Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

я "наперлась", бо інакше не скажеш суші, напилась вина і тепер сиджу перед телевізором давольна і п"яна:girl_crazy::girl_crazy:
    а Коханий хворий..... бачили б ви, як я йому зараз їсти готую.....

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я все святкую :), так добре - вже 2 день нічого сама не роблю :girl_tender:, тільки подарунки приймаю....Ще завтра на роботі...Сьогодні така класна погодка - сімейно вибрались в "Сільпо", то Сашка їхав санками, я везла, він тільки періодично зупиняв мене словами з мультика про Петрика Пяточкіна :"Стоп-стоп! Зупинись і схаменись!".

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас сімейні вихідні. Вчора були в Епіцентрі, докупили дещо для ремонту. Нині нарешті запалили камін. В моїх хлопців море радості! (не знаю в кого більше:).
    А ще передчуття свята, малий все про Миколая говорить. Вже вивчив віршик в садочок. Ще трішки:)

4. senka

senka New Member

І я , і я хочу похвалитися.
    Сьогодні мала гостей, приготовлено все було по рецептам з наших посиденьок.
    Мене так хвалили, так хвалили :girl_tender:
    Я така задоволена :girl_curtsey:

Але з цим певно треба у вихвалялки

5. natorella

natorella Well-Known Member

то у всіх вагітних такий веселий день?

6. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А ми з донечкою були в ляльковому театрі єна виставі "Солом"яний бичок" , а потім я трохи походила по Південному, хотіла купити собі чооботи зимові , але так нічого і не знайшла

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

У цей день рівно 20 років тому народилась моя племінниця.
    Зібрались найближчі родичі - мило посиділи. Не віриться, що така ще недавно маленька дівчинка, стала такою дорослою. А яка талановита! Наша родинна гордість.

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми мали гарні вихідні: вчора Юльчик з татком поїхали на гірку, а я собі трішки відпочила. Приїхали щасливі, замучені, в Юльчика дуже багато вражень було. Дитина зовсім іншою стала, навіть спокійнішою.
    Потім ми пішли в гості до Irushku: гарно провели вечір в хорошій компанії, дітки собі бавились, найбільше вражень від Матвійка: такий солоденький і гаренький хлопчик, старша сестричка так його виціловує і любить:girl_tender: Прийшли додому задоволені, замучені, тільки чоловік з Юліком, якби змовились: "Мама, ми тоже хочемо таку лялю...":girl_smile:

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

Провели файно вихдіні: з"їздили до чоловікових батьків і бабусі на Марії...
    вчора приїхали і майже замовили ресторан на НР(ще узгодити меню тре), сходили на суші... ніби все добре...
    а я сьогодні сиджу і настрою "0", але все добре і чого то так?
    нічого не хочу і нікуди йти теж не хочу, що то за хандра?:girl_sad:
    їсти не хочу готувати...
    сиджу на ДП жую кальмари, яблука і оливки...:girl_crazy:
    отака-то проза...чи врочистість...

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

Гарно провели вихідні, шкода, що так швидко вони минули(((
    Бачу вчора чимало форумлянок відвідало Кінг Грос, ми теж там були з ще однією форумляночкою Олерусею і з дітьми:girl_yes: Малеча гарно побавилася з татусями, а мамуськи трохи прибарахлилися до Миколая:girl_claping: Одним словом, гарно відпочили:girl_tender:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і минули вихідні!! Вчора в нас в дома був "катрусин кінозал". сиділи з чоловіком новинки передивлялись!. А в суботу мали дві години між годуванням малого, щоб облітати базар і купити чоловікові взуття, а також "миколайків". Втомились, змерзли, але завдання виконали)))) А сьогодні забрала іграшки з СП і не можу натішитись ....хулахупом:crazy: вже всі боки пооббивала!!! Чоловік дзвонив, питав чи ще шкло не повибивала в маленькій кімнаті:girl_crazy:. Одним словом трошки позитиву!! а тепер купа домашньої роботи. А так не хочеться....):girl_nea:

12. Natinka

Natinka New Member

День пройшов якось непомітно... Ми ще трошки сидимо вдома, виздоровлюємо помалу. Зранку приходив майстер до пральної машини, далі трохи за комп’ютером, трохи на кухні, потім спати лягли :d25: Вікторія в садок проситься вже. Там готуються до свят новорічних. А я зараз нагодую вечерею своїх і сяду трошки повишиваю :d64:

13. senka

senka New Member

А ми сьогодні, чи то вже вчора, були в театрі. В головних ролях Бенюк, Хостікоєв і Наталя Сумська. Це було щось неймовірне! Отримали масу задоволення :girl_tender:

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Проза.
    В 10-й зателефонувала м/с з Джерела.
    -У Оленки короста, страшний кліщ! (прищики на животі вискочили) Терміново забирайте дитину і лікуйте! Самі теж перевіртеся.
    -Хто діагностував?
    -...
    -То покажіть ЛІКАРЕВІ. Я не можу на кожен "а раптом" все кидати і тримати дитину в хаті. Давайте, я завтра зранку відведу Оленку до лікаря, а потім з довідкою "не знайдено" привезу?
    -Ви що! У нас тут ДІТИ! І посадова інструкція... Не можете приїхати - ми самі привеземо додому.
    -Ок! Я готовий вам відшкодувати таксі до лікаря і далі, якщо діагноз підтвердиться. Виявиться зайвим "пєрєб(з)дєнієм" - за ваш рахунок.
    --Давайте не будемо торгуватися.
    -Давайте! Тільки прошу подумати, чим обернеться для нас ваша "бдітєльность" і шукати прийнятний вихід.

Зійшлися на тому, що прийму дитину під диспансером, щоб одразу до лікаря.
    Дитину туди доправили, але у супроводі медпрацівника і вихователя.
    -Ми вас будемо супроводжувати.
    -Навіщо? [​IMG] Виписки з результатом і печєткою я вам віддам, оригінал.
    -Ну....... Нам треба отримати консультацію, як далі поводитися. [​IMG]
    -Ок, але в кабінет ми підемо без вас (жеби не було зайвого "тиску"), а як ми завершимо обстеження - консультуйтеся...
    На прийомі лікар вислухав, послав до лаборантів. Поки нас обстежували персонал встиг "поспілкуватися", і, хоч корости в аналізі і близько не знайшли...
    -Аналіз чистенький. Але то тільки 65% гарантії. А раптом..! Потримайте дитину дома, поспостерігаємо...
    Пояснюю, що "ТАК ракета не полетить". +, м/с потрібна офіційна бомага "(не/)допустити в дитячий заклад". Відіслав до Зава. Той одразу до второї дохторки.
    Знайшла ще 2 прищика під гумкою памперса: на повторний аналіз.
    Зробили ще один зіскоб. (лаборант дістала ще пару разів оленчиним черевиком). чисто все.
    -Ну... ми не можемо нічого сказати, крім "не знайдено"
    м/с тисне... "бомагу давайте" (сама ж з офіційним запитом приїхала і печєткою). Покликали третю (бо ніхто на себе не хоче брати "відповідальність", побачивши градус суперечки).
    Третя глянула аналізи, шкіру, "м-м-мдя"кнула і:
    -Пишіть довідку, підпишу, диктую. "Проявів заразної інфекції не знайдено. Може відвідувати дитячий заклад. Діагноз: дерматит".
    -Лікування призначите?
    -Так! "Глюконат", утриматися від солодощів, синтетичного одягу, + цинкова мазь.
    (кінець прози)

Врочистість.
    Посадили Оленку в автобус і забрали назад у Джерело догулювати.
    А я, оскільки день вбили, заперся на базар, купив трусики/тапочки/шкарпети, по які давно не міг вибратися.

Останнє редагування: 7 Грудень 2010
  15. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А ми сьогодні з чоловіком вперше були у боулінгу тому , що в Леополісі і нам дуже сподобалося, шкода , що трохи далеко від нас , але намагатимемося вибиратися на боулінг щомісяця, ну і звичайно не могли оминути "Сушия" і зайшли поїсти суші і випити Мохіто.

16. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Спочатку напишу про вчорашню врочистість... Робочий день пройшов практично спокійно і непомітно, приємно вразив напарник подарунком і ще багато людей,на привітання і дзвінки яких, я не розраховувала. А ввечері так суперово посиділа з найкращими в світі людьми!!! Так гарно побавились....Все було просто чудово
    Після вчорашньої врочистості настала "печальна" проза...- робота, день безумно доооооооооооооовгий і чомусь трішечки магнітні бурі в голові:girl_blush2::girl_haha: Сподіваюсь,що завтра життя набере нових кольорів!!!!:girl_curtsey:

17. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А я сьогодні побувала на своїй роботі(працюю в садочку,але зараз в декреті),провідала завідуючу,підписала деякі довідки.
    Приїхала додому,а там мій тато вже в гіпсі лежить-ногу зламав...от такі справи

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

врочистість-морозиво ріжок з McDonalds, під"їхала до віконечка і хотіла все:чізбургери,гамбургери,біг тейсті з беконом і т.д. (то в тему чи можливе життя без mcdonalds, в мене вже більше пів року можливе, але ТАК хочеться того всього мммм)
    проза-щойно з ен-ної консультації, пофоткали мої зубки як тільки можна ггг,ждьомс...
    а в Ромчика вже 5-ій день "намічаються" верхні зуби...тєжко то:girl_crazy: гризе все і вся і так біднятко жаліється.....
    в мужа купа справ, а в мене якесь таке файне -затишне відчуття сама не знаю чОго...:girl_in_dreams:

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

У нас- лазарет,хворіємо на пару з масьою.Я вредна,вона ще вредніша..На обідній сон не заснула,розкашлялась,вирвала..веселий деньок...Єдина втіха-чоловік вніс завдаток за новий рік,так що вперше за останні 3 роки,будемо знов відмічати в ресторані,як в старі добрі часи :)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми вже другий день з дому далі подвір"я не вилазимо. Нема бажання((((( Зато Ромчик нас дивує: навчився пищати)))причому як від радості, так і з нервів)))
    А ще нам меблі нові привезли: такий суперський диван та крісла!!!Ходимо і тішимося, час від часу навіть лягаємо на нього))) (це в гостинну).
    А загалом тішусь спокою вдома. Нікого нема, лише ми з Ромчиком на господарстві. Суперррр! Ввечері всі поприходять і почнуть один одним керувати!!! а зараз - благодать!!!!

Статус теми:
Закрита.