Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

а мене сьогодні так болить голова, що просто капець....чи то на зміну погоди, чи то забагато емоцій за свята?!

мала сьогодні стільки планів, і всьо...Добре, хоч з дитиною на розвивалки з"їздила і погуляла, і їсти зготувала ....зате, сьогодні перший раз за не знаю скільки часу поспала в обід...аж незвично.

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

Починаю вливатися у буденне життя після свят:
    сьогодні трохи зробила їсти, попрала, попрасувала...
    обідній сон зараз мій невід"ємний атрибут дня:girl_haha:
    завтра екзамен, що мене не тішить, але...
    а ще завтра Старий Новий Рік - йдем у якийсь заклад, ще не знаю куди, ото думаю як не заспати, бо я вже о 21 00 куняю..
    все є :і проза, і врочистість

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене горло вже майже не болить, так з носа лиє безперестанку...тре якесь відерце причепити до носа, а то вагон хустинок використала, і піврулону туалетного папер... жах... ото мені аукнувся той цілий аквапарк, скаргу їм подати чи що??? бо то 100% там простудилась, а не вірусне...
    хочу в дууш, потім тарілочок кілька перемию і спатки
    ну може якийсь гарнірчик зварю... або візьмуся далі розмальовувати ранець... словом, хочеться зось поробити, що просто хочеться робити, а не тому, що треба..

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

О, і ми вчимо:girl_in_dreams:, не знаю, що з цього вийде, бо він скромний в мене хлопчик:)
    Сьогодні, звичний день: прибирання, готування, прання, прасування... читання енциклопедій з Юльчиком, і перегляд фільмів про динозаврів:girl_crazy:
    А завтра врочистість: їду в податкову:girl_haha: (в мене вже голова з глузду "їде" вдома сидіти).

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, як там синок Квітки? Цілий день про нього думаю..

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

з офтопу рукодільниць (не всі там читають)

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ніхто не пише,значить не знають.А КвВітКА на форум не заходить :sad: Ми маєм робити те,що в наших силах,а саме молитися за здоров'ячко маленького Романа-Домініка!!

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Їздили з малим до мамусі-бабусі,гарно відпочили (треба мені було сьогодні ще й на роботі показатись,але подзвонили і сказали,що до понеділка можу спокійно відпочивати:good:).Завтра зраненька засідаю на кухні,бо у вечері йдемо до друзів-сусідів зустрічати Старий Новий Рік..."а той Другий Празник-святого Василя" (доречі,я-Василівна,такщо,святкування продовжуються:nyam2:)...але!!! в жодні штани,крім бедровок,я вже не влажуся (після 20-го січня буде "і знову на -60":hi:)

Останнє редагування: 12 Січень 2011
  9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Моя дитя нарешті після тижневої температури і рвоти йде на поправку.
    Залишився гінгівіт і надія,що температура цієї ночі не підніметься,так як день був спокійним.
    Ще жодні зуби на лізли в нас з такими проблемами, добре що маю хорошу лікарку і рідненьку сестричку, які заспокійливо впливають на мамашу.

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

День почався з поїздки на Сихів до подруги,там кавувались пів дня і поволоклись по магазинам,потім забрала пупса з садка і поїхали підстриглись,а вечорком мала коротеньку але приємну зустріч з форумчаночкою...Перші дні "неробства" явно йдуть мені на користь:)))

11. Vittoriya

нарешті я завтра йду на роботу! А то я вже шось розлінилася вупше...Хоч вийду в світ,колег побачу.Правда то ще не моя робота,а чоловікова,моя вже з понеділка почнеться,але там вже буде огого!!! Але я си тішу з одного-сказали мені,що 14ого лютого в нас концерт в філармонії,легка музика і ми маєм бути в довгих різнокольорових суконках.Тобто не в чорних,а хто які має-червоні,сині,головне,щоб яскраві! А я вже думала,що ніде не вдіну свою сукню,яку мені в цирку минулого грудня купили.Уррраааа!!!І ще й без того білого гольфа під низ,не думаю,що в філармної буде так холодно,як в шатрі в цирку

12. olena

olena New Member

Пів години тому говорила з Квіткою:малий уже себе почуває значно краще,
    ще сьогодні поставлять одну крапельницю і ближче до обіду обіцяють виписати.
    По здатності мамусі ё жартувати,розумію,що її дуже тішить можливість покинути з синочком лікарняне ліжко,
    яке до речі страшенно не зручне навіть для спання самому не кажучи вже про сумісний сон з дитиною.

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Суперові новини!!!!

14. Siania

Siania Love Life

Так не варто! Люди дійсно бувають дуже неадекватні! А найгірше що з ними нічого не зробиш...бо я теж не хочу опускатись до їх рівня, і в чомусь переконувати!
    У мене був випадок на роботі...дзвонить одна мешканка, спочатку говорить адекватно, спитала - я відповіла, попрощались. На третій її дзвінок вона вже почала хамити, потім кричати що вона зараз прийде зі сміттям і викине мені його на голову, і ще купа гидоти, навіть не хочу писати якої! А ще сказала що то моя робота вислуховувати, і я така сама як всі, бо я працюю, і я, хочу не хочу, буду слухати її крики! Таку гадість слухати дуже неприємно, тим більше коли ти вкладаєш душу в кожного, намагаєшся бути лояльною, вислухати, допомогти.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я так тішусь!!! Дуже за них переживала. Аж наснилися мені
    (хоча вживу жодного разу не бачила). Добре, що все налагодилось))

16. Heureuse

Heureuse вірю...

Врочистість- я виспалась!!!!!!! Як заснула вчора в 11, так сьогодні рівно в 11 і прокинулась:girl_haha:
    Проза- продовжує нити живіт…таки треба йти до лікаря :girl_in_dreams:

17. dasha

dasha Well-Known Member

А в мене сьогодні саме справжнє 13- те, хіба тільки не п"ятниця. Пів дня потратили на соцзабез і ЖЕК, з чим пришли, з тим і пішли. Дома малий запхав під ліжко машинку, доки я там корячилась діставала, умудрився вийняти з шуфляди ножниці і зробив мамі чік (зістриг з макітри добрий шмат волосся). Тішуся тепер, що в декреті і що зима, до весни півник відросте. Ото чоловік посміється, як прийде з роботи:girl_haha::connie_pull-pigtail

18. Vittoriya

Ну що,на роботу я сходила і більше не хочу :connie_pull-pigtail З тим всім навтіь забула,що нині старий новий рік.А я сама..:sad: Тому я вирішила себе побалувати.Зробила свій улюблений салатик з ананасів,курячого філе і печериць. А ще суші :) Ось така я сьогодні ненажерка.Від завтра після 6-ої не їм :d23:

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

робота, потім прибираю і готую трішки, а то Коханий вж егеть ображається, що я на кухню "забила" :girl_bye2:

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

а ми не сяткуєм... зароботані((( нас то запросили, але я відмовилась, а Любий може заскоче (то його друзі), хоча ще досі не там, то сумніваюсь.....

20. Vittoriya

Статус теми:
Закрита.