Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

В нас проза продовжується: сьогодні з самого ранку видзвонюємо по лікарях, все марно, у Львові не має жодного чергового стоматолога, у жодній лікарні/поліклініці... сказали чекати до вівторка:sad: Дитина вже на око не бачить, температура з'явилась, другий день нічого не їсть, ослаблений... Одна добра знайома має сьогодні ввечері йому розбурувати зубчик, щоб гній вийшов... от таке. Тепер ще б підготувати його до такого і домучитись до вечора.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я сьогодні вже більш-менш почуваю себе "чєловєком" Новий рік святкували суперово, приїхали додому в 6 ранку, змучені і щасливі... вчора цілий день пройшов під знаком бодуна. Не знаю, як це пояснити, але мене був бодун від однісінького ковтка шампанського, тож вчора в мене був космічний день.
    Я так цілий день хотіла морозива, що караул. Просила, просила, щоб збігали купили, всі морозились, аж поки я в 9 вечора не потусувала і не купила, ясне діло, що їли всі:girl_mad:
    Ввечері поїдемо до церкви, в Метро і в центр зустрітись з друзями... так що, хто буде дивитись "Один вдома" потім обов"язково перекажите, шо там було:girl_haha:

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Наспівую: "... кльово так самому в хаті")))
    Мала сьогодні в гостях свекруху і її батьків. Нарешті до моєї дитини приїхали прадід і прабабця, ну і бабця. Трохи переживала як то все буде, бо свекруха в мене ще той фрукт. Але пройшло все супер. Подарували малій цепочку і підвіску в вигляді букви С. Я і не сподівалась.
    Чоловік повіз їх додому. Мала заснула, а я насолоджуюсь тишею і їм мандарини.

Новий рік ми зустріли по сімейному тепло і затишно. Мені не хотілось ніякої двіжухи. Так і вийшло. Доця не спала до 00.30. Зустріла з нами рік. Випили шампанського під бій наших домашніх курантів. Хочу, щоб і прийдешній рік був таким ж домашнім і затишним.
    Коли закінчився 2009, я була щаслива. Дуже тяжким він видався. 2010 подарував мені зустріч з моєю донею. Ми завершили ремонт і нарешті переселились до своєї квартири, бо до того мігрували по родичах. Дуже тішусь, що від народження мою доню бавила моя бабця, яку я дуже-дуже люблю. Рік пройшов під знаком моєї Софійки і воз"єднання нашої сім"ї. Тому, якщо 2011 буде кращим як попередній, то буде круто )
    Єдине чого хочу і про що мрію, щоб всі дорогі моєму серцю люди були здорові, а більше мені більше нічого і не потрібно.

Вчора поїхали по родичах. І всюди застілля.
    А післязавтра в доні рочок. І матимемо багато гостей.
    А далі святий вечір, Різдво.

Кльово

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я вже другий день з хати навіть нікуди не потикаюся, новий рік святкувала вдома і дуже тішуся цьому. Сьогодні купиться жива ялинка, будемо її прикрашати :) Люблю це робити саме у вихідні, коли є час, а не після роботи, коли прийшла змучена, "язик на бороду".. Аналізувала собі 2010 рік, чи вдалий був, чи ні.І зрозуміла, що тішуся з того, що змогла зробити в ньому як мінімум дві важливі справи: змінила роботу :)i_am_so_happy:) і 1,5 місяці провела на стажуванні за кордоном. Це нарешті реалізувалося те, що я планувала давно. Сподіваюся, в цьому році в мене вдасться на "5" ще більше справ. Тому сьогодні набираюся духу і натхнення на новий рік і новий перший робочий понеділок :)

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я нарешті добралась до посиденьок:girl_claping: А то все не мала натхнення навіть включити комп. Чомусь така апатія напала перед новим роком, навіть настрою святкового не було.:girl_cray: Але саме 31 грудня добрі люди зуміли таки підняти настрій і вдалося тихо-мирно в сімейному колі зустріти новий рік. Ще краще провела з дітьми перший день нового року. Покатались на санках в парку,дістали море задоволення, а ввечері зустрілись всьо з "тємі же ж людьми",що і в старому році і продовжили забаву:girl_claping: Хотілося б,щоб весь рік був таким тихим і спокійним...І щоб поруч були такі хороші люди,які зустрічали зі мною цей новий рік:girl_dance:

6. Savchenko

Savchenko Member

В нашій родині три дні поспіль одна врочистість) Новий Рік відгуляли не так як планували, навіть ліпше:) З1 грудня пролетіло нєзамєтно закупи, готування, накривання столу:ed4d70def841dc74b57 А от починаючи з 24.00 панєслась веселуха)))я давно так не сміялась і не розважалась . Першого січня, відіспавшись, поїхали в центр, гуляли там до вечора і потім до ночі відмічали 5 місяців як ми одружені. Согодні день перегляду фільмів,така собі піжамна паті:girl_crazy:

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ми новий Рік зустріли вдома,а вчора поїхали до батьків моїх,до братика, а нині так класно і так спонтанно з"їздили з чоловіком на каток:haha:Так насміялись:)купа позитивчика..

8. simona

simona Well-Known Member

замовила тюль, доробила салат"шубу", збираюсь на каток. Люблю я святкувати і відчувати той дух свята, рада що до нового року привітала всіх знайомих і навіть тих яких не хочу бачити в цьому році. Такс я виспана і готова далі рухатись. Ураааааааааа вітаю всіх із святами.

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я ще до нині не можу виспатися... 30 грудня затемпературила молодша мала. То спала я в ту ніч 2 години вже під ранок. На Новий рік лягли в 4 ранку, а в 7-30 діти вже повставали:crazy:. Сьогодні Єва знов щось не дуже спала... А я би як лягла зараз, то, здається, що проспала би сутки, тільки би мене ніхто не чіпав:hang1:. Тільки в найближчі 2-3 роки мені це точно не світить...
    Сьогодні мали несподіваних, але таких бажаних гостей. Приходив кум з сім"єю, приніс подарунки ще від Миколайка. Потім ми пішли їх проводжати, заодно покатали дітей на санках. Ну а зараз дітиська вганяють по хаті, а я сиджу на ДП і попиваю кавку:girl_in_love:.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

бідака...мучиться...але вже є шанс, що та нічка буде спокіна.

В нас теж проза...Мама злягла, вчора в 12 ночі викликали швидку, і чоловік бігав до неї, щоб допомогти з лікарями і ліками...сьогодні ніц не краще. Роман четвертий день ригає, вночі не спить та й цілий день з циці не злазить...Поїхала на пару годинок до сестри з малим на гостину, і знову чоловік не виявив бажання скласти нам кумпанію. Як сти встріла НР сама, так і тусуюсь тепер сама...Абідна аднака.

11. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дівчатка і хлоп"ятка!щиро всіх вітаю з Новим 2011 роком,нехай він буде для вас позитивним у всьому.Ми 31 числа пару годин посиділи з моїми батьками,а потім самі без доці пішли до його,святкуємо кожного року з ними.Приходив до нас Дід Мороз,просвяткували до 5 ранку.Потім всі пішли відпочивати.Встали,поснідали(найбільше мені подобається ранок після святкування)якось так тепло по сімейному.Пішли по доцю додому,бо сестричка зачекалась.Сьогодні пішли до церкви,потім прийшов кум в гості.Отакі у нас були вихідні,мені сподобались.:girl_claping:

12. simona

simona Well-Known Member

а я, а я так спішила в той кінг крос на каток і на тобі черга довжелезна я подивилась і повернулась. Але нічого в душі поплакала і вопля зустріла коліжанку із сімєю і свого однокурсника з жінкою, якого не бачила ого-го

13. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Моя проза зашкалює...Два дні відпахала в хаті як на галерах,чекаю на свята гостей здалеку.Всі від мене щось хочуть,і всім я щось винна,а допомогти нема кому...Ще чоловічок добре нерви полоскотав,на цілий день вистачило,бо почав зранку...Раз у хаті сварка,значить до свят уже недалеко.А завтра знов підйом 4-45,і вперед до роботи.Настрою ніякого.Треба яко сь себе брати в руки і переконувати себе,що в мене все прекрасно-зашибісь-чудово.

14. Angel

Angel Well-Known Member

розвалилась на кріслі як кітка і сиджу,бо по-людськи не виходить..... нажерлась так,за ті дні до "не могу":girl_cray: Новий Рік відсвяткували вдома(напевно вперше),шось не хотілось мені двіжухи,напевно вистарчило святкування минулого НР( Карпати ,4 сутки,і бешана бандейка друзів,ніхто не одружений і всі без дітей,одні ми з Терезою. І всім глибоко,шо маленька дитина і вже 4 ранку,а карооке ще не стихало.....і на максимумі! Дурдом.і так 4 дні....я вже нічого не хотіла! але в останній день,дала собі "жару",навіть чоловік казав, Заспокійся))))
    А цей НР,був надто спокійним,сходили на вечерю до моїх батьків,НР зустріли вдома. Випила шампанського,накрилась коциком і ......так тепло мені стало,що заснула)))

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми сьогодні ходили на "Трон. Спадок" в імакс, дуже сподобалось, наперед собі он-лайн забронювали квитки, добре, що швидше ще й приїхали викупити, бо потім таааака черга була!!! Ще треба було потім купити корм папугам, то в тому зоомагазині, що на 2 поверсі, крейда аж по 8 грн! А я таку саму по 3 купляю :girl_mad:, і продавець там неприємний молодий пацик. Бєєєє. З того всього пішла в "Ашан" за кормом, ледве його там знайшла. Людей знову море, чи так швидко все поз"їдали, чи просто нудяться всі дома...

16. Katrine

Katrine Member

Новий рік зустріли своєю невеличкою сімейкою біля гарнюньої ялиночки:girl_in_love:, так якось гарно було, по-домашньому затишно)). хочу такого затишку весь рочок! вколихали синочка, посиділи з чоловіком, побудували плани на цей рік, потім традиційно включили собі "Сам удома", але додивлялись на наступний день.
    Сьогодні в нас день гостей - спочатку батьки навідались, потім наш дружба, тільки недавно розпрощалися. якийсь мені день мегадовгий, але насичений спілкуванням:girl_smile:))).

Останнє редагування: 3 Січень 2011
  17. Gentle

Gentle Well-Known Member

18. La esposa

La esposa Moderator

І ми вдома святкували. Позасинали десь друга-півтретьої, файно було і затишно. Два вечори підряд дивимось "Сам удома" 1-2 :) Я хворію, чоловік з татом поїхав по м"ясне на Привокзальний, а я мерзну і п"ю чай. А ще мені від чогось твердого болять зуби і ясна підпухли, і палець болить, бо під ніготь голку загнала... але поміж тим буду нині цілий день байдикувати, вишивати, от тільки холодильник розморожу і лахи в прання закину.

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А моєму синусикові сьогодні чотири місяці!!!! Будемо продовжувати святкування) Вже є перший подаруночок: теплелький коцик))) Чекаємо на наступні подаруночки)))

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

У мене сьогодні такий працьовитий перший понеділок нового року видався!!!що аж самій з себе страшно:girl_crazy: Встала в девятій, повишивала,і потім як взялась до роботи!!!!:ed4d70def841dc74b57 Переробила все,що не встигла в старому році: кухню "вилизала", сервант теж, прибила картинки,які вже два роки не мали місця! Зробила порядок на шафі, люстри протерла і ще намагалась зремонтувати бачок зливний Так шкода,що завтра вже на роботу!!! Не хочу!:girl_cray: Вдома так кльово з дітьми!!!!!!:d25:

Статус теми:
Закрита.