Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Так, ми нарешті вдома. То був суцільний жах,але все позаду. Тепер ми настроєні на швидке відновлення сил і емоційного стану дитини.Зараз Ромчик вже приходить в себе,але ще має дуже блідий вигляд і холодні рученята.детальніше Я прийняла душ (як казав муж жартома-обмила кісточки:girl_haha: ага-48 кг...моя дупа покищо мене остаточно покинула) і далі не спускаю з рук наше янголятко:girl_tender: носилась по лікарні в слінгу (натурела я тя лю;)) весь персонал казав,що Ромаха як виросте буде мені добрим помічником,але я то ітак знаю:girl_yes2:
    Вітаємо всіх З Старим Новим Роком! здоров"я вам і вашим близьким!

2. Златка

Златка Well-Known Member

А ми щойно повернулись із святкування Меланки - було дуже класно, дух українських різдвяних свят, звучання колядок, парад вишитих костюмів, вертеп - то захоплює, тішить око і серце :girl_in_love: моє Златеня знайшло собі пару кавалерів, набавилась, натанцювалась, надурілась... от тепер тільки спати не вкладеш :girl_in_dreams: але то наша теперішня щоденна вечірня мамина проза :connie_pull-pigtail

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я тільки що мимоволі стала свідком, як сусідка виставила посівальника. Вона така ніби хороша, років 50, малий культурно запитався, чи можна, а вона як рявкне, що ні, він аж знітився. Дитина з нашого двору, спокійненький хлопчик. Я знаю, що ніхто нікому нічого не зобовязаний, але якийсь осад неприємний залишився.
    Бідний зая. Виздоровлюйте:d25:

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

а до мене теж приходив посівальник... циган...
    знаю, що то теж люди але боюся їх.
    не відчинила.

5. Heureuse

Heureuse вірю...

сижу собі за нутом і насолоджуюсь тимчасовим «нічогонеробінням»:girl_dance:
    в планах- сходити на консультацію до екзамену і на роботу
    але шось так ліньки….:girl_in_dreams:

6. natorella

natorella Well-Known Member

слава богу. а звідки то ви набрались отих нітратів???

в лікарні він найбільший помічник, бо -
    1 - руки не витримують
    2 - дитина боїться всього лікарняного, а так хоч один прихисток

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

!000%

А в нас не було посівальників, а я так чекала :sad:
    На свята була в мами. Прийшли колядники, відкриваю. Там жінка невизначеного віку з хлопцем років 13. Жінка алкоголічка, правда була твереза. Але всі б так гарно колядували і віншували. А то в основному "біг пес через овес" і погнали далі.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

адреса..зараз буде:girl_in_love:.....

мої пішли сіяти...в сусідки дуже встидався..ледве відмучив..далі - по родичах...
    мале спить в мене на руці,тому пишу без апострофів...пю каву

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Наш посівальник, хоч і хвореньких, але по кімнатах пройшовся:) Ледве очі відкрив, пішов за пшеницею, кожному під кімнатою сіяв, такий щасливий)))
    А вранці, було в нас багато посівальників, як ніколи:)

10. kati

kati Well-Known Member

і ми чекаєм хто б засіяв...нема нікого.
    Наша бабуся доробляє останню порцію пельменів і йде до нас в гості:nyam2:

А на тата ми ображені- вчора обіцявся бути вдома, але взяв і нагло втік:beee:

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я точно 8 "захОдів" нарахувала, двері муж відкривав,ми з Ромчиком тільки з кімнати слухали і тішились. Казав Андрій,що один хлопчина був ну дуже гарно вбраний-в український стрій:) в нашому міні коридорчику мабуть годі ступити... Останній дзвінок був пів год тому,зайшли три хлопці сипанули аж в кімнату тук-тук-тук по ламінату :)
    Ромашка заснув...ялиночка світиться різними вогниками...я втомлена,але спокійна...цей рік мусить бути хороший:)

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А нас нині ті новолітники в 6 ранку збудили))засіяли весь коридор.кіт з радості не знає куди дітись!!буде до вечора пшеницю жувати!

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

А в нас з 8 години аншлаг, правда ми 8 не впускали, бо ше навіть з ліжка не повилазили. А зараз вже троє засівальників було. Мій кіт так настрашився, шо знайшов десь п"ятий кут в хаті:D до тепер не можу її знайти:D ой, то треба було бачити як вона дерла, навіть не дивилась куда влетить:D:D:D

ООО... згадала, що я Василівна (шо значить на роботі давно не була)... треба подзвонити чоловіку хай ананас замість шампанського привезе:)

14. reindeer

reindeer Member

Ага а у нас жодного засівальника:girl_cray: Я сиджу вдома. а моі колеги на роботі в моєму ж кабінеті щей без мене василюють( там дві василівни):girl_cray:

15. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Нарешті, в нашій сім"ї налагоджуються справи. З лікарнями я вже покінчила, сьогодні була остання процедура. Самопочуття прекрасне, Я, немов, наново народилася. І чоловік дзвонив з роботи, що вирішив важливе питання.
    Зараз моя мама гуляє з малою , а я посиджу трішки на ДП і цілий день віддихатиму, бо вже дуже втомлена від 2-х місячного лікування.

16. robik

robik Member

А мої кохані посівальники встали з тепленького ліжечка в 5 годині!!!! Бо треба всіх родичів обсіяти, і 8,10 маршрутка. Думала, що зроблю їм вихідний, але сьогодні мають 2 виступи з хором, тому погнали в школу. От такі вони в мене молодці. До хресних в два різні кінці села сходили, до прабабці тоже, дідові засіяли, сусідам. Пригнали до хати захекані, болото по коліна :khomyak: погода така, що зробиш. Зато з почуттям виконаного обов"язку і повними кишенями грошей пішли в світ, по дорозі складаючи плани на день. По дорозі купили чоколяду для Василинки (однокласниця старшого). Надумали купити собі годинники на руку і сходити разом на піцу. Дали мені 10грн на дорогу, побажали гарного дня, закріпили цьомком і до вечора. Боже ласкавий, дякую Тобі за добрих дітей.

Вітаю всіх

17. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в нас посівальників не було, а ми так їх виглядали, бо це перший наш Старий Новий рік в цій хаті і дуже хотілось, щоб хтось засіяв......

18. natorella

natorella Well-Known Member

ми цього року поставили на брамі замок, то до нас засівальники не прийшли
    зате прийшов чоловік однієї форумляночки і “засіяв” нас шоколадкою

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми дуже гарно посиділи вчора в родинному колі.Пішли в гості до бабусі,(Настіної прабабусі),мої батьки,сестра з чоловіком,дядько з жінкою.Так насміялися,як ніколи.Бабуся знайшла у шафі загублений кавун,ще з вересня :) Всі боялися його різати,щоб не зірвався.А потім до нас прийшла Меланка,циганка і бородатий жид,які продавали стрінги нашим мужчинам і засоби гігієни...З сльозами на очах (від сміху)розходились вечором по домах

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

Пішов віруси засівати :girl_haha:

Статус теми:
Закрита.