Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

тааааааааааааааак
    Мучача:d23:, а ну лопату в руки і гребти на пару з мером))):girl_cool::girl_haha:

2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Тільки почала доцька вилазити з своїх безкінечних кашлів,як вночі почало боліти вушко.Цілу нічку жаліла,гладила ,цілувала..а на ранок ще й температура піднялась,плаче,їсти не хоче.А мали йти сьогодні за Новий рік домовлятись..Якась суцільна проза

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Зранку відправила малого до бабусі,мужа на роботу,а сама поїхала в Метро "доокомплектувати Миколайка":girl_smile:.Купила все заплановане і навіть більше))),що особливо радісно для мене-на цей раз не пошкодувала грошиків для себе-коханої:girl_curtsey:Зараз трошки тут відпочину,спакую миколайчики по пакетах,і буду думати що б то на вечерю моїм хлопцям зготувати....

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

у мене сьогонді крім врочистості - дня народження, ще й величезна вихвалялка - якраз сьогонді знайшлась моя киця, яка пропала 3 міс. тому!!!!! Ото було радості! Відмили, покупали, пообчтригали..Яка ж вона худесенька...знайшли біля мусорників - побиралась там...Але тепер н езнаю, що робити з моїми папужками - треба якось їх розскеляти по різних кімнатах..Наводжу красу, бо на 18.00 йду на святкування :).

6. Златка

Златка Well-Known Member

Емоційно в мене після важкого тижня мегапозитивний день сьогодні :girl_smile: таки знайшли донечкам саночки для двох, ще й випадково зустілася з сімейством нашої форумляночки MiraSh :girl_tender:, зараз дітиська сплять, дома мертва тишина, бо нікого більше нема, я сиджу на ДП і наминаю ... морозиво :girl_crazy:

7. Natinka

Natinka New Member

Дитина спить, чоловік за комп'ютером, в духовці готується чи то обід чи то вечеря, а я зараз нарешті сяду подивлюся "Їж, молися, кохай". Файний спокійний день...

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Нічого особливого сьогодні-Любчик активно проводить день з дідом, чоловік знову з хлопаками в баню пішли (Романа все святкують), Марко тягає забавки з корзини,що під годувальним столиком....я випила трохи вермуту-пообідала/повечеряла...і сумую...
    ааа...є не врочистість - знайома гарно і легко нині 2 синочка народила...во..

9. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Врочистість---вихідний святковий день,гарна служба Божа в церкві,покроплення свяченою водою,чудова вранішня погода.А далі-- суцільна проза.Мали їхати подивитися підвісну полицю під телевізор на кухні,погиркалися з чоловіком,вбрався як попанда заради свята і категорично відмовився перевдягнутись!Я категорично відмовилась навіть з хати з ним виходити!В результаті понадувались один на одного,як миша на крупу і сидимо в різних кімнатах.:confused::suicide::shutup::bomb::russian_ru:

10. Halina

Halina Well-Known Member

Цілий день разом з чоловіком провели. Були в гостях, гарно провели час, поспілкувались, альбоми переглянули, згадали минуле. А як смачно було все приготовлено. Єдине що їхати через ціле місто і іти до маршрутки то один лід. Якби я сама мала іти, то напевно стояла і плакала. Одним словом чудесний день.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині замучена. Ходила, вірніше їздила по-магазинах. Люди добрі! щоб поставити машину треба було чекати в черзі щоб звільнилось місце а в іншому то треба було паркуватись, чуть не за кілометр від самого магазину, бо народ шапінгується... УЗЯСЬ! Я чогось накупила, гроші потратила а тепер сиджу і думаю, а що я купила і як з того зліпити подарунок?

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Післявчора були в батьків з малою. Дідо прийшов з роботи і поліз до Яньки обніматися-цілуватися, а вона "телячих ніжностей" не любить, виривається, а дідо не вступається, ну і сказала дідові "ти поганий". Дідо відразу ж на малу нарипів, мол, іди ти додому до тата, йому будеш так казати, я побачу, з ким тебе лишать, як ви всі на роботу підете, як то так, мале г...но так мене називає за мою доброту:girl_devil:, зірвався ще чогось на мамі, як завжди, наображав і напринижував її поганими словами, мала розплакалася. Я малу абсолютно не виправдовую, але ж реакція дорослої людини! Яну я бігом вдягнула і ми вечерком по морозцю-по сніжку в 20.00 з насморком потьопали додому. По дорозі купили мильні бульбашки. Приходимо додому, муж, як завжди, наївся груш за компом сидить і в войнушку грає. Мала щось до нього, типу дивися, татку, які в мене бульки, а він до неї - не пускай бульки на комп! Штовхнув малу по руці, бульки виливаються, мала плаче. Я починаю говорити все, що про думаю про нього і його вічну комп"ютерну залежність. Мені стало шкода маську, пішла купила їй ще одні бульки, приходжу - муж курить на балконі. Я відкриваю двері - не відкриваються! Стараюся і так, і так - не йде! Мороз, вечір, металеві двері - замок заклинило! Пробує відкривати муж - ніц! Пробуємо дьоргати разом - ніц! В хаті мала сама, чує, що ми шолопаємо ключем, підходить до дверей і починає відкривати зі свого боку - ніц! Моя уява вже починає малювати різні страшні картини, думаю, як вибити форточку і зістрибнути в кухню... Яна усвідомлює, що двері заклинило і вона сама, а ми не можемо потрапити додому, і починає плакати. Я як можу її заспокоюю через двері, думаю вже сусідів кликати... І тут ще одне зусилля - і двері відчиняються. Я влітаю до хати, обнімаю плачучу Яньку...
    ... Наїлися ми страху досить. Муж ще трошки почитав щось на компі і відразу ж пішов бавитися з Янькою, а я нарешті добралася до ДП і відповіла на всі ПП.:girl_yes:

Останнє редагування: 5 Грудень 2010
  13. La esposa

La esposa Moderator

А в мене нині, як у моєму підписі — на кухні армагедон, повна мийка брудного посуду, прибрано сяк-так, нічого не зготовано... і хто винен? чоловік! :girl_crazy: :girl_yes:

в п"ятницю пекла пляцок, врізала палець - тепер дотулитися не можу, а про якусь хатню роботу годі й говорити. А мене так нервує непомитий посуд, що вчора цілий день їла з одної тарілки і пила з одного горнятка, щоб не наскладувати брудного багато. Так мені той палець болів, аж нині рано перестала кров йти...

Нині спромоглася натягти рукавиці,і перемила половину того посуду - на другій половині порвалася мені рукавиця, і на тім кінець :girl_mad: а, ну його, най так буде — головне, що всі здорові, а посуду нічого не станеться :girl_nea:

зрештою, все одно мити доведеться мені...

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми вчора мали класний сімейний день, яких нашій сімї так бракує, татко зранку з доцьою ходили на санки, потім ми через обід мали з чоловіком трохи "романтики" :) - попили винця під ікру, подивились фільм, а по обіді їздили в Кінг-крос на боулінг з сусідами, найбільше сподобалось малявкам, Іра моя замучена і задоволена швидко дома заснула)Сьогодні чекаємо гостей по обіді, мої знову пішли підкорювати сніжні вершини, а я трохи готую, трохи тут)

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

все, як про мене ))) ксерокопія )))
    тільки тато на санки з донею - сьогодні

16. пальмочка

пальмочка New Member

А я вроді оговталась після перельоту,тепер звикаю до морозу,бо шось тєжко попадати з +32 на -10.Дякую всім за молитву за переліт,сама молилась в літаку по дорозі назад,ітак боюсь літати,так щей попали в турболентність,півтора години літаком трусило,коли йшов на посадку зробив три круги над аеропортом,а потім ще пів години зупинявся,короче суцільний стрес.Тепер вдома,тішуся своїми хлопчиками.

17. simona

simona Well-Known Member

Ле еспоза - я так само як ваш чоловік, але різниця одна велика - все мию сама
    Такс, вчора рукавичок не купила, зараз йду ще одну спробу зроблю з пошуком своєї і поїду купувати ті що мені не сподобались, там лише якість як моїх, ех .... не знаю, але чогось не тягне мене на шопінг хоть треба багато чого, але якийсь такий депресняк, нівчому себе не бачу4, може то голою ходити))))))))))))))

18. kati

kati Well-Known Member

а ми маєм такий день сьогодні!
    Нікому не дала валятись в ліжку до обіду, всіх підняла, нагодувала і на двір! Троха по сихову погуляли,заїхали на ремонт( я тільки сьогодні зацінила який же вигляд все таки класний з моїх нових вікон, височенько- все біленьке, церква на сонечку виблискує, пів львова як на лодоні!) а поітм в центра матнули. Погуляли, покаталаись на машинках, не обійшлось без відвідин антошки, а потім всі на піцу!
    Тепер мої мущинки відпочивають, я кавуснічаю, збираюсь поїхати і забрати рушнички і англійські замовлення, а на вечір ще треба щось придумати!

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Нагадало анекдот:
    - А мені чоловік купив шубу з норки!
    - А мені - з лисиці!
    - А мені чоловік не купив шубу. Сказав, що я йому голою більше подобаюся)))

20. natka75

natka75 Well-Known Member

Кать, ти кудись переселяєшся з Сихова?

вчора приїхали мої хлопці і сестра з Рафаелем та Джованні(швагер сьогодні летів до Італії), то ми вчора посиділи трохи в нас, кудись виходити збирались, але племінник трохи кашляв, вирішили вдома сидіти, зранку повставали, а надворі мінус13 і такі гарні дерева з вікна в білому вбранні.Провели в аеропорт нашого швагра(нам ще далеко до цивілізації, народу тьма і всі рейси реєструють накупу:Київ,Варшава,Мюнхен,Неаполь, Шарм:girl_impossible:переконалась, що треба реєструватись самому он-лайн за добу до вильоту, щоб там тупо не стояти...)Потім сестру провела на вокзал маршрутку.Приїхали,пообідали і сонна година у малого, а мами -ДП)))

Статус теми:
Закрита.