Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в мене сьогодні якось так прозово пройшов прозовий день:girl_haha: Цілий день прямо нудилась на роботі, бо такого затишшя в нас давно не було! . А під кінець дня щось набралась аж занадто багато різних емоцій. :8: Мала на приліт пасажира - старенький дідусь, після інсульту, повний, ледве ходить, мова також незрозуміла,бо видно,що був паралізований... та ще й говорить трохи грецькою,трохи англійською, трохи українською, а в результаті -нічого не зрозуміло.... Дівчата, такий жаль зібрав!!! І він бідний витримав таку далеку дорогу з Афін!! просто,щоб побачити доньку і внуків!!!:sad: Трохи набігалась,поки допомогли йому зійти з літака, пройти служби Не знаю, коли звикну не реагувати на таких людей...:sad: Але ті всі зусилля не були даремними! Ви би бачили його очі,коли він побачив 23річного онука!!! Який він вдячний всім!!! А в хлопчини в три рази вищого за мене - теж очі на мокрому місці...Так шось вплинула на мене вся та сцена,що аж голова розболілась. Приходжу додому, а тут ше й в коридорі сусідка "наїхала" чого це ми дверима гримаємо Мене такі нерви взяли!!! Я ж навіть коли на каблуках іду на роботу, то йду коридором на пальчиках, щоб не стукотіти, а тут такі наїзди:girl_devil: Блін, розізлила мене так!!! А ще й не встигла в квартиру зайти,як тут же ж мама починає на дітей жалітись,що не слухають Люді-чєловєкі!!!! Чого вони всі до мене вчепились? і так голова тріщить, а тут....:8:

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ех.. нині другий іспит, а більше ніяких ноинок.. погода дуже подобається - сніжно, морозяно, святково якось.... добре, що нема тої каки, що недавно була)))
    я вже тойво, зустріла миколая, він передав для всіх подарунки, ото сиділа пакувала - люблю ту справу!

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

В нас сьогодні суцільна врочистість. Мій чоловік виграв путівку на Канариии!!!! Розказую. У якомусь магазині ще літом роздавали лотерейки на розіграш відпочинку від турфірми. Ми взяли і забули. Вчора чоловіку дзвонять, повідомляють про виграш і запрошують нас двох на презентацію. Ми пів вечора думали чи не розвод але вирішили все ж сходити. Прийшли.... Не буду довго розказувати свої враження про турфірму з пустими стінами і відсутніми рекламами. а також про чистенький акуратний кабінет бухгалтерії (більшість напевно знає як вийглядає навіть найакуратніша бухгалтерія в робочий день)...Зато насміялась я від душі. Суть розводу виглядає наступним чином: ви нібито виграєте тиждень відпочинку в апартаментах на Канарах (є ще країни на вибір) і можете скористатись путівкою протягом двох років. Оплатити потрібно лише дорогу і харчування (бо в апартемнтах є кухня) і реєстрацію 2 тис грн. І всьо. І нікаких праблєм. Мона атдихать. Ги-ги-ги

4. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Натуля,

5. olena

olena New Member

А я після третьої безсонної нічки як витиснутий лимон.У малого особливо на ніч піднімається висока температура і він бідацтво сам на може спатки і відповідно і я біля нього,причому я мушу сидіти біля нього ,а не лежати,тримати його за ручку і робити компресики,і так пів ночі: мама сядь,мені погано-бідне моє малятко.Вдень нормально:бавиться ,літає по хаті,а на вечір починаються пріколи,сподіваюсь сьогодні стане легше.
    З позитивного: обіцяв чоловік відпустити мене ввечері на годинку в ПХ на форумівку,але то знову ж таки буде залежати від самопочуття синочка.

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

Нарешті я тут:) На ДП:) З компом проблемка намалювалася, здали по гарантії, і поки чекаю на нові комплектуючі, сиджу на стареньких. Щось я останній місяць, як сонна муха, постійно спати хочу, і ніяк не висплюся. А сьогодні нарешті сонечко, то я ожила:) Позавчора отримала подаруночок від Миколая, тішусь:girl_claping:

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ніц, ні на копієчку нікому на Миколая ще не купила.....:girl_impossible: Сьогодні-завтра мене то чекає...поняття немаю ,що кому і коли то все купляти. Муж шифрується ,каже що Миколай щось дуже файне мені підготував, але він не скаже що...а мене аж розпирає від цікавості:connie_pull-pigtail

А ще вчора була з Тарасом на виставі "Криза" - скільки я получила задоволення:girl_in_love:, вистава бомбезна...в кінці сплакалась ,як дитина...Дуже і дуже гарна гра акторів, сам сценарій ,постановка -нє, ну чесно, усі, хто не був - дійсно раджу:girl_in_love:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене сьогодні день для мене і синочка!!! Нічого не роблю з хатньої роботи!!! Враховуюєчи зменшення молочка, я сьогодні вдягнула піжамку, взяла синульку під ручку і ми годуємся майже постійно. Заодно відлежимося в теплі і подивимося хороші фільми.Одним словом суперський день!!! Чекаємо Миколая!!!

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ще день не пройшов, а я вже зробила стільки всього і навіть встигну тут з вами посидіти :) Дімона завела в садок, сама поїхала докупляти миколайчиків. Купила більше ніж планувала :) ледь дотягнула......Забрала чоботи з ремонту. Забрала своє замовлення, попила чаю в сестри на роботі і всебе :))) Заабрала малечу з садка, та й ще встигла посортувати миколайчиків :) Все...

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вранці їздила на вокзал, зустрічала перші миколайчики (від бабусі:girl_claping:). Загубила при вході на вокзал рукавичку, десять метрів пройшла, побачила, що рукавичка випала, а коли повернулася назад, то вже нічого не знайшла...:girl_mad: Потім ще сама ходила за подарунками в Антошку і Oggi:girl_claping:. Прийшла до коханого, приготувала обід і побігла на роботу. Зараз сиджу і п'ю зелений чай...живіт трохи болить , вже хочу додому, прилягти хоч на пару хвилин...Ввечері знову буду на вокзалі - їду у відрядження на чотири дні. Сподіваюся, що все буде добре! (моє перше відрядження!:girl_claping:)

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я вчора ще купила лялю дитині на Миколая але не знайшла набір косметики для дівчаток, то нині треба буде знову заїхати в інший і подивитись чи буде така штука.

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

всьо, мій миколай вже повністю в бойовій готовності роздавати подарунки)))
    нині якийсь милий день - робота, потім французька, зараз в Милого на колінцях, скоро йдем додомцю - любий обіцяв помогти щось по хаті поробити трошки )))

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

бачу в багатьох настрій "миколайський", не буду оригінальна, більшу частину дня провели шукаючи-купуючи подаруночки рідним:girl_tender: а ще нас з мужом осінила чудова ідея - солодко-мандаринкову частину подаруночка на роботу скласти самим, купили подарункові торбинки, багато різних,файних цукерок,шоколадок,вафель. Ну от ,я одягнула на голову шапку Санти (її під шумок муж взяв :girl_haha:), співала пісеньки і напихала торбинки солодощами, за тією картиною спостерігав Ромчик, то сміючись то витріщаючись, що то з мамою?:xaxa: Настрій від того заняття піднявся і став справді передсвятковим:girl_dance: в неділю поїдемо в офіс і тихесенько порозкладаєм подаруночки:girl_dance:
    ще маємо врочистість-батьки поїхали на село, муж зараз привезе ПІЦЦУ і ми влаштуємо собі такий вечір як хочемо,але ж то класне передчуття:girl_in_love: (останнім часом спільне життя з батьками дається взнаки...)

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

Нарешті сьогодні закінчила скуповування подарунків для всіх, завтра о 5год вставати, бо їду до батьків, бо самій якось не хочеться святкувати Миколая, а таку сумку напакувала та ще й ноут беру, ото приїду, як справжнісінький Миколай...
    дуже сумую за чоловіком:sad: рахую дні, коли має приїхати...
    сьогодні все поприбирала, попрала, але на прасування мене вже не вистачило..
    і головне, що сьогодні вивчила все те, що задали на понеділок і не буду того робити на вихідних...

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Бачу, тут вже більшість своїх Миколаїв зустріли)) А я ще не повністю скупилася.. Сьогодні запланувала собі докупити ще подарунки, але не вийшло так, як я планувала. Недаремно мій чоловік каже ніколи не планувати наперед. Їздили сьогодні в гості до моєї баби і до цьоці, яка приїхала з Росії і вже завтра їде додому. Я собі запланувала, що ми встигнемо і в гості, і я ще встигну подарунки купити. Але не встигла.. Купила сьогодні тільки цукерки, завтра піду ще докупляти. Так не люблю все в останній момент робити.. Уявляю, що то завтра буде творитися, в переддень Миколая) Чогось зразу згадую ті різдвяні комедії, коли герой забуває купити різдвяний подарунок і бігає-шукає щось, але в магазинах вже все позмітали з прилавок:radist::radist:

16. Seppy

Seppy Active Member

Сьогодні докуповувала подарунки і так сумно стало... Не хочу Різдва, Нового року і взагалі не хочу свят! Це будуть перші свята, коли ми їх будемо святкувати без бабці. Хто буде першим їсти кутю, читати вголос молитву за столом, керувати процесом приготування до свят?:cry:

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

на перше Різдво після втрати нашої бабці мені теж було дуже сумно...Я завжди на Різдво,Великдень їздила до неї,бо вона вміла зробити такий сімейний затишок,смачнющу їжу. І Свята вечеря біля бабці і дідуся- то було щось особливе,все по-особливому смакувало...І вже роки пройшли,а ще досі то згадується і так того бракує...:sad:

18. zetta

zetta Well-Known Member

а я праааацююю, i чим бiльше роботи тим бiльше отримую вiд того пiднесення. Трохи довелось мiняти штат працiвникiв... зараз досить надiйна команда. Чоловiк вже сьогоднi просто не пустив мене на роботу :) Миколайчики купленi)

19. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Аж не дочекаюся,коли то вже прийде то свято:girl_wink::girl_in_dreams: Так тішуся,що все покупляла ще два тижні тому!:girl_claping: (поки гроші були) і не можу дочекатись реакції дітей на подаруночки!!!! самій теж так хочеться щось знайти під подушкою,але...:girl_nea: А сьогодні їду зі своїм старшим "співуном" до церкви Климентія на виступ. Так цікаво,чого їх там навчили такого гарнючого співати?!!!! Беру фотоапарат, може вдасться якісь фотки зробити. :girl_claping:

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Шось я зовсім з колії вибилась... робота, дім, сон, сон, сон, робота, дім...ужас!
    Своїх подружок вже 100 років не бачила, навіть не хочеться нікуда йти. Одна з причин, це те, що всі кругом кашляють, пчихають, Шмаркають:) Кароче, живу в якому свому ковпаку і вже навіть не знаю як з нього вилізти.

З подарунків нічого не купила, уявляєте??? Тож треба намалюватись, вдягнутись і вилізти кудась... але мушу мобілізуватись і йти на базар (хоч шкарпетки чоловікові куплю:girl_haha: )
    Ой, написала той брєд і аж попустило мене, так ніби очухалась...

Кароче, дівки!!! Бажаю вам всім, від щирого серця, щоб в цю чарівну нічку збулись ваші заповітні (матеріальні і не тільки) мрії!!! А ще, теж не менш важливо, бажаю, щоб саме ви здійснили чиюсь мрію... ось!:kiss:

Статус теми:
Закрита.