Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А у моєі донечки сьогодні було св"ято "Прощання з буквариком" Я знімала на камеру,фоткала-вона у мене співачка-пісеньку сама співала.
    А ще свою сумку поклала на коліна,а в сумці був сік,то розлився-вся сумка і я вся в соці,отак і йшла парадово додому:)

• Подобається Подобається x 9
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нинькай ходила з дітисками до лікаря бо щось кашлают. А в школі сказали перевірити чи то бува не вісляча ґрипа. А моя малеча як здійняла крик при вигляді мед-сестри (ця жиночка нам минулого разу 4 уколи всадила) що цілий офіс не знав що робити. Моя Андріанка добра дитина, вона не злопамітна у неї просто память феноменальна:mocking:
    Так по-приході домів я щось роблю а дивлюсь дитини нема на подвіру. Виходжу на вулицю, а воно мале вхопило Юліани (5-ти річної) портфель в руку і волочит по-дорозі і спацерує вздовж вулиці. Пішла перевірати чи сусіди бува де не дебоширять. Мусілам з нев круг по-вулиці зробити, бо єнче до дому не пішла.
    Діти квіти.:xaxa:

Останнє редагування: 21 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 17
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в мене нині ну просто вихідний якісь чи що:clapping::clapping:!Свекрушенька:y: нині приїхала -навезла купу всього смачного:8:,так що готувати нині не треба.Бавила мені малого цілий день,бо я з подружкою по центру вешталась:rus:.Розпитала про"між іншим" що б я хотіла на іменини:shy:,перемила мені весь посуд,перечитали з малим всі книжки, повторили всі букви,гарно поспали,:radist:і ще й зараз забрала малого погуляти і зустріти нашого татка:crazy::crazy:.Словом якщо бувають вдалі дні-то це один з них!:p:p:p

• Подобається Подобається x 26
  4. Halina

Halina Well-Known Member

А мені сьогодні сусідка дала розсаду суниці. Я в шоці...:eek:
    Тобто я рада, просто несподівалась такого від сусідів.
    Прийшлось посадити зразу...:clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 7
  5. Zlju4ka

А ми були в стоматолога знову,і вона сказала що в малого неправильно формується прикус..терміново забирати в нього соску,я й забрала.І дитина просто жахливо себе веде.Цілий день не спав,пищав,і от зараз з чоловіком малюють,бо спати без "сосі-мосі"(соски)не буде.Сподіваюсь все таки обійдемся нині без тої соски.Ось такий деньок!

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відправила своїх коханих гуляти, а сама беруся прибирати-пекти-варити. Де б то собі ще парочку-дві рук взяти:no:

• Подобається Подобається x 8
  7. Zlju4ka

Я своїх теж спровадила.:xaxa:..а сама тут.:ninja:..а на дворі дощик.:).зараз певно прийдуть злі на мене :xaxa:,що парасольки їм не дала..:clapping:

• Подобається Подобається x 2
  8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А мій коханий чоловічок вже другий день на рибалці:clapping::xaxa:
    Люблю такі дні!:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

З нагоди річниці сходили до кінопалацу на фільм про мене і чоловіка (Янголи...це я:)...і Демони..це Юрко:xaxa:), потім піцерія, коньячок за 30 хв, бо уже вдома під дверима нас чекав Любчик з бабусею і дідусем ....і без ключів....:ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 12
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І мій був на рибалці! Часом не разом?:xaxa:

11. Siania

Siania Love Life

Чудовий день. Прибрала ще в пятницю, сьогодні тільки віддихала. Зранку нарешті подивилась фільм "Секс і місто", зїздила до похресничка, а потім фааайний вечір на пл. Ринок, закохалась в сальсу, пробувала навіть один танець станцювати:dance::dance::dance:
    Надіюсь це ввійде в звичку:)

• Подобається Подобається x 8
  12. Галченя

Галченя Well-Known Member

А ми сьогодні всією сім"єю на закупи їздили:xaxa::xaxa::xaxa:
    Накупили купу подарунків (щоб мати з чим ходити в гості:xaxa:)
    А собі, любимій, прикупила білі джинси в яскраві квіти:ninja: Задоволена (допоки на комусь іншому таких не побачила:xaxa:)

А ще скористались акцією ШОКу і купили кольоровий принтер-сканер-ксерокс (3 в 1):y: за 570 грн. і купу чистих дисків. А про касети до відеокамери забула:umbrage: От зірвалась серед ночі з тією думкою:no:... і "строчу" тут вам:xaxa:

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я зараз збираюсь,марафечусь:xaxa:,зустрічаю чоловічка з роботи та йдем в кафе святкувати річницю шлюбу:) (хоч річниця буде 27:xaxa:,та ми вже від нині почнем святкувати:)

Останнє редагування: 24 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  14. Zlju4ka

Ми нині відіспались:).Потім пішли з малим і нашими друзями ,в стрийський парк на залізницю кататись:clapping:,потім в парк культури на качельки,потім в тому ж парку заїхали на обід в кафе :clapping:,потім знов в стрийський.:8:Нагулялись..а тепер малий вирубився.і спить.:)Цікаво коли він встане:xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ху, попросила нині вже майже всіх на весілля!!тяжка то справа!!стільки видів вина за один день певне ще не пробувала!!!

• Подобається Подобається x 16
  16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:ООО,і як тепер довідатись?:xaxa:

17. Оляна

Оляна Well-Known Member

У суботу їздила на зустріч з однокурсниками-15 років після закінчення університету. Здається тих років і не було. Хіба що всі трішки посоліднішали(ззовні).

• Подобається Подобається x 3
  18. kati

kati Well-Known Member

Неудачное детоубийство в Запорожье
    26 мая 2009 | 22:15

Новые подробности инцидента в Запорожье. Напомню, на днях там молодая женщина сбросила с 40-ка метрового моста в Днепр свою трёхлетнюю дочь. "Интер" нашёл человека, благодаря которому малышка осталась живой и невредимой. Подробности спасения - в сюжете наших корреспондентов.

Все произошло вот на этом мосту. Молодая женщина подвела трехлетнюю дочь к ограждению и со словами, что она плохая мама - сбросила малышку вниз. Пролетев больше 40-а метров, девочка упала в Днепр. Первыми ребёнка увидели подростки, которые играли на берегу.

Петр Левченко, капитан-механик мостоотряда №73:

- Мальчишки не могли сообразить - чего оно. Они не видели, как она падала. А проплывала, они на скале стояли там. Проплывала - думали пакет какой-то с мусором. А когда уже определились, что это ребенок - побежали за помощью.

Петр Левченко - капитан-механик отряда, который строит новые мосты в Запорожье. Услышав крик о помощи - прыгнул в лодку и схватил барахтающегося в холодной воде ребенка. Мужчина признаётся - боялся, что не успеет, и девочка утонет у него на глазах.

Петр Левченко, капитан-механик мостоотряда №73:

- Ручки согнутые были, она такая вся поджатая была, я ее вытащил, твердая такая, холодная, глаза так подведены, видно что без сознания. Когда ее приводил в чувство, перевернул, с нее пошла вода, вроде дышит.

Сейчас молодая мама - воспитатель одного из детских садов - задержана. Свой поступок она объяснила проблемами в семье и тяжелым материальным положением. Прокуратура возбудила уголовное дело по двум статьям. Следствие выяснило, что женщина хотела лишить жизни и себя. Теперь её ожидает судебно-психиатрическая экспертиза.

Дмитрий Биценко, и.о. прокурора Орджоникидзевского района Запорожья :

- После того, как она это совершила, она в аптеке приобрела 10 таблеток снотворного, переночевала в парке, но утром, когда уже пришла в себя, она таблетки употреблять не стала, она их просто выбросила.

Спасенная малышка родилась под счастливой звездой, говорят врачи. Ее - здоровую и невредимую - из больницы забрала бабушка. Петр Левченко, вытащивший девочку из воды, героем себя не считает. За 32 года работы - это уже третий человек, которого он спас.

боже, який жах....а ця жінка ще й вихователь дит. садка....

п.с. не знала куди це вставити, може створим тему, новини в Україні і світі?

• Подобається Подобається x 14
  19. Zlju4ka

ми то з чоловіком разом в новинах побачили,то в нього така реакція була...давно його таким небачила..каже ку:cesored:ва якась,її б так вишвирнути з моста.:sad:

до слова трохи офф-вчора зустріла одну знайому(їй 84)порядна,охайна,а діти вмерли(від передоз.),вона з внучкою живе(зечкою колишньою),а та весь час зека дохати водить,має двох діток старшій років 13 ,а маленькій трохи більше року.Малу не кормили,не міняли пеленки,не підмивали,все та старенька сама втіхоря мусила робити,а вони її так били-жах.І от нарешті тих діток в горе-мами забрали до дит.будинків.В меньшої підозра на Віл(мамуся наградила).І та старенька вчора стоїть така сумна,і каже приходжу дохати(вона лише одна тих малих і відвідує в дит.будинку)а ті "горе-батьки" обоє пяні і та мамаша їй каже мол,бабка не горюй,без дітей то не життя ..я знов вагітна!!!Жах!Бо їм гроші треба-то вона народжує щоб ту допомогу отримувати!!:sad:

• Подобається Подобається x 16
  20. Megan

Megan Well-Known Member

Та то ужас якийсь:cesored: Не можу слухати такого і читати. Я б ту маму мучила, щоб вона вмирала довго і мучительно. А ще вчора надивилась по СТБ, про дитячі пологи, то капєц. Не можу дивитися як маленькі ні в чому не винні дітки мучаться, бо батьки невідомо чим думали. І вічно СТБ вишукає такий матеріал, і страшно, але ж цікаво...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.