої. А тут ще в хаті не прибрано, посуда не помита. Це називається "мами не було дома..." Залишила ж то ідеальний порядок. Ех, впала в нерви, вивалила все чоловіку. Бідаха з честю оте все вислухав, лежачи на дивані, але так і нічого не допоміг. Якось так оте все вже надоїло, а ще холодає знову. Зима бере своє. Все, більше писати не буду. А то щось мене бачу понесло...

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

такс, не писала довго , бо хотіла щоб пройшла температура і була в мене врочистість, але фіг мені:sad:. Отже, 6-ий день 38:wacko1: вчора була 39.3 (такої високої температури не пам"ятаю чи колись мала), приїхала швидка, такі двоє гарні мужчин:girl_flirt:(один ну живий Лобанов, тільки симпатичніший:girl_haha:) вкололи мені болюююючого укола (найбільше в житті боюсь голок:girl_blush2:) сьогодні цілий день опЄть "вмирала", а муж прийшли в 21, мої батьки теж, цілий день зі мною (тобто з Ромчиком) возилась свекруха:girl_yes2:
    і знаєте що я зараз роблю??? їм найсмачнішу в світі смажену картоплю. Мій тато-найкрутіший в світі тато,який готує найсмачнішу картоплю фрі:girl_tender::girl_cool:

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

То в тебе температура впала від симпатичних хлопів??? То може чоловіка для профілактики, він в тебе тоже нічогенький. :girl_flirt:
    пи.си.Хто таки Лобанов??? І я хочу бульби!!!!!
    А я наїлася цукерок з горішками, покупала Ярку і стягую з верху шафи лижні манатки - хочу завтра на лижі. Але все залежить від того, коли нині прийдуть чоловічок.
    І ще маю врочистість - нарешті знайшла фітнес клуб щоб займатись паралельно разом з Яркою.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

прикинь, лежу-мене кригою обдає, п"ю-п"ю ті чаї, хоч би крапля поту, а тут заходять ті лікарі, я як не почну потіти:girl_haha: і температура замість 39 стала 38.4...
    бульбу тато зараз другий захід смажить...для мами....хіба з ним домовляйся ггг ( він ще завтра обіцяв найсмачніше в світі мясо посмажити, ех...то зараз мегарідко буває...)
    Лобанов-з серіалу ІНТЕРНи, такий здоровий кумедний чувак

ааааа! і я хочу (тихо так напишу,тато казав, як одужаю поїдемо в Словаччину.во)

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

11. likeangel

likeangel Member

ха-ха!:lol: а я думала, що лище я замотую все що болить шаликом КАРПАТ:lol:

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нарешті напишу-проза страшенна..ще й так мене втомила..я 3 дні і 2 ночі була сама з Маркусиком....важко,коли нікого нема поруч...бо період в нас зараз "зубний"..то моэ дитя ні на крок мене не відпускає..я в душ його з собою беру...ті зуби даються нам важко щось - слина спричинила жахливе поразнення на бороді....цієї ночі температурили...поплакати любимо...в 23.30 засинає,а в 4 встає і носимось...а попри то ще будимось що 20 хв.....і соплимо...ще й я підхандрила - з носа тече..заклало..вчора бідну коліжанку на 7 місяці в ту жахливу погоду попросила збігати мені в аптеку...п.с. ще й місячні вперше після пологів почалися...і води та світла не було півдня..

п.с. №2завтра мушу кудись з кумцьою вийти з хати..

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ми далі хворіємо, завтра знову лікарку кличу, мені здається у нас з малим ангіна. Бо у мене на мигдалині лівій такий огого гнійничок і коле за вухом і прохід в горлі закритий...а скоро Тетяни(((пити не можна бо антибіотики, їсти теж бо горло закладене(((...ех

14. natka75

natka75 Well-Known Member

Таня, ще трохи часу є, за вихідні лікуйтеся і буш як "огурчик" на Тетяни:girl_flirt:

А в мене одні врочистості якісь - три дні від Йордана святкували день народження гол.бухгалтера:girl_haha:,а вчора мали конференцію в Дністрі з продовженням в турецькому ресторані від Турецьких авіаліній з танцями живота, з рушничком і т.п.
    Приїхала додому пів 1ночі, а сьогодні буду пакуватися до Італії.Сиджу і думаю: ну скільки мені треба одягу на тиждень:girl_in_dreams:?Одним словом поїду з порожнім чемоданом, щоб приїхати з повним:girl_in_dreams::girl_haha:

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я тіки прокинулась))
    вчора файненько відсвяткували! бабуся такий гарний стіл приготувала :girl_claping:і тортиком був тірамісу! але то був лише початок святкування :girl_cool:

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Весь день не було води і як завжди ніхто нічого не пояснював,так ще й трубки не брали!!:girl_devil: Сусіди вже мене налякали,що то до понеділка...Але щойно включили воду!Ура.
    Дзвонила до своєї бабці :sad: Як то важко чути,що людині погано.Вона вже так говорить,що нічого зрозуміти не можливо :sad: Важко їй вимовляти солва,Напевно таки наслідки інсульту нещодавнього.Хочеться поїхати до неї,але робота :sad: Та й дороги в нас зараз такі слизькі,тими автобусами страшно... Треба буде при першій можливості вирватися і поїхати,щоб потім не шкодувати.....:sad:

17. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Сидю я нині вдома сама :sad: Ні кота, ні чоловіка вдома. Чоловік в Буковелі собі катається (корпоратив), кіт-муркіт на канікулах у батьків. Я навіть не уявляю, як я цю ніч "переживу", страшенно боюся спати одна в квартирі. Сьогодні в 3:40 ранку провела чоловіка, то до 8 ранку світло в квартирі горіло, поки надворі непосвітліло. І чогось хандра така бере. Пішла прогулялася, пару раз ледве не гепнулася. Купила кілограм мандарин, всі не вдалося злопати, залишилося 2 штуки, їм недовго залишилося жити..

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вийшли...файно посиділи,правда я переживала,щоб не довелось бігти додому,бо Маркусятко не спало і не знала,як си Юра дасть раду...але ніц-все ок...окрім суші в "ЯПІ"...бєєє..."Цинамон" рулить адназначна!!!!!!!!!!!!!!!

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я тки вернулась з прогулянки з куліжанкою, яка вчора не змогла прийти до мене на святкування... ммммм... посиділи файно так! з винцем смачнюючим, чайочком.... супер!

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні у Юсті, було змагання з плавання. Провели в Аквапарку, першу половину дня, потім поїхали до сестри, привітати її свекрів , які вчора святкували золоте весілля . Посиділи гарненько, приїхали додому, зрозумівши, що всюди добре, а вдома найкраще. Розкоркували пляшку шампанського, всілися перед телевізором, щоб переглянути запис змагань. У процесі переглядання, виявилось, що той момент, де пливе Юстик, чоловік випадково стер :girl_mad:. Висловила вдячність чоловікові, тепер йду напечу мафінів та гарненько їх наніч наїмся:girl_crazy: . Мушу ж я якось відімстити чоловікові, бо він у мене любить струнких дівчат :girl_haha:.
    Пи.Си.Кожен вечір, лягаю спати, з думкою- з понеділка на дієту, з понеділка на дієту...:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.