Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

У мене завтра екзамен з англійської.... Вже не можу щось повторювати, хочеться вже завтра його скласти і щасливо їхати додомцю:girl_cray:... Надіюся, що завдання будуть не важкі і завтра в такий час я буду вільнаааа!!!... стоп... не треба так радіти, мене ще чекає стилістика:girl_mad:, але я все здам!
    Швидше би та сесія закінчилась....

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ото картіну Рєпіна щойно наблюдала. Тато пробував Ромкові дурака дати. Десь нарив, як ревізію в сумках робив. Роман навідріз відмовлявся, а муж вперто пропонував. Вже і сам смоктав і розказував що то таке як циця. Я як побачила мало не впала:girl_crazy:
    Питаю - шо робиш? Каже, може навчу без циці засинати, як соску смоктати почне...І то в півтора роки:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Цитата:"Занавєс"

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

:girl_crazy:
    то напевно сьогодні так планети стали, бо мій муж хотів Ромчика навчити з пляшечки пити, тільки дитину рознервував, бо синочок пити хотів, а як ту штуку до рота взяти не зрозумів, напоїли з ложечки
    проза-проза- в мене температура 38,5 і де то все почало чіпатись? від Нового року всі по колу хворіють:8: цілий день кашляю і мене нудить...бррр
    врочистість-нарешті купили новий тримач і шланг до душа уря:girl_dance: чоловік приготував вечерю і відпоює мене чаями
    вкотре: не люблю понеділки:sad:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ми теж так і не навчились, як пхали то до писка, то лизав її, так та пляшечка некористована і стоїть в серванті...достопрімєчятєльность:girl_crazy:

А я вже чекаю того понеділка...Роман, коли татко вдома, постійно щось вимагає, шантажує його...як ми вдвох - золота дитина...оттак от...татовий синочок.

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Прийшли з дня народження так малі набігались,що двічі бігали за змінним одягом(добре шо то два поверхи лишень бігати:)),і маман з гульок повернулась,правда ріжки десь в маршрутці подорозі з Брюхович загубила:)але каже всім сподобався мій витвір:haha:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

7. Katrine

Katrine Member

в нас вихідні насичені спілкуванням, 2 дні приймаємо гостей). приходили мої співробітники, кликали на роботу:girl_crazy:, ще до нас завітав австрійський Миколайко, правда, трохи пізно, але головне, що знайшов дорогу:). тішить теж погодка, то така якраз для мене, бо ті сніги-дощі вже набридли:girl_nea:

8. Savchenko

Savchenko Member

провела гарно ці вихідні, їздила до подруги в Луцьк, як там гарно не передати, хоча більш сучасне ніж Львів, але такого замку як там в Львові немає) І я вперше каталась на роликах,
    Во як я вмію;)

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Завершеня дня шикарне:схопило вухо,ніколи не думала шо то так боляче...зкрапала отіпаксом погріла лампою замотала шаликом(КАРПАТ:)) воно далі так болить шо капець..таке враження що півголови ниє..жах

10. Seppy

Seppy Active Member

11. kolobok

kolobok Member

Ходили нині з малою в Арсен на Патона, в парк Джунглі чи як воно там називається. Малій цікаво було, потім ще витовклась на майданчику для дітей і заколок нових прикупила багааато. А я як зайшла в той "парк", то дотепер відійти не можу. То справжнє знущання над тваринами, клітки малі, води в тих земноводних по чуть, мавпочки припняті ремінцями... Тварини сумні- сумні (крім павуків, бо по них не видно ніц :)) Одним словом жесть. Невже нема у Львові якого комітету захисту тварин, щоб то закрити або принаймі у якесь більше приміщення перенести.
    Ну і я переконалась, що мій страх перед зміями тільки зріс. Мені навіть біля тераріума страшно було стояти.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

давно ми з чоловіком не грали в шахи. Сьогодні надолужили. Це така класна гра, а головне - весела. Чоловік сміється, що тільки я називаю шахи веселою грою, але сам тааак сміявся :)!

13. zaderyshka

zaderyshka Member

А ми нині з кохаськом поїхали в "Ашан" на каток, але було купа людей і я як не дуже досвідчений "фігурист" запротестувала, то пішли втиснули по морозиву. А потім махнули погуляти в центр, здибали друзів і я НАРЕШТІ випила пивася з ірланським кремом. Три тижні мріяла!!! Нареготались, навеселились...ех файно!!!!

14. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І ми вчора там були, на каток теж не потрапили, зате гарно провели час.....

15. olena

olena New Member

Бачу нас там вчора троха було.Ми теж з члловіком і дітисками вибрались в Ашан,правда після години "гуляння" мене страшеннно заболів низ живота
    і прогулянку довелося припинити і поїхати додому.
    Дякувати Богу,що по дорозі все минулося і ми ще файнезно так вдома повечеряли,благе діло лєгумін встигли накупити.
    Сьогодняшній день почався з прози -кухня,правда свята трохи було:чоловік зраненька встав і помив посуд,який вчора нам мити було ліньки.
    Буду зараз годувати свого горобчика сніданком,а сама балувати себе кавусею з пляцком.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми повернулись вчора ввечері з теплих країв, поїхали досить неочікувано, вирішили за 2 дні, проте класно відпочили, вигрілись)
    Тепер відправили татка на роботу, і мені туди треба, але по-перше, не хочу, по-друге нема з ким зайця залишити.
    Проза: купа прання, пустий холодильник і бажання лежати і ніц не робити)

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

вихідні пройшли прозовито: у суботу прибирали, робили їсти, потім приїхали до нас чоловікова тітка з дочкою переночувати, бо зранку у неділю вилітали у Єгипет, то ми з ними вечером пішли у Жидівську Кнайпу, повечеряли і тут мене схопив знову шлунок і безсонна ніч попереду:sad:... вчора півдня проспала, потім вечером поїхали погуляти по Різдвяному ярмарку, купили медовуху, будем пробувати... сьогодні вчу екзамен...

18. Heureuse

Heureuse вірю...

А я побувала зранку в поліклініці…все таки переконалась, що то не моє- як тільки зайшла, зразу почало нудити і голова розболілась…звичайно ж відсиділа 2 години в чергах, але ше встигла відразу зробити УЗД і флюрографію, бо ніц не їла зранку. Завтра маю здати аналізи і в четвер іду за результатами- молюсь, щоб все було добре…
    Завтра екзамен, а голова шось зовсім не тим забита…і ше на роботу треба…
    короче сплошна проза, врочистість поки не намічається…

19. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Врочистість - це те, що Ви все ж пішли до лікаря, витримали поліклініку і в четвер уже будуть РЕЗУЛЬТАТИ, а сам похід до лікаря вже не маячитиме попереду, а підпирає ззаду :)

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

може, то просто з голоду?

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вчора зустрілася нарешті з коліжанкою, файно посиділи в Глорії ДЖинс, а там зустріла ще одну коліжанку зі своїм хлопчиком і її коліжанкою, то потім я приєдналася до них. А потім трошки довго попрацювала, спалила "очєрєдной" баняк з гречкою (правда, хух, відмила, бо за рік (разом з 2010) то вже третій і бабця мене б вигнала - відмити поміг коханий :girl_tender:) - і взагалі то через закладений ніс :girl_flag_of_truce:... словом, нині я невиспана, але то ніц ))

Статус теми:
Закрита.