Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми знову хворіємо. Одна втіха — сніг, який засипав всі машини під вікном :) чоловік спить зараз з температурою, я малюю і записую диски на завтра. Ще мушу кілька годин посидіти, спати зовсім не хочу. Хоч би він виздоровів пошвидше...

п.с. хто не бачив снігу, багато втратив.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

і стрийські машинки сьогодні під сніжком спали. Хочеться мені морозця :)

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

урра!!! Сніжок падає!!!:girl_tender::girl_claping: ще би якось трохи світліше було надворі,а то так якось сіро,сонно..

4. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Класно вам!! Бо в Києві сіро і досить похмуро, а снігом і не пахне:girl_sad:
    Хочу сніііігггуу:girl_cray:

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А я не люблю таку погоду-і не сніг,і не дощ...Зранку подивилась на те все за вікном,і зробила доціку вихідний-в садок не пішли,забавляємося дома.Все ліньки і весь час хочеться спати...

6. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

В мене сьогодні день під назвою " Для себе коханої". З 12 до 20 години була на " Драбині". Переглянула аж! 4 театри. Вражень повна торба! Ще й горнятко "драбинівське" придбала. Правда, не задоволена своїм улюбленим аматорським театром "Намір", вистували жахливо.
    Але то все лірика. Головне, що я сьогодні мала випадкову (але довготривалу) зустріч з колишнім коханим. Сто років не бачила його і тут... Ех, як він на мене дивився. Казав,що я гарно виглядаю, що скучив і т.д. Приємно.:girl_dance:
    А тепер прийшла до додому, готую вечерю і чекаю Коханого ( нинішнього, єдиного і неповторного) з фітнес-залу. Тішуся пережитим днем. Побільше б таких приємностей!

7. kati

kati Well-Known Member

продовжую святкувати! Вчора рідні, сьогодні коліжанка-сусідка з дітиськами приходила, в суботу ще відгуляти з дівками-коліжанками, а на другі вихідні останні святкування з ще одними коліжанками і буду мати на рік спокій:haha: Хоча де там... потім Катерини...і отак завжди

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

робота, пари, дім... ех... де моя молодість? :girl_mad:

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у мене і врочистість і не дуже - поназамовляла (ех, барахольщиця я :girl_crazy:) всякої всячини і сьогодні приїхали мої посилкиі. Одні штани ідеально підійшли, а 2 інших пари завеликі..Ще з врочистості - приїхала моя мама в гості, все нам в хаті поприбирала, перемила, їсти наварила...Ляпота...Сашуля цілий вечір ходив в обновках, поки частково не повимащував все, але то дурниці. Насилу вклали його, і то мусіли ми втрьох лежати, а біля кожного на подушці іграшка, яку треба було обов2язково обнімати. Мій чоловік дуже мило дивився в обнімку з оленем:xaxa:

10. Holly

Holly Moderator

А у мене проза. Пошуки квартири нічого не дають, або агенства або посередники, які нагло розводять людей.
    Тяжко :sad:

11. robik

robik Member

І в мене тоже. Я підстриглася. Отак взяла і обстригла 20см волосся. Моя перукарка була в шокована від мого рішення, але ....Зробила своїми золотими руцями БОБа. І тепер я така як ніколи:d23:

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Робочий день нічого не передбачав несподіваного,але в обід захтілось мені зробити собі пірсінг:haha:)зробила:)..тішусь як слон
    а ще вечорком прийшла коліжанка і ми бахнули собі чеського пивка-ляпота...

13. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

О, вітаю! А де саме (вибачте, якщо питання занадто інтимне..)?

14. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

бачу сьогодні день добрий для експерементів.... :)
    я також сходила до косметолога, і ще мені захотілось підстригтись...
    ну от-підстриглась і з моїх кос до пояса,залишилось...:)добрих см 10 відрізали...
    трохи не звично,бо привикла,до дооовгих,але й тепер мені ДУжЕ пoдобається :)

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

16. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в кожного свої експерименти, я , дякуючи одній дуже файній форумчанці:girl_in_love:, вперша за останні пів року підійшла до духовки і спекла мегасмачнюще вівсяне печиво.То врочистість. Сиджу п"ю з мегавеликого горнятка чай з молоком, хрумаю печиво і нехай весь світ зачекає:girl_dance:
    [​IMG](з прози-настрій зіпсув чоловік, котрий повернувся з ювілею на 1,5 год пізніше, а завтра я йому настрій зіпсую -відміню картинг,ресторан і сауну-жиби знав,яка я вредна....хоча ще ціла ніч попереду,може подобрішаю:girl_in_dreams:)

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як я люблю зранку повалятися в ліжку, з Яркою (тато у відряджені) і дивитися мультики.
    А щойно випав сніг - сидимо на підвіконі дивимось на сніжинки і я розказую Ярці як для неї вперше випав сніг, їй було 5 міс. і я так само з вікна показувала їй перший сніг(а ї було по барабану).
    Потім йдемо у дитячий театр і мусимо купити чорного хліба бо "в садку казали сьогодні поставити на вікні чорний хліб і свічечку", і треба обовязково чорного.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вчора ввечері випрала речі і вивісила на балкон. Сьогодні сиджу на ДП і не зауважила, що сніг ліпить... Само собою, все, що було мокре, замерзло і задубіло. Тепер маю "стоячий" спортивний костюм, дві пари "стоячих" джинсів, дві "стоячі" кофточки, "стоячу" спідницю, "стоячий" рушник і навіть дві пари "стоячих" шкарпеток!:girl_haha:Приколювалася з мужа: то твої "стоячі" шкарпетки? Ну і скільки ж ти їх носив?:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Оце лежить на кухні "розморожуєтьтся".:connie_pull-pigtail

Так, терміново нинька набойки на зимові чоботи набивати і в капюшоні малої замок міняти.
    От же ж, блін, господиня - поки грім не гряне, мужик не перехреститься.:girl_haha:

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

ААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Класссссс!!!!! Зима!!!
    Який кайф!
    Ще ніколи так не тішилась зі снігу:) Зразу такий святковий настрій появився! Вже би йшла за ялинкою і подарунками:)

Статус теми:
Закрита.