Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І ми гарно відпочили: сходили з донечкою на морозиво,погуляли в центрі і ще й попали на футбол,де грали 2 мої двоюрідні брати...Софійка останнім часом часто відвідує матчі(так получається) і вже знає як треба вболівати,кричить "Самбір,гол!"(по її мові виходить "Самі,вов!" Їхали додомцю машиною і вона заснула з того всього:girl_bye2: ось так погуляли при такій чудовій погоді

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я сьогодні спала до 17-00:connie_pull-pigtail
    Цілу ніч моталася до малого, бо у нього зуби лізуть і він все прокидався. Зранку чоловік з ним був, навіть погуляли, а в обід усі лягли спати.... і дрихли до 17-00.... і мені тепер так файно, давно так добре не спала :connie_pull-pigtail

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мали гарний день - приїхали друзі, гуляли з ними і нашими дітками в лісі, потім пішли до нас ,дегустували шикарне грузинське винце, маю до того слабість...Колекціоную я їх :girl_flirt:, Сашуля зараз у ванні плескається...Скоро вкладатиму його, бо в обід він не спав - замість нього наш тато заснув:girl_haha:.

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

О, і ми, з коханим, вчора смакували грузинське:) Були в гостях у одної дуже гарної людинки (коліжанка моєї свекрухи приїхала з Італії, то ми погостювали). Так файно посиділи, потеревенили, класно. А потім ввечері з коханим погуляли містом, така погода була лагідна і романтична. Як я люблю такі вечори, коли поряд ВІН... Зараз пю чайок, і згрішила - їм снікерса...:girl_blush2: Коханий пішов на виклик, не буде десь 2 годинки, то я тут посиджу, а потім якесь цікаве кіно подивлюся.

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я тільки проснулася, вчора дуже файно погуляли на весіллі з коханим:dance::dance2:, від вражень аж самій захотілось:girl_tender:. Зараз іду робити собі кавуську з молоком, трошки тут посиджу і знов спатки:girl_in_dreams:.

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ну й ви настрочили,дівки:)В мене зараз лікарняно - хворобливі дні:лежу в лікарні із запаленням легень,помаленьку вилізаю з тої хвороби.От сьогодні вирвалася з лікарні додому - помитися по - людськи та домашньої їжі погамцяти..Завтра зраненька знов в лікарню..Сподіваюся,що вже випишуть,а то я вже не маю сили з тими уколами( паня моя так болииить від тих антибіотиків,бррр).Дуже вдячна всім,хто молився і молиться за моє здоров"я і за смски!

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Гарні в нас вдалися вихідні-в суботу приймали гостей,чоловік наготував три тареляки суші.Ото вже наїлася ) Вчора вже самі ходили в гості,смакували стейки,попиваючи бейліз (невдале поєднання,але смачнооо)А сьогодні зранку встала як Анджеліна Джолі-всю губу роздуло,звідкісь герпес в мене вчепився (щоб не розслаблялась)

8. talja

talja Member

Вчора залишили ми маляву і нарешті за довгий час вибрались погуляти... Прогулянка завершилась невеликим конфліктом із чоловіком... а от конфлікт, сьогодні на лице... плачу рідко бо потім вигляд жахливий! Прийдеться сьогодні дома сидіти! Та й настрій підпорчений...але іноді так хочеться, щоб тебе розуміли....

9. Natinka

Natinka New Member

Гарний був вчора день. Зранку сходили всі разом до церкви. Потім прийшли додому, доня поспала. А потім пішли в центр гуляти. В результаті я собі купила кофтинку в Оггі, дитина книжку, ну і смачно поїли піцци з салатиками. :girl_tender: А тепер праця, почався звичний трудовий тиждень...

10. olena

olena New Member

А ми з малим сьогодні були " подорожуючими жабками".Зраненька поїхали до Suzi,де дітки файно побавились,а мамусі мило поспілкувались,потім пішки від Стрийського базару поперлись в центр,паралельно заходячи у всілякі магазинчики,дійшли до кінцевого пункту нашого призначення-опера пасажу,забрали подаруночок від Чіко на день народження ("мелочь,а приятно"),погуляли біля Оперного і поїхали додому.Найвеселіше мені стало як малий заснув в маршрутці.Дуже добре ,що на півдорозі від зупинки я зустріла Наю,яка допомогла донести мені мого кльоцочка додому,величезне їй дякую,бо зі своїм пузом і з ним на руках я б ще довго телемпалась.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, напишу сюди бо не знаю шо вже думати. Набрала в мене одна дамочка з Києва ігрушок на Однокласніках, вислала я їй, посилку вона отримала 21 жовтня і досих пір не забрала її. Я відправляла наложкою. Ото звоню їй вже скільки раз то одна причина то інша,то тепер казала,що вже точно забере і ноль. Я їй ол у вас пеня росте, а вона ну і что? потом кажу, так її назад відправлять, а вона поки я відмову не напишу то не відправлять. Я її тоді питаю. може ви не хочете забирати, а вона да ви что, хочу. Я правил тримання посилок не знаю і не знаю що і як робити. І смішно і вроді нічо. Посилка на 110 грн. Правда думаю шото кідалово, але най тоді назад її відправляє..але не хоче...

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Тань, подзвони на пошту і взнай як можна посилку назад отримати. Правда підозрюю що все таки оці туди сюди пересилання треба буде тобі оплатити, але хоча б матимеш іграшки на руках і вже тут їх продавати будеш.

13. ckorpionsha

туди я оплатила 30 грн і врахувала то їй в суму, а на чию почту звонити? завтра ще мадам позвоню. То перший раз в мене таке.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ти ж знаєш на яке відділення посилала, то можеш прям туди передзвонити, щось там наплести мол посилку не заберуть, чи не можуть забрати, як тобі її назад получити.
    Я до пошти взагалі відношення не маю, але як наприклад в листів ї певний термін який вони зберігають на пошті перед відправкою назад, може і в посилок щось таке є.

15. ckorpionsha

ні,я на її адрес відправляла.схожу завтра на свою,розвідаю

16. popelushka

popelushka Well-Known Member

Цілу ніч не спала: наснився мені сон, що я великий дизайнер одягу:) І от я загорілася такою ідеєю, сьогодні щось буду вигадувати. Не знаю, що з цього вийде, але я своїм снам вірю.
    А так, нічого нового: віддаємо вже остаточно Юліка в садок, але вже. І я дуже хвилююсь, бо ж на зиму віддавати зовсім не хочеться, зараз хвороби почнуться, але іншого виходу не має. Робимо довідки і морально його готуємо.

17. пальмочка

пальмочка New Member

Тепер кожен ранок в мене починається з зарядки і деяких вправ з шейпінгу,почуваю себе пречудово,енергії купа...поприбирала,побавилась з діточками,тепер складаю список на закупи,настрій прекрасний :girl_dance:

18. Megan

Megan Well-Known Member

А в мене якийсь такий піднесений настрій, святкую Остапчика ДН. Одна врочистість цілий тиждень. Святкуємо. З прози - ніхто не відміняв роботу. Мушу працювати. Але вчора так святкували гарно, з кумою посиділи, вперше святкувала ДН за столом, а не бігаючи на кухні. Отаке. В кінці тижня продовжимо святкувати, бо чекаємо на татка, і приїдуть бабусі-дідусі. Так що врочистості цього тижня більше, як прози. І це радує.

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

зранку прийшла свекруха (в мене підозра,що вона читає ДП: тільки-но я написала, що вона тричі гуляла за 5,5 місяців з Марком, як вона вже за тиждень другий раз приходить:girl_haha:), то я збігала за кавуською і тортиком, перепрасувала купу купезну лахів...покавувала нарешті:girl_claping:...чекаю своїх з прогулянки..поїмо і на 14.15 - масаж....

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой як не хочеться працювати! Сиджу за компом, "працюю", а за вікном погода - мрія!

Статус теми:
Закрита.