Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А до мене сьогодні в офіс залетіла голубка! Буду сприймати це як добрий знак! Ще й залишила мені "сюрпрайз" на підвіконні, але то на гроші!
    Зараз дуже насичені дні - дуже зранку встаю, щоб усе наготувати коханому, бо ж він з поламаною рукою, потім біжу на роботу, потім знову лікування, готування їжі...Мріємо з ним про лижі. Цього тижня привозять коханому машинку з німеччини - тігуанчик. Чекаємо! Правда, уявляю, як буде важко йому втриматися покататися на ній...Хоча там автомат, але все одно..з однією злоровою рукою...:girl_sad:
    Шукаю десь поблизу ресторанчик на новий рік. Вдома бути категорично не хочу! Хочу 1 січня прокинутися у чистій квартирі без брудного посуду!:girl_dance:

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мені щось ніц не хочеться..
    це нормально? минулий тиждень був таким важким, я так емоційно виснажилась, що цього тижня просто лінуюся.... в мене післязавтра іспит, а я нині весь день книжку читала, ось додомцю прийшла, инула прання, погамцяла, почаювала - САМА, і так добре.... в душик піду... а роботи стіііки...
    але я собі вирішила - моє самопочуття і здоровя набагато важливіше за будь-які порядки, і тд і тп...
    хоча цього тижня стався і позитивчик - ми нарешті замовили новий матрац!

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ввечері пішли з мужОм на суші - будем рахувати, то як романтичний вечір, ну бо романтики, як такої, останнім часом немає - тільки-тільки починається 11 вечора, ми вже як два ведмедя-сплюхи:) - тулимось один до одного і в ліжко спати....Не висипаємось...мало мені тої нічки:)

З врочистості - захистив мій Тарас сьогодні диплом (друга вища) ,тепер дипломований юрист-економіст:girl_cool:

З прози - відвідували сьогодні швагра на Топольній, він лежить в травматологічному відділенні - людоньки, який ж там жах - людей багато, всі поломані-переломані, смердить жахливо....Ой, там можна, тільки від відвідин депресію дістати...

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

З прози:я сьогодні,в таку погоду жахливу,вже була у двох лікарнях,ті :cesored: лікарі мене лікують-лікують,вже й самі не знають,що придумати,ото послали тепер на тубус-кварц...а в лікарнях,сидячи в кілометрових чергах із "грипозними",тільки й переживаєш,щоб щось нове не підхопити(((....а ось щойно мені моя учениця принесла "маленьку врочистісь"-замовленя з Оріфлейму,хоч трішки настрій піднявся)))

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

Проза: чоловік захворів, цілу ніч пітнів, тепер цілий день п"є чай і спить:sad:
    а я поїхала зранку на медогляд, а там мене обрадували, що всі лікарі будуть з 13 00 і я вирішила не чекати 2год і пішла закупилася продуктами:girl_in_dreams: так, що не мала в яку руку взяти парасолю і йшла така як жужа(щось зі мною те, ніколи не купляла у центрі стільки продуктів:girl_crazy:)
    зранку виїхала з дощем, а приїхала зі снігом...:)
    тепер розважаюся на кухні....

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вчора мала з чоловіком дивилися фільм "Лев, чарівниця і платяна шафа". Вечір Яна провела... правильно, у платяній шафі.:girl_yes2: Постелила собі там коц і вляглася. Добре у шафі, каже, спати тут буду. Я, само собою, не довзволила.
    Ранок (більшою мірою) пройшов там же (школи нема - карантин, то ж чим би дитя не тішилося, аби не плакало). Збираюся я на роботу, Яна залазить у шафу, закривається... гуууууууууп!:girl_cray: Я в шоці біжу до шафи, з жахом думаю - невже поперечка злетіла і разом з усім одягом бембанулася Яні на голову...:girl_cray: Відкриваю шафу - лежить Яна, а над нею нависає якась дошка... Я розвертаю ту дошку до себе - виявляється, то не витримало лихої долі дзеркало, таке, як у радянських шафах кріпилося до внутрішнього боку дверей шафи - метр на півметра - воно сповзло по дверці закритої шафи, гепнуло об її низ і нависло над Яною. Слава Богу, що не розбилося...:girl_dance: А то би я не знаю, що було...

7. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Грипос оволодів і мною.... Тепер голівонька бо-бо, температурка скаче ( чи то стрибає)... Тішусь лише одним працювати можу... а ше Коханий тортик приніс.

В родині у нас траур - дідусева рідна сестра померла... Дуже хороша людина була...

8. Katrine

Katrine Member

я нарешті починаю входити в звичний ритм життя і знаходити трошки часу для себе:girl_smile:, бо після повернення з ПБ я просто загубилася в домашніх справах:ed4d70def841dc74b57. З врочистості - в неділю похрестили нашого Маркіяна. нам вже 2 тижні, гамаємо цицю і помаленько ростемо). Всі бабці-дідусі-тьоті-дяді пороз'їжджалися, ми з чоловіком тепер саменькі, тішимося нашим маленьким дивом). Втомилася я за тиждень від великої кількості людей, "цінних" порад:girl_crazy:, тепер насолоджуюсь спокоєм, який наступив:girl_tender:

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми всією сім"єю щойно з Кінг Кросу. Чоловік з дітками посидів в Леопарку, а мене відправив на каток. Клас, кості протрясла :)

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

А ми пакуємо чемодани. Сьогодні вночі летимо в Єгипет :yahoo:( акул страшити )

11. Dana K

Dana K Well-Known Member

В мене мрії збуваються.... ляпнула,що хочу трохи вдома повалятись, нікуди не їхати... от і маю -- захворіла..
    спочатку горло боліло 2 дні, а тепер кашель, чхання і т.д. -- жах :girl_devil:

Пропадають уроки, переклад робити не маю сили, за вишивку не можу ніяк взятись... але настрій якийсь святковий..
    Слухаю музику (чого вже давно не робила), насолоджуюсь виглядом засніженої вулиці:girl_tender:
    і чогось мені так добрее...

Останнє редагування: 10 Грудень 2010
  12. Natinka

Natinka New Member

Я на роботі, доцьку відвезли після 10-денного кашляння-лікування нарешті трохи погостювати до баби, вона всяких смакот внучці наготувала. А ми плануємо після роботи нарешті поїхати в Кінг Крос. Полазимо, може щось цікаве попадеться :girl_spruce_up:. Душа бажає свята... :girl_dance:

13. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Сьогодні хотіла зробити добру справу і допомогти коліжанці. Сестра її чоловіка потрапила в лікарню і треба було донорів для здачі крові. Я погодилась. Прийшли сьогодні в той центр на Пекарській.....:khomyak: Дівчата!!!то можна фільми про війну знімати.... Таке все страшне, старе і не зовсім чисте виглядає...Жах!!! Головне,що санітарка ходить на всіх кричить,щоб знімали верхній одяг. Але ж там протяги всюди!!! Менше з тим, роздяглись... Пішли в реєстратуру. І тут же ж я провалила перший "фейс-контроль",бо як виявилось,що не можна здавати кров під час критичних днів..Було так образливо,що не зуміла допомогти людям у важку хвилину.:girl_cray: Але найбільше мене вразила сама система:реєстратура-лабораторія-кабінет№..-кабінет№..-пити чай -тоді на здачу крові....:8: І чому в нас так люблять такі собі лабіринтики?:dntknw: Ну то ше нічого. Найбільше мене вразила сама лікарня Медінституту, куди всі без проблем заходять у верхньому одязі:по коридору ходять і хворі,і відвідувачі і лікарі теж чомусь в куртках і шубах....:khomyak: Та коли ми вже дійдемо до хоч елементарної цивілізації????? Ото я вражень набралась!!!!! Я в шоці... І голова аж розболілась від всього побаченого... Тепер в тисячний раз переконалась,що моїм головним новорічним бажання буде все-таки ЗДОРОВ8Я усім!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Година кардіотренування+ півгодини масажу, шклянка морквяного фрешу і пора до хати, чекають мене мої сонечка

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в мене нині врочистість за врочистістю:малому знов пломбу поставили бо до нерву зубик прочорнів(хоч ми що 4 місяці на оглядах),та ще й нині повідомили що фірму нашу закривають і ми всі трудовим колективом до Нового року лишаемось без роботи..і чоловік ще на випробувальному..короче я в шоці.Правда на мій новорічно святковий настрій це аж ніяк не впливає..чомусь.Всі нині журяться а я я к місцевий клоун-ходжу посміхаюсь:haha:

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я здала екзамен, перша, не знаю ще оцінки )) але тішуся )))
    а ще (зі мною таке вкраай рідко, а двічі за один день взагалі ніколи не було) - перекинула тарілку з макараноми і томатами на штани, побігла на іспит, не мала можливості перевдягтись, а після іспиту зустрілась з друзями і там на ті ж штани хляпнула так смачно соусом з тоста :girl_flirt:
    але настрій файний ))

17. Seppy

Seppy Active Member

Я зла як чорт! Три дні над чоловіком трусилася, бо йому щелепу оперували. А сьогодні наполягав на тому, щоб я його відвезла на роботу. Думаю, чого б це раптом так захотілося попрацювати?А як жалісливо плакав, що хворенький, сам не добереться. Приготувала святкову вечерю, бо ж 3 дні нічого не їв, прийде голодний. А він... Виявилося, що в когось там день народження. Ну як він може таке пропустити! Свиня...

Останнє редагування: 10 Грудень 2010
  18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ПРОЗА....але таке наше життя-хтось приходить-хтось іде:sad:..я вже писала про дядьку чоловікового,мав рак,прооперували.після операції минуло майже 2 місяці..і от нині зранку він помер:sad: хороший такий чоловік був,ну любив випити,покурити але добрячий-добрячий був,мав свого города,тракторець,2 песика,любив землю і тваринок,приїжав в гості (він сам з Вінницької області),такий характер сильний мав і веселий. і от його не стало...дивно так.мій викидень стався за пару днів до того як його оперували...я підсвідомо відчувала,що вони разом підуть,але розум вірив в чудо медицини...і от пішов він. чоловік з свекром (то його брат рідний був) повезли його на батьківщину ховати..мені страшно трохи бути нині в хаті самій,де померла людина..але себе заспокоюю тим,що треба живих боятися-мертвих не треба боятися.ось такий день...сумно.

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ех,доля,вчительська доля:connie_pull-pigtail:неділя,гарна зимова погода тільки б на санки з мали йти...так ні-повідомила мене завучка,що має величезне бажання відвідати завтра мої уроки:girl_cool:,і все,я вже немаю неділі-сиджу і придумую/шукаю/друкую/записую плани уроків:girl_cray:....

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

Я така замучена, по півночі не сплю вже 3 добу, але нарешті сьогодні чоловіку вже краще...
    я від того, що ніде не виходила якась нервова стала і пішла сама прогулялася, купила собі гарні колготочки з узором таким класним, мандаринів, і тепер сиджу на ДП
    Врочистість: завтра привезуть машину, але чоловікові напевно ще завтра не дозволю поїхати забрати, хай виздоровіє повністю...

Останнє редагування: 12 Грудень 2010
Статус теми:
Закрита.