Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Та ти що??? Пів-кіля торта!
    А зранку на каву заїжджай, може щось і тобі перепаде.
    Спати ще не йду, бо як порєдна українська жінка чекаю з веееликим патиком чоловіка з пива:girl_mad:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

тільки вчора хвалилась у вихвалялках, що вже три дні готую їсти, все, баста! не мОгу я так, враховуючи,що наше чадо засинає по 2-ій ночі:8:тому сьогодні врочистість така
    а проза кумедна-скинув муж мені сьогодні ролик,який на його думку, вдало ілюструє більшість наших побутових суперечок. І тут ввечері вдома ситуація, готуємось купати малого, кажу:" поклади одноразову пеленку і роздягни його", через дві хв, дивлюсь він ходить з голим синочком запханим собі в футболку ( можна в слінгоманії глянути :girl_haha:) по кімнаті, нова пеленка розірвана навпіл, питаю, як? ну ж просто цікаво ЯК ВІН ТО ЗРОБИВ? ще раз разом переглянули ролик і поржали:D ну але як можна було поравати ту пеленку я ніяк не можу уявити:girl_in_dreams:
    http://www.youtube.com/watch?v=YnP5oid8fD8

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Тільки, що переглянула фільм " Неуловимый " з Софі Марсо. Так от "Турист ", перезняли по цьому фільму. Сюжет один в один. А Марсо - класна :girl_in_love:.

У чоловіка - змагання по волейболу. Я все розумію : спорт - це здоров"я. Але, котра година, а його і досі нема ...:beee:. Я від нудьги, пів банки Нутелли з"їла ... без хліба ... але хіба це щось міняє ... :pardon:.
    Йду спати.

---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ----------

:girl_haha: абалдеть (с)

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Як порядна українська жінка (с ola-lyola) вчора зробила-м бурячки з хроном, такі, аж ми воко збіліло))), кутю, оселедець в сметані, рано посмажу рибку, чоловік зранку запік м'ясо, гриби вже на грибну підливу до вареників зварені, а зранку Деспіна приїде з Тоньою і будуть з Тоньою і Со вареники і вушка ліпити. Борщ моя мама вже зварила, булку спекла, я ще нині пішінгер перекладу (вафлі), узвар поставила вже, шось аже натішитись не можу:) А тут Со мене збудила 20 хв тому. Піду спробую ще доспати.
    Вечеря у нас:)
    Згадала. Мій чоловік колись купив собі швейну мафинку. Невеличку. Бо ж він вміє джинси підкоротити сам іт.д. Вчора я нарила в хаті непристосовні ніде два куски гарної тканини (штампована вишивка), які ми використовували на машини весільні, яко декор-р-р. Так от, то довгі два кавалки, і я вирішила, щоб повправлявся в своїх здібностіх і зшив їх посередині - буде скатертинка. Ну:connie_pull-pigtail, вже є:d7: - зшита тканинка.. ммм чи типу скатертинка?:girl_haha: Але хвалилам, бо надо:girl_bye2:

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас на кухні дурдом: все вариться-париться, бабуся вже замісила тісто на пампухи, воно "росте", дідусь перетирає мак (це в нас така традиція, голова сім'ї тільки цим займається), я маю доприбирати, а мені тааак ліньки:) ввечері збиреться до купки вся родина, ще й допоможе вареники ліпити))) Ялинку вже прикрасили, дім вогниками також... все готове до свят:girl_in_love:

7. Юстина

Юстина Well-Known Member

А в нас тишина і спокій... Всі ще сплять. Не встигла я підняти рано голову і глянути на мобільний, котра година, як хтось в секунді заліз на мою подушку і солодко там вже 2 години посапує. А я тусуюся по хаті. Думала біля тата прилягти... але передумала. Комп, то святе.
    Вчора поприбирла, в вівторок мама привезла все напівготове до вечері (вечеряємо вдома втрьох), мені залишається зварити борщу, запекти рибу, перемішати всі інградієнти куті між собою, зварити готові вареники і готові голубці. І ніяких, між іншим, "угризєній совісті".

8. Kecan

Kecan New Member

А ми сьогодні працюємо до 17.00:girl_mad::girl_mad::girl_mad: Якісь при..ки, бо інакше скажеш. Таке враження, що наші жінки і їх сім'ї мають ввечеряти в 12 годині ночі. Зато на Василія працюємо до 16.15. Ну просто нема слів...

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

ми на чумайданах. їдемо до бабусі на села. дитина побачить велику "аву", я висплюся а муж вислухає бабусині мемуари:girl_haha:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Підоходить до кінця мої польські канікули.В неділю ввечір маю виїхати,мама вже завтра зранку вилітає.Трохи ті дні пробіглися по магазинах.Але тут знижки :girl_impossible: Голова розбігається. Я концертні чорні штани купила за 25 злотих :khomyak::khomyak: це десь 70 гр.А концертне доооовге чорне плаття за 140 зл.Коротче прибарахлилася я.:d23::girl_dance:

11. Siania

Siania Love Life

В мене запалення легенів нема, сьогодні робила рентген. Ще раз переконалась у високій кваліфікації свого дільничого лікаря! та й не тільки свого, початковий діагноз мені поставила лікар у Виннниківській поліклініці...ще й сказала, що з такими хрипами - це на 2 тижні.
    Так от, виписали мені антибіотики...а тепер я їх мушу допити, бо такі правила, треба пити 5 днів! А в мене звичайна вірусна інфекція, при якій антибіотики впринципі не потрібні:girl_devil:забилам би тих лікарів

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

13. Heureuse

Heureuse вірю...

А я сіла біля ноута і не можу себе заставити встати і шось робити- шось голова болить(та, на дні народженні вчора погуляли на славу:girl_blush2:) і морозить (бо як їхала на роботу то півгодини чекала маршрутку при сьогоднішніх -15)…короче ше не хватало захворіти на Різдво…ех..:girl_in_dreams:

14. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я поприбирала хату, все повимивала, постірала. одним словом все блистить. Не готую нічого, бо йдем до свекрухи і сьогодні на вечерю і завтра на обід. Малий спить, чекаю чоловіка з роботи. Тільки от голодна вже сильно, як то ще 2,5 години протягнути.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нас сьогодні налякала наша мама...Чоловік сестри завіз її в аеропорт,маві літак вилітати о 6.40.9.10 мав вже бути в Римі. Я проснулася ще раніше,але вже по 9ій чекаю смс.нема...Година проходить ..нема ніц,гудка нема.В голову лізуть дурні думки..Півторагодини нічого не чути...Я шукаю сайт римського аеропорту.Знаходжу прибуття,літака ще нема :khomyak: А то вже десь пів11та. Пошукали номер телефону гданського аеропорту,дзвонимао,а літак лиш вилетів о 9.50.......На 2 години затримка...І вже 11.15 він приземлився,я побачила на сайті і ми одразу подзвонили мамі,щоб виписати їй за те,що не написала,що літак затримувався аж на так довго.А мама думала,що ми будем спати до 11ої і тому не писала..Ну капець.. Але добре,що все добре. Ідемо сьогодні ввечір на оперу "Галька" Монюшко,а потім ще до колег моєї сестр з чоловіком,які є з України.
    Єдине чого мені зараз бракує,це відчуття Різдва нашого.Тут вже все минуло.А в нас на Україні лиш сьогодні все почалося :)

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я мерзну на роботі, дуже-дуже, плюс те, що начальство дозволило самій купити собі вентилятор, а не чекати, поки хтось звідкись привезе... а мінус - нині все зачинено!! ех... і ще після вечері просто горище посуду!(( коли то все мити? нині до 20.00 на роботі, потім ще в гості йдем, завтра знову на роботу.... мій посуд приречений :girl_cool:

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak:ого, а чому у вас нині не вихідний?

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я приїхала вже з села :). Сама. Чоловік з малим ще там, а для мене то ужяссс, оті безкінечні застілля, ще й мерзну я страшенно в селі...та й просто мені не комфортно, бо...село є село. Хто виріс у місті і їздить на свята в село, мене зрозуміє :). Відповідно я нічого не готувала, а їхала на все готове. Але вечеряли ми вчора ну дуууже пізно - аж у 8 вечора, чекали, поки всі зберуться. А якщо врахувати, що я намагалась постити, то було важко - за весь день з"їла 4 малесеньких печенька і пила чай. Аж коли почула "радісну" новину, що тре ще чекати 2 годинки до вечері, то пішла і таємно з"їла 2 цукерки:girl_cool:. Зранку в марштуці до Львова їхало аж 2 людей..

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Христос Рождається!
    Гарний,спокійний день:приїхав мій тато,погуляв з внучком,я в той час накрила святковий стіл,гарно посиділи,поколядували.А тепер синочок,чоловік та два діди сплять,а я маю час для себе та на роздуми чи йти потім в гості,чи вже нехай цей день буде тільки сімейним,а в гості вже завтра)))

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.