Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

аналогічно:)весь ранок з малим в вікно виглядаємо:haha:ща підем в гості і на прогулянку насолоджуватися сніжком:haha:

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

а ми з Настюхою самі, виспались, як свинючки, поснідали, та й еж збиратимемось до магазинів, бо в дитини фарби закінчились, не дає мені спокою.

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

4. Bonita

Bonita Member

Ще трошечки і закінчиться мій лікарняний і нарешті я піду на роботу, вечером погуляти, ще в процесі сесію доздам:girl_dance: і вийду з хати. Вже 2 тижні практично безвилазно хворію-лікуюся і скоро від сидіння дома почну по стінах лізти.

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

все класно, крім:
    1. хворого Біма
    2. цілий день на роботі і тут дууууууже зимно, та моя дуйка не справляється, не знаю, що ми будем робити, коли буде -10-20-30....

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повернулися з малим з вулиці-витоптали увесь сніг на свому і двох сусідських подвір"ях,намочили 3 пари рукавиць,зліпили маленького сніговика-тепер настрій ось ТАКИЙ [​IMG], такий [​IMG] і ще такий [​IMG]

7. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Нарешті сьогодні виспалась :girl_dance:(дрихла до пів 12).Настрій суперовий :connie_pull-pigtail:girl_claping:.
    вчора підстриглась,зробила манікюр:d23: сьогодні ще масочки на лице,і як каже Мучача, чічя-ляля.:girl_haha:
    а на вечір планується романтична вечеря з креветками,шампана і кумою :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

День сьогодні суперовий! Випав сніг і зразу святковий настрій. Чоловік до обіду залишився з малою, а ми з мамою пройшлся по магазинах і з"їздили в центр, багато чого купили, але найголовніше: усі подарунки для Ані на Миколая я вже прикупила. Так що, залишилося лише дочекатись свята.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

меганасичений день, суцільна врочистість:) сьогодні мій синочок вперше побачив сніг, а я ледь не втопилась в широчезних від здивування оченятах.:girl_tender: Ще вранці завітало, як ми з любов"ю називаємо, "таторо-монгольське іго" , від дитячого сміху-крику-піску настрій піднявся відразу. Потім вдягнули на нашого Ромашку вишитий мною слюнявчик, посадили до olenu на коліна, вручила дядькові фотоапарат, а мамі (тобто мені) ложку з першим прикормом, синочок з задоволенням згамав, подарував всім вдячну посмішку і показав свої два гарнюні зубчики:) Наступна мегаврочистісь-корпоративний день,або ж перша річниця в мужа на роботі, з цієї нагоди ціла банда (дорослих і дітей) рванули на картинг. То було крутооо!:yahoo: я стільки адреналіну отримала,так класно відірвалась! зробила два 10-ти хвилинні заїзди,але ж то руки після них боліли (казала,краще б годину малого люляла) Дехто ще на роликах покатався, одним словом всі класно "хевали фан", потім гайнули в Гуцульську гражду там продовжили святкування в дружній,піднесеній, гарній атмосфері. На завершення вечора чоловіки попрямували в сауну, а жінки з дітьми чемно додомцю. Мої батьки запитали,чи я собі не випила,бо на то виглядає і справді почувась захмелілою від купи емоцій,радості і відчуття життя! Заколихала своє янголянко ,наспівуючи вигадані колискові, піду зроблю кілька хрестиків і буду спатки. :)

10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Повернулись щойно з дня народження, так гарно посиділи :) Збирались йти в руську баню, але щось я як собі уявила, що завтра на роботу то передумала....тому посиджу ще трошки тут скраєчку і піду спатоньки, а то завтра голову від подушки не відірву...

11. Consuelo

в мене нині вихідний!!! цим все сказано :girl_crazy:

12. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

У мене вихідний.Була на першій Службі Божій.Прийшла додому і "відпочиваю "на кухні.Одним словом,вихідний,адже найкращий відпочинок---зміна діяльності.

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Пішли з чоловіком до церкви, набилась ціла церква людей, мене знудило... і за 20 хв. ми поїхати додому. Чоловік спить цілий день, а до мене прийшла сестра і ми за чайком, а вона ше й з тірамісу:) лялякаєм... а я собі згадую, як то було, коли мені 17 було (моїй сестрі зараз 17) і намагаюсь її зрозуміти, важко!

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Їздили сьогодні в Кінг Крос "за Миколаєм",малого не мали з ким залишити,тому взяли із собою,при умові,що муж із ним піде в Леопарк,Антошку,дитячу кафешку...,а я,окремо від них вибиратиму "миколайчики".Людей в Кінгкросі тьма,мені аж недобре стало,але найбільший прикіл в тім,що я таки наткнулася на своїх Ігориків-вони побачили і конфіскували усі подарунки (малий ось такий [​IMG] і такий [​IMG]а муж-банний халат та рушник) і тепер наш "миколай",в моїй особі, знову повинен складати грошики до 19 грудня)))))

15. Consuelo

а ми ходили в кафе, потім - на Мегамозок - насміялись))) зараз ще погамцяєм в Коханого бабці дерунів і їдем додому))

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Важкий в мене сьогодні день, от це тільки присіла відпочити.Зранку пішли в церкву, потім на базар вибирати тюль, нічого не сподобалося.Вдома розчинила тісто, насмажила смачнющих пиріжків з картоплею, випрасувала 3 занавіски, 2 вже почіпила, вимила посуд, взуття, підлогу, нагодувала дитину, поклала спати...........
    Погиркалась з чоловіком..........ну чому в вихідний день він кидає палити?????????????Хай кидає на роботі, а то витріпає нерви.......забилам би

17. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Але і погодка нинче!!!!:khomyak: Вийшла зранку на роботу:модна така вся в замшевих чоботах . Пішла до літака на перон, поки його буксирували, обливали - намокли ноги до кожної найдрібнішої кісточки і так змерзла,що думала умру там на місці, під літаком і нехай весь світ почекає:girl_crazy: Погнала додому і перезулась:girl_in_love:такого кайфу я не відчувала давно!!!! Відразу так стало тепло і приємно на душі!!!!:girl_in_love: І тепер я така модна сижу в офісі і слухаю музичку:girl_dance:ой, нє, працюю:girl_blush2:

18. kati

kati Well-Known Member

да, погодка жесть.... а ми ще й в садок не пішли, будем вдома дуркувати. Одна радість( для мене) в мами знов їхня робота страйкує, т о ж чекаєм бабулю в гості до внука бавитись:)

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми вже двоє хворі з Юльчиком: сидимо вдома, лікуємось.
    Юльчик надумав, щоб я лист до Миколая написала, от сидимо і пишемо:girl_crazy: Хоче одні конструктори і костюм бетмена.
    тільки б наш Миколай зарплату отримав:)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я щойно повернулась з пілаесу і ледь ноги перебираю (сьгодні були нові вправи з йоги). Дуже втомилась!!! Та ще й погода така, що не хочеться навіть штори вілкривати. Одним словом сумно..!
    Правда ввечері товаришка на чайок заскочить, трошки потеревеним))) А в середу іменини в мого синочка. Тому готуємось до святкування. Завжди на Романа до дідуся бігли в гості, то було святе. а тепер дідуся немає(((, та гості до нас прибіжать, бо маємо тепер Ромчика-горобчика.

Статус теми:
Закрита.