Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Страшено надоїло одноманіття, хочеться змін в собі, в квартирі, в сточунках з чоловіком, в погоді.
    З понеділка будемо переставляти меблі і міняти килими.
    Піду пострижуся і вдома буду ходити лише вгарному одягу, а не в чому прийдеться.Ще б в стосунках з чоловіком щось змінити, а то все настільки рівно і передбачувано що я скоро завию.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні як сонна муха, цілий день, вчора дуже гарно забавлялась, а сьогодні відходжу :), так-сяк поприбирала в хаті, насилу змила всі лаки-пінки з голови, я така красуня зранку була:girl_crazy:, волосся стирчало як в панка - такий собі ірокез залакований насмерть...

3. Seppy

Seppy Active Member

Я теж хочу хоч трошки "повити від рівності стосунків". Вже в печінках ті сварки, нерви, "німецька мова" тижнями, важкі примирення. Сьогодні вже 3 день як не розмовляємо...

4. Kalina

Kalina Active Member

А в мене таке безсоння, заснула в 6 год. проснулася в 9. Ходила по магазинах як зомбі. А ще маю алергію на пральний порошок, купила собі "Карапуз" буду тепер тільки ним прати.

5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я про інше різноманіття.
    Сварок не хочу, але ось це безбарвне котику, зайчику теж дістало.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

ой... а мені снилася Zoryanazirca, що вона приїхала на свому Roveri до Тернополя...
    Зоряно, мусите колись з маршруту звернути....:girl_yes:

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

На сьогодні банально-прозові плани...:girl_crazy: Піти в найближчий супермаркет і скупитися,бо щось вийшла зі всіх харчів.:girl_sad: Мої дітки вже другий день дома,тому виїдають все,що бачать Добре,що хоч дощ не падає:girl_claping:, а то страшенно не люблю з тими кульками+парасоля+ниючі дітиска,яким терміново саме на вулиці треба відкрити "кіндер",бо додому не дойде:girl_devil: А потім ще думаю полазити по району і знайти якусь "прілічну" перукарню,щоб постригтись,а то мої "волни" на голові,які вкладаються так,як вони хочуть, вже мене дістали:girl_devil: Подивлюся,що з того всього вдасться зробити:girl_wink:
    п.с. При нагоді бажаю всім гарного вихідного дня!!!!!!!!!!:girl_yes:

8. Heureuse

Heureuse вірю...

Проза- треба сходити в душ, привести себе в порядок і вчитись…але на разі, нема бажання навіть встати з ліжка, бо сильно болить той поперек.. поки лежу на грілці, то трохи легше…
    Врочистість- коханий подарував флешку, таку мацьопеньку і з рожевим чохольчиком, сказав, яка ти-така і флешка:girl_in_love: ото тепер маю радості хоч трошки, а то з тим болем зовсім потухла…

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми ще хворіємо, вчора чоловік надав мені можливість "відлежатися" і прогрітися, все робив сам і цілісьнький день провів з Юльчиком: ходили в перукарню, підстриглися, приготували їсти:) дивились мультики і так смішно, я встаю, дивлюсь, а вони лежать на ліжку, тримаються за руку і так солодко-замучено сплять:girl_in_love:

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Пів дня майструвала свекрусі"роги",бо їх компанія"Дівчаток" їдуть в гості ще до одної на 70-ти ліття і вирішили побавитись в Меланку,і мама буде коза:)Так насміялись як вона ті роги вдівала-то капець:)Хлопців спровадила в магазинчик..сама збираюсь бо потім йдемо на день народження,Стьопкіної коліжанки:)

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

в мене на сьогодні аналогічні плани, але таак лєнь десь висовуватись з хати....І я теж намагаюсь відпустити волосся. П.С. Вчора до 1 ночі читала тему на ДП про праски для волосся, щось запалилась ідеєю...Пообіцяла мужу, що запечу форель, поки вони гулятимуть, але вирішила одним оком на ДП - і щось ніяк не піду до роботи...:girl_crazy:

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Свекрусі РЕСПЕКТ за тягу до життя!
    А ми щось всі начинаємо бути хворими - наш тато нас заразив. :girl_cray:

13. natka75

natka75 Well-Known Member

зараз збираємось в аеропорт проводжати мою сестричку з синочками в теплі краї))))
    Ігорчик мій вже всі вуха прожужжав, що він з ними теж полетить:girl_smile:а потім хочу поїхати в кінг крос(краще звичайно без прицепів, бо не дадуть нормально роздивитись/поміряти)пошукати собі джинси.

14. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я нагодувала чоловіка варениками, поприбирала в кухні, зайшла трохи на ДП і буду вчитись, бо у вівторок маю другий екзамен. Хоча зовсім не маю бажання того робити...:girl_in_dreams:

15. Wonder

Wonder New Member

шось так розсмішили, дякую, настрій просто супер :girl_crazy:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну і стан в мене сьогодні. Зранку чоловік зробив кави. Я впринципі без вершків чи молока не практикую пити, а тут він відать ще й набадяжив термоядерної, бо досі білки в оках червоні, серце калатає і руки трусяться...таке враження, що зараз взірвусь...

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Поставила в хп пекти хліб,такий мав бути гарний,але нам чогось півдня включають-виключають світло!! І то кожен раз як я дзвоню,кажуть,що то вже останній раз,а потім за півгодини знов пропадає світло і за 5-10хв. включається.І від того щось з тим хлібом сталося і він впав :sad: :girl_devil:

18. viltis

viltis Well-Known Member

А ми сьогодні були в театрі Заньковецької. Малеча витримала всю виставу 9 нас була компанія з 4 майже 2-річних діток). Спочатку Ярко злякався ведучогго, але циця його заспокоїла, і потім він тихенько сидів і навіть підтанцьовував. Каруселі, поні ...і по домах---спати. Поки дитинка спить, я тестую на кухні нет:)) то муж відкупились, щоб не сваритись через комп:) вже зварила обідик для нас, зараз ще для Ярчика печіночка допарує, і на вечір знов кудись великою аравою підемо:)

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

все-таки не все так погано :) Хліб всередині пропікся,лиш верх трохи впав,на вигляд він не дуже,але смачний. Хоча я все-одно зла,що мене півдня мучили зі світлом.Ну що за люди в нас??Як ми можемо купувати якусь техніку до хати,якщо вона може в любий момент згоріти від таких от штучок...:girl_devil:

Статус теми:
Закрита.