Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Намарно потрачений день... Зайнялася нині тим, чим не треба, а ліпше би на файний тортик до файної рукодільниці пішла... Так гнала, щоб все встигнути, а результату зеро.. От зараз сижду, переварюю інформацію, приходжу в себе :girl_emo: і в голові така пустка...

2. Юстина

Юстина Well-Known Member

А біля нас недавно відкрили піцерію. Нічого не скажу, все як всюди: салати, млинці, піцца з тим самими інградієнтами і тістом. Але враховуючи те, що окрім "а-ля мінути" біля нас нічого особливо нема, то нам, мамам з пісочниці, все дуже пасує. Вчора визбиралися, годину сиділи спокійно. Потім по черзі почалися дзвінки від татів, типу купи хліба або де мої шкарпети. Мій виявився найоригінальнішим, бо дитина мені говорила в трубку щойно вивчене: "Мамулька, де ти булька?". Годину ми ще твердо витримали і пішли додому. Отака врочистіть в молодих мам.

3. LGalT

LGalT Member

А ми з чоловіком переїхали на іншу квартиру(правда, наразі орендовану), в районі Привокзальної. Тут нам набагато зручніше у порівнянні з попередньою. Обживаємся)))))))))

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми поїхали в неділю на села, аа вчора в 10 вечора вже були екстренно тут. Всі дуже хворі, у малого температура 2 день, збиваю піднімається. Ми з мужом на антибіотиках...надіюсь малому не прийдеться давати. Тільки молюся цілий день. Їхали в поїзді з острахом, щоб нас не висадили, всю дорогу Квітку згадувала(її випадок) бо малий і блював вчора ранком і прокакав у поїзді рідким. Короче гавкаєм з мужом на всю хату...(((нафіга їздили, питається

5. Angel

Angel Well-Known Member

ага...в мене вчора 10-ти літній брат питався чи я знову буду родити :ed4d70def841dc74b57:khomyak: Вже казала нічого не буду їсти, зранку кашку зварила собі,ага... пішла вчора вже ввечері до куми ,похресника побавити,спокусили мене пампухами)) Сьогодні пішли до хресної Терези,а там взагалі пригощали так,шо ледве додому доповзла! Так добре як хтось дитину нагодує))Ми з подружкою лялякали,а мама її бавилась з Терезою.

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

7. Angel

Angel Well-Known Member

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я робила порядок в своїх сумках і знайшла своїх чудіків!!!:girl_claping::girl_claping:
    :connie_pull-pigtail Ось така я дивакувата.Збирала їх в Голандії.Там в супермакеті,як накуповуєш на якусь певну суму продуктів, давали отаке. І я кожного разу брала,ще й нагадувала їм ,щоб давали :girl_crazy::girl_crazy: Чоловік з мене ржав.:)

9. La esposa

La esposa Moderator

А мені потрохи настрій піднімається :preved: я щойно з центру, тішуся, погода гарна, нарешті справжня зиммммаааа :wacko1:

10. Vittoriya

А ми в одному місті живемо?:) Бо я нині нарікала,що погода просто жах..Ну може якби мороз був,то все було б по-іншому.Але вчорашня і позавчорашня погода мені подобалася більше.

11. simona

simona Well-Known Member

а в нас якийсь дурдом на роботі ніби працюємо ніби і те і се, але всерівно не встигаю, знов додому роботу беру, ні занятись любимим ділом ні посидіти тут, але то є..... що хтіла то маю)))))))))))))), але тішусь всерівно як слон

12. La esposa

La esposa Moderator

о, мій чоловік казав, що нераз на Великдень холодніше було, ніж вчора :)

ненаю... я живу в тому, де сніг і завірюха :) ше би морозець...

13. Vittoriya

А я в тому,де сніг,завірюха і така хляпа під ногами..В мене штани були до колін майже мокрі,як прийшла додому :sad:

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я тішуся зайвій нагоді вдягти дублянку, яку з переляку купила минулого року, а цього ну дуууже мало носила))вже думала, що даремно))
    а ще я нині попрацювала, нарешті написала тези до диплому, а ще я нині помагайко свого Коханого :girl_blush2: зїздила замість нього в податкову, а ще потім забрати одну штучку в центрі... мммм, люблю так гарненько все владнати і помогти Йому :girl_tender: а ще з ученицею гарненько позаймались - в нас завтра з нею 3 роки, як займаємся і знаємся :connie_pull-pigtail

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, а я якраз не люблю отої справжньої зими. Хочу літттаааа!!! А то позамітає снігами і знову тягни малого в візочку по тим кочугурам...

16. Vittoriya

Сьогодні почула неприємну новину.І ніби ту людину зовсім не знала,а якаось так страшно,що в момент людина зникає назавжди...В четвер я трохи раніше приїхала до центру і ще пішла з коліжанкою в філармонію в відділ кадрів і туди з нами ще зайшов хлопець.Такий непримітний,але п.Марія(у відділі кадрів) ще піджартовувала,що от диви які дівчата,але до одної вже не можна,бо заміжня(до мене),а от друга вільна і таке інше. Посміялися,він щось там заповнював,вона його питала,що він недавно вийшов з лікарняного. А сьогодні мені та коліжанка каже,що знов була в відділі кадрів і їй сказали,що той хлопець в суботу помер..:sad: Пневмонія..Жах.. Якось так дивно..Я не відчуваю суму,чи жалю,бо то була чужа людина,але якийсь страх..Життя минає,треба напевно цінувати кожу секунду,кожну мить.Ще більше розумію,що треба цінувати людей біля себе,любити рідних,часом змовчувати,щоб не наговорити дурниць.Ось таке.

17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні мені погано. Хандра, депресія, проза. Ще й нирка болить. Сиджу - плачу.:girl_cray::girl_cray: Треба готувати обід/вечерю, прибрати в квартирі. а я не хочу і не можу. Розкисла по повній програмі. :girl_sad:

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я сиджу, поїдаю яблука. Тільки що з чоловіком поприбирали, тепер відпочиваю. Але то ненадовго, бо треба вчитися - завтра екзамен.. Так вже набридла та сесія, поскоріше б вже закінчилася:girl_cray::girl_cray:
    А ще сьогодні взнала, що померла моя сусідка...Я була в шоці.. Ще й не стара вона була, так середніх років.. Живе людина, живе, а тут раз - і нема..
    Зачепила я трохи тему Vittoriyі..

19. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене сьогодні такий несподівано приємний день. Ніби нічого корисного не зробила, але якось так файно! Хотіла пообідати з подружкою, але трохи засиділась на кафедрі, то вже не було часу десь шукати місце і ми так собі гарно попили чаю з пончиком прогулюючись. А потім поїхала до іншої коліжанки на дві хвилини, завезти інформаційні листи. То ті дві хвилі розтягнулись, як все на дві з половиною години, але так файно побалакали. Позиту всьогодні дістала море. Треба іноді виділяти час для звичайного "лялякання" з друзями!!!

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я щось сьогодні зовсім без настрою. Все за маму переживаю!. Якось так не по собі. Аж з рук все валиться. От розбила сьогодні дуже гарний вазонок, подарований мені сестрою. Так шкода.... І погода явно не сприяє гарному настрою. Якби не моя зузулька то напевно б голови з під ковдри не витягала, а так навіть усміхатись мушу!)

Статус теми:
Закрита.